раздел статистика в ефбет

Букмейкърът ви дава достъп до специалната секция Статистика, където ще може да направите справка за представянето на тимовете и спортистите, както и ще видите историята на техните мачове и изяви по стадионите, спортните зали и игрищата във всяка една точка на света. Ако и вие сте от тези, които залагате на спорт в Efbet, то при всички положения вашите прогнози се основават на новините свързани с отборите и състезателите, а също така и на статистиката.

 

Къде се намира секция Статистика в сайта на Efbet?

Всички клиенти на Ефбет имат удобен достъп до статистическите данни за спортните събития в букмейкърския уебсайт. За да стигнете до тази секция е необходимо да влезете с вашето потребителско име и персоналната ви парола, след което да отидете най-долу в сайта, където се намира линк към статистическия раздел (виж снимката). Кликнете на него, за да се отвори отделен прозорец, откъдето ще навигирате и ще търсите справка за различни отбори и играчи.

статистика в сайта на ефбет

Влизайки в секция Статистика ще имате възможност да изберете спорта, за който ви трябват данни. Освен статистики за футбол, тенис, волейбол, баскетбол и хокей на лед можете да получите справка и за още над 20 вида спорт. Богатото разнообразие от предложения ви помага да се ориентирате в това, кои са най-добрите отбори и състезатели, за да може да подплатите с аргументи вашите прогнози, и да печелите повече от спортните онлайн залози.

Прегледайте статистиката

 

Какви опции ще откриете в секция Статистика?

опции на раздела със статистика в ефбет
Изглед от статистическия раздел в Efbet

В лявата лента на секцията се намират спортовете, за които има информация в сайта. Изберете един от тях, за да се покажат останалите възможни опции. Ако например изберете футбол ще трябва да посочите държавата и/или първенството, за което искате да видите статистиката. Пред вас ще се появи нов прозорец, където ще видите последните резултати от даден шампионат, класирането, програмата за следващите мачове и куп други интересни неща.

Имате достъп до информация за първенства и турнири на съответната държава. При избор на първенство ще се покажат седем подраздела, които ви носят различна и полезна информация. Ето и какво представляват опциите поотделно, за да знаете за какво и как да ги използвате:

  • Таблици – подробни класирания на отбори и състезатели в определени първенства и турнири. Справка за голова разлика, точки и друга любопитна информация;
  • Състезатели – данни за представянето на отделни състезатели и техния принос за своите клубни и национални отбори;
  • Отбори – научете повече за представянето на отборите, тяхната форма и амбициите им в шампионатните двубои и турнирите. Детайлен преглед на всичко най-важно за вас;
  • Head to Head – тази опция ви позволява да видите директните сблъсъци между отборите и статистика, която определя шансовете им за победа;
  • Статистика – тук може да направите справка за определено първенство и отборите участници в него. Измерват се шансовете на тимовете за първо място и други метрики;
  • Програма – всички мачове и спортни събития подредени по дата и час. В случай, че се чудите кога ще играе любимия ви клуб, то тук ще откриете отговора.
  • Архив – архив с данни от минали събития, резултати и представяне на отбори и спортисти. Всичко най-важно събрано в един – единствен раздел.
 

С какво е полезна секция Статистика в Efbet?

Спокойно можем да кажем, че това е една от най-полезните секции и опции в сайта на Ефбет. От нея ще разберем всичко за любимите си спортни представители и тяхната реализация. Освен това по-лесно ще градим нашите прогнози на база достоверни данни, които букмейкърът е предложил специално за нас. Като цяло изграждането на такъв раздел в сайта прави чест на хазартната компания, защото ни зарежда с много интересна и любопитна информация.

Публикувано на

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *