Елица Мартинова

Efbet и Деян Веселинов с Видео Рубрика Трите Мача

Видяно 20 пъти
Трите Мача на ефбет

Разбирате от футбол и обичате да печелите награди? Водещият български букмейкър ефбет е подготвил специална бонус игра за всички почитатели на този спорт. Компанията има ново попълнение в платформата си за прогнози и това е известният журналист Деян Веселинов. Научете повече за новата промоция в следващите редове.

Както споменахме, лице на новата рубрика на ефбет „Трите мача“ е популярният водещ Деян Веселинов. Всеки петък в 8.30 ч той ще предоставя прогнозата си за трите най-горещи футболни срещи от идните почивни дни. Какъв по-подходящ начин да се подготвите за настъпващия уикенд?

Трите Мача на efbet и Деян Веселинов

Но изненадите не свършват дотук. Към дългия списък с промоции от efbet се прибавя и шансът да участвате в ежеседмична томбола, която ще ви донесе страхотни награди. Тиражите са свързани с рубриката Трите Мача. Вашата задача е да познаете развръзката на трите срещи, за които е говорил Деян Веселинов.

За целта трябва просто да оставите коментар във официалната Facebook страница на efbet, а предположенията ви да се окажат правилни. Ето и подаръците, за които се борите всяка седмица:

  • 3 награди по 50 лв. Free Bet (Безплатен залог)
  • 1 футболна топка
  • 1 подаръчен efbet пакет

Правила на офертата

Безплатни залози от ефбет

Трите мача е видео рубрика на efbet, която се публикува на Facebook страницата на букмейкъра.

За да имате шанс да спечелите някоя от чудесните награди, е нужно да сте предвидили коректно развръзката и на трите срещи, коментирани от Веселинов. Ето и по-важните условия:

  • Повече публикувани коментари НЕ носят по-голям шанс за победа.
  • След края на последния мач представителите на компанията ще изтеглят на случаен принцип петима участници.
  • Късметлиите се теглят всеки понеделник в 15 ч.
  • Ако спечелите безплатен залог, той ще бъде кредитиран по сметката ви. За да може да го изтеглите, трябва да го превъртите веднъж на спортни събития с коефициент 1.50 или повече.
  • Пазарите азиатски линии, Равенство / Няма залог, Четно / Нечетно или Азиатски Хендикап не се зачитат към условията на промоцията.
  • Разполагате със срок от 30 дни да покриете изискванията.

Нашето мнение за Трите мача

Новата видео игра на efbet за пореден път доказва, че букмейкърът се стреми да достигне до максимален брой потребители и да разнообрази играта на редовните си клиенти. В тази промоция могат да се включат всички регистрирани потребители с верифицирани профили, като от тях дори не се изисква да поставят паричен залог. Щедрата оферта на ефбет може да донесе много приятно мигове на всички почитатели на футбола.

Пожелаваме ви успех и не забравяйте – ако видите името си сред късметлиите, но букмейкърът се забави с наградата ви, пишете на адрес support@efbet.com, за да потърсите съдействие от служителите на компанията.

Играйте в Трите Мача

Елица Мартинова

Експерт Елица Мартинова

Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Публикувано на 19 февруари 2020, последна промяна на 25 февруари 2020
Публикувай мнение

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!