Раздел „Залози на живо“ в Ефбет

раздел със залози на живо в ефбет

Както всеки един голям сайт за спортни залагания и Efbet предлага опцията „Залози на живо“. С нея потребителите могат да залагат на спортни дисциплини в реално време. В определения за това раздел ще видите всички срещи, които се играят за деня. Клиентите имат възможността да правят залози, докато мачовете са в разгара си. Коефициентите се променят динамично, така че можете да спечелите добра сума пари, и да използвате опцията за затваряне на залога.

 

Какви залози на живо предлага Efbet?

залози на живо в ефбет
Изглед от раздела със залози на живо в Efbet

За да видите всички спортове, на които може да залагате на живо, е необходимо да влезете в раздела от главната страница на сайта (виж снимката). В лявата част на екрана е поставено падащо меню, където ще се запознаете с наличните спортни събития за залагания в реално време. А ето и кои са спортните дисциплини излъчвани на живо в букмейкърския уебсайт:

  • Футбол;
  • Тенис;
  • Баскетбол;
  • Волейбол;
  • Хокей на лед;
  • Снукър;
  • Електронни спортове;

Линк към раздела залози на живо

 

Каква информация предлага раздел „На живо“ за събитията?

Когато залагате на събития на живо, ще получите пълна информация за развоя на срещите. Потребителите са в течение на игралното време, резултата, коефициентите, наказателни картони и други подобни. Всяка промяна на коефициентите се отразява на вашите монитори или дисплей на мобилни устройства. Всичко е направено максимално ясно, за да можете да контролирате залозите си по време на мачовете. Ако обаче имате какъвто и да е проблем, просто се свържете с поддръжката, която ще ви помогне да залагате на спорт в реално време.

Букмейкърът се е погрижил да направи лесен за използване раздел, който придава неустоим чар на залозите. Емоцията да залагаш на живо е огромна, както ще се уверите и сами, ако използвате тази опция в сайта. Естествено и при живите залагания имате достъп до различни пазари за игра, така че да повишите още повече стойността на актуалните коефициенти.

 

Какви пазари са достъпни за залозите на живо в Ефбет?

Освен, че ще можете да предвидите кой е краен победител в мачовете, имате на разположение още куп пазари, които да използвате за залаганията си. Опциите не се различават от тези на все още незапочнатите мачове, което ни позволява да правим прогнози и на по-големи коефициенти. Постъпвайки така имаме шанс да печелим повече от събитията.

Ако например залагате на футбол, ще имате възможност да прогнозирате крайния победител в мача, но и броя голове, кой отбор ще отбележи първи, двоен шанс, азиатски хендикап и други. Тези опции могат и да бъдат блокирани в един определен момент от срещите, когато мача е в напреднал стадии. Блокираните пазари ще бъдат отбелязани в червено на вашите екрани.

пазари за залози на живо в ефбет
Достъпни и блокирани пазари в сайта на Ефбет
 

Какво е мнението ни за раздела „Залози на живо“ в Efbet?

Винаги е емоционално да се залага по време на мачовете. Разделът „Залози на живо“ в Ефбет е направен по най-добрия начин, като ни позволява да залагаме на високи коефициенти и ни дава пълна информация относно събитията. Наличните спортове и пазарите към тях са един чудесен начин да постигнем печалба от хобито си. В допълнение повечето състезания в живите залози позволяват и използването на кеш аут (затваряне на залог). Общо взето приветстваме залаганията на живо в сайта на букмейкъра и сме доволни от всичко, което видяхме.

Раздел „Залози на живо“ в Ефбет
Рейтинг 2.7 от 6 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *