Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Елица Мартинова

Efbet стъпва на италианския пазар

Видяно 321 пъти
Ефбет с лиценз за Италия

Първият български лицензиран букмейкър Ефбет е на път да получи разрешително, за да оперира легално на пазара с онлайн залагания в Италия, съобщават световните медии.


Няколко месеца, след като брандът съобщи, че става официален спонсор на А Група по футбол и първенството вече ще се нарича Ефбет лига, вече има нова добра новина за феновете на букмейкъра. Компанията е решена да увеличи пазарите си извън територията на Балканския полуостров.

Представителите на бранда са подписали споразумение с местния орган, отговорен за регулирането на хазартната сфера в Италия. Според условията в документа, Efbet разполагат със срок от 10 месеца, за да покрият всички държавни условия.

Това означава, че ако изпълни всички изисквания, в средата на август 2020 г. брандът може да стартира развитието си и Италия. От екипа на Efbet обаче уточняват, че си поставят доста по амбициозни цели. Компанията се надява да се справи със задачата в много по-кратки срокове. Амбицията на водещия български букмейкър е да започне дейността си на италианския пазар още в края на април догодина.

Стремежът на Ефбет към разрастване не е изненада. До момента компанията разполага с лицензи за България, Румъния, Сърбия и Испания.

Авторитетното британско издание SBC News пише, че Ефбет се готви да навлезе на италианския пазар със спортни прогнози след тежка година за сектора. През последните 12 месеца страната е увеличила чувствително данъците върху букмейкърите, като заедно с това е забранила рекламирането на хазарта.

Въпреки високите изисквания обаче, решенето на Ефбет със сигурност е добре планирано и обмислено. Компанията едва ли е избрала именно Ботуша за своето разширение. Може би знаете, че италианците се славят като народ, който е страстен почитател на спорта и игрите.

Посетете Ефбет

Експерт залози Елица Мартинова
Сертифициран Експерт
Елица Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай