Marseille - Rennes

Ligue 1
Finished1 : 0

Tips with analysis

Марсилия приема Рен тази събота от 22:00 в мач от френската Лига 1. В следващите редове е нашият коментар с прогноза за мача, за който в Бет365 могат да се правят различни залози.

Домакините от Марсилия

От конкурент за титлата Марсилия се превърна в борещ се за място в евротурнирите отбор. В момента се намира на шеста позиция в таблицата. Без победа е в последните четири кръга, като загуби в последните три от тях. Освен това загуби и последните си две домакинства от отборите на Ланс и Ним. За последните осем кръга в Лига 1 постигна само една победа, която бе у дома с 3:1 над Монпелие. Сега ще опита да избегне четвърти поред загубен мач в Лига 1 и трета поредна домакинска загуба, като това не се е случвало на отбора от 2012г.

Гостите от Рен

Рен засега има четири точки повече от своя противник и е едно място пред него. Показваше добра форма напоследък и седем поредни кръга не допусна загуба, като такава поредица направи и на старта на сезона. Миналата седмица серията приключи с домакинска загуба от Лил с 0:1. Поне като гост в първенството скоро не е допускал загуба и няма такава в пет поредни визити. Всъщност, за десетте си гостувания дотук, има само една допусната загуба, която бе от ПСЖ. При последната си визита успя да запише победа с 2:1 срещу Брест.

Марсилия загуби форма и се отдалечи не само от върха, но и от челните позиции. Сега е с три поредни загуби в първенството, включващи и две поред загубени домакинства от наглед по-непретенциозни отбори. Добре известният букмейкър Efbet е приготвил разнообразни пазари и опции за залагане. Рен загуби след седем поредни кръга без загуба. Като гост е без поражение в пет поредни визити и единствено от ПСЖ загуби навън. На фона на това и формата на Марсилия, очакваме Рен да не загуби този мач.

Other tipsters tips

No tips from users added.

Marseille - Rennes Comparison

Marseille
  • 45% Marseille
  • 45% Draw
  • 10% Rennes
Rennes
MarseilleRennes
Forme
86%
14%
Attack
71%
29%
Defense
54%
46%
Head 2 Head
50%
50%
Goals H2H
50%
50%

Last 5 matches statistic

MarseilleRennes
Forme
40%
7%
Attack
56%
22%
Defense
33%
22%
Goals
5
2
Goals Average
5
2
Goals Against
6
7
Goals Against Average
1.2
1.4