Poland - Netherlands

UEFA Nations League
Finished1 : 2

Tips with analysis

Полша е домакин на Холандия в сряда вечер от 21:45ч. Следва нашият коментар и прогноза за мача, а в Бет365 могат да се прегледат предложенията за него:

Домакините от Полша

Полша има шанс за първо място в групата, където се намираше преди броени дни. Тогава загуби визитата си на Италия и сега е трети и на две точки от върха. За целта в този последен мач трябва да спечели, а Босна да победи Италия в другия мач. Това изглежда трудна задача, а двете победи на Полша досега в групата бяха над Босна и Херцеговина. Иначе поляците са без загуба в последните си девет мача у дома, като в последните три не допуснаха гол. Яцек Горалски е наказан сега за домакините, а други по-съществени липси от състава не се очертават.

Гостите от Холандия

Холандия е на второ място в групата и на точка от първото. За да финишира първи е нужно да спечели сега срещу Полша, а Италия да не надвие Босна. Холандците победиха в неделя с 3:1 като домакин Босна, което беше тяхна първа победа от пет мача насам. Другият успех в групата им беше у дома над Полша. Като гост досега направиха равенства срещу Босна и Италия. „Лалетата“ са без загуба при последните си общо шест визити, а в последните три от тях завършиха наравно. 6 от последните им 7 мача бяха с под 2.5 гола. Раян Бабел сега отпада от състава, а отново извън строя остават Яспер Силесен, Натан Аке, Джъстин Билоу и Стивън Бергвийн.

Полша е без загуба в девет поредни мача у дома. Шансовете на отбора за първото място в групата сега са доста малки, но все пак ги има. Така че поляците ще опитат да изненадат противника си, който е фаворит в мача. Онлайн страницата на Ефбет е приготвила своите интересни опции за двубоя. Холандия малко позагуби форма напоследък, но сега има надежда за първата позиция, за което се нуждае от победа тук. Може и да не успее да спечели, но ще изберем успех за гостите или под 2.5 гола в мача.

Other tipsters tips

No tips from users added.

Poland - Netherlands Comparison

Poland
  • Poland
  • Draw
  • Netherlands
Netherlands

The two teams in

PolandNetherlandsItaly
3
Rank
2
1
-
Forme
-
-
-
-
6
Matches
6
6
2
Win
3
3
1
Draw
2
3
3
Lose
1
0
6
Goals
7
7
6
Goals Ag.
4
2
7
Points
11