Експертно мнение за Евробет и игрите от сайта

Линк за Евробет

Кои са Евробет?

Евробет стъпва на българския пазар през 2006 г. Дружеството има лиценз от Държавната комисия по хазарта и спазва правилника, регламентиран от българското законодателство.

официално лого на евробетПилотната игра на компанията е Еврошанс. С нея букмейкърът печели голяма популярност сред любителите на залозите и става разпознаваем бранд в цялата страна.

През 2011 г. компанията решава да увеличи портфолиото си с хазартни развлечения, пускайки на пазара скреч карти с моментни печалби.

Годината е особено силна, защото Евробет успява да договори съвместна работа с bTV и започва излъчването на ТВ шоуто „Бинго милиони“.

Чрез него феновете на билетите за изтриване имат шанс да станат част от внушителна телевизионна програма и да спечелят сериозни суми. Този сегмент става водещ за фирмата и през 2014 г. на пазара излиза нов тираж с талони, наречен „Лотария България“. Той включва игри като „Астро“, „Златото на инките“ и „Кръстословица“, а продуктовата гама продължава да се разраства. Линията е толкова успешна, че в края на 2015 г. шоуто „Бинго милиони“ е прекръстено на нейно име и е на екран до есента на 2016 г.

След повече от 10 години на българския пазар компанията е утвърдена и със своите над 850 обекта в цялата страна е сред лидерите в бранша. До момента печалбите, които е изплатила на своите клиенти, възлизат на над 500 млн. лева. Същевременно букмейкърът развива и своята онлайн платформа, където феновете на Евробет могат да намерят всички игри, които досега са играли само в пунктовете за залагания.

Регистрация

За да се включите в разнообразните онлайн игри, предлагани от Евробет, ще се наложи да се регистрирате в сайта им. Процедурата отнема само няколко минути.

регистрационна форма в евробет
Стъпки за регистрация в Eurobet

За да улесни потребителите, системата предлага обяснение към полетата, за които могат да изникнат въпроси.

Стъпки за регистрация:

 1. На практика ще са ви нужни само две имена, телефонен номер, парола и валиден имейл адрес, който по-късно ще използвате като потребителско име.
 2. След като въведете всички данни, потвърдите, че сте пълнолетни и сте запознати с общите условия, администраторът ще изпрати системен имейл на пощата ви, който ще съдържа линк за активация. Това е всичко!

Профилът ви вече е създаден. Само още няколко стъпки ви делят от забавлението. За да участвате в игрите е нужно да активирате своите онлайн залози. След като влезете в профила си, системата сама ще ви напомни за това с отличителен червен надпис. Активацията на онлайн залозите става, като въведете ЕГН в профила си. Само последвайте червения надпис, впишете своето ЕГН и на пощата ви ще бъде изпратен линк за потвърждение. Веднъж, щом го последвате, акаунтът ви ще бъде готов. Имайте предвид, че мейлът може да се забави с няколко минути.

Какво представлява Еврошанс?

Както вече споменахме, играта Еврошанс е пилотна за Евробет и е това, което донесе началния подем за компанията. Тя е популярна заради динамичния си характер, честите тегления и добрите коефициенти. По същество много наподобява познатото на всички бинго. От вас се изисква само да посочите своите числа в определените за това полета. Печелившите комбинации се теглят на случаен принцип от системата. Ако познаете всичките числа или дори само част от тях, това ви носи печалба.

Разяснения

Правилата са описани на самия електронен фиш, с който играете. В него имате възможност да изберете до 12 числа от 1 до 80. Ако пък искате да заложите на случайността, може да натиснете бутона „случаен избор“ за автоматична селекция на числата. Освен това ще трябва да отбележите колко искате да заложите на този фиш и дали искате да играете в пълно комбиниране. Важно е да знаете, че залогът за един фиш на Еврошанс в едно теглене трябва да минимум 0.60 лв. След като сте готови, изпращате залога си в системата, която автоматично го включва в тегленето на следващите 20 числа.

Секция „Теглене на живо“

Развитието на играта може да следите в секцията „Теглене на живо“. Тук може да проверите какви числа са излезли в последното теглене и кое по ред е то. От секцията може да видите дата и точен час, а вдясно се намират фишовете, с които вече сте заложили. Часовник в реално време следи колко минути остават до следващия избор на печеливши числа. Тегленията се провеждат на всеки пет минути в диапазона между 8 ч. и 23 ч. всеки ден. Можете да ги следите тук: www.eurobet.bg/live-eurochance.

Статистика на числата

Ако все пак искате поне отчасти да планирате своя залог, имате възможност да го направите в полето „Статистика на числата“. Както подсказва името, в нея ще видите колко пъти дадено число е било изтегляно. Може да изберете дали да се проследят тегленията в цялата история на играта Еврошанс или само с няколко месеца, или година назад. Системата определя автоматично т. нар. „горещи“ и „студени“ числа. Това са респективно най-често и най-рядко падащите се числа. Вие сами решавате дали да се възползвате оттук: www.eurobet.bg/page/statistics_eurochance и да играете с тях.

Проверка на талон

Евробет улесняват потребителите си със секцията „Проверка на талон“. В нея може лесно да проследите дали билетът ви е печеливш. Трябва единствено да въведете числата, с които сте играли, номерата на тиража и на тегленето, в които е участвал талонът ви. Проверка на фиш от Еврошанс може да направите тук: www.eurobet.bg/page/eurochance_talon.

Основен фиш на Еврошанс

Основният фиш на Еврошанс е разделен на три секции – „А“, „Б“ и „В“. Той ви дава възможност да участвате с три числови селекции едновременно в дадено теглене или в няколко поредни тегления. Ако желаете, може да заложите с пълно комбиниране. За целта посочете едно или повече числа в полето „Комбинация“. Имайте предвид, че числото, което сте избрали тук, не може да е по-голямо от това в секцията „Брой числа“.

Секция „Специални залози“

За истински запалените фенове на адреналина, Еврошанс предлага и по-разнообразни игри. В секцията „Специални залози“ може да опитате късмета си, като предположите дали числата в следващото теглене ще са предимно големи, неутрални или повечето ще са малки. Друга опция е да посочите в кой числов интервал ще попадне сборът на всички печеливши числа в следващото теглене. Третият раздел на „Специални залози“ добавя още повече тръпка, защото тук трябва да отгатнете дали сборът на изтеглените числа ще е четен или нечетен, както и дали ще бъде висок или нисък. Последната ви възможност за специален залог е да предположите дали първото излязло число в следващото теглене ще е по-голямо или по-малко от еквивалента в миналото теглене. За да спечелите обаче, трябва да сте познали и дали ще бъде четно, или нечетно.

Както и при основния талон, в секцията „Специални залози“ също може да участвате в повече тегления със своите предположения.

Раздел „Фигурални залози“

Същото правило важи и за раздела „Фигурални залози“ на Еврошанс. Имате шанс да избирате от няколко фигури – диамант, мишена, тетрис, шахмат, пришълец, осмица. Щом си харесате някоя, може да маркирате до 40 числа в нея. Дали печелите, зависи от това колко от следващите 20 изтеглени числа попадат в избраната от вас фигура. Любопитното тук е, че най-големите награди се получават при 20 и при 0 познати числа. За повече адреналин при този тип игри може сами да „нарисувате“ фигурата си, използвайки опцията за залог с конкретни редове и колони.

Раздел „Големи печалби“

В секцията на Еврошанс има специален раздел „Големи печалби“, в който може да проследите всички суми над 1000 лв., които са печелени в играта. Вижда се още от кой град е заложил късметлията, каква е била комбинацията му, както и с колко пари е играл. Влезте в него оттук: www.eurobet.bg/page/winnings@eurochance&menu_id=232

Раздел „История на тиражите“

Сайтът предлага и възможността да направите справка за конкретен тираж. В раздела „История на тиражите“ може да търсите по два начина – дата и час или година, тираж и теглене. Ето и линк за раздела: www.eurobet.bg/page/tirazhi@eurochance&menu_id=227.

Спортни залози в Евробет

Със сигурност не са малко феновете на спортните залози, които с нетърпение чакат появата на любимите си игри в Евробет. За момента, компанията концентрира усилията си в развитието на лотарийните игри и опцията за спортни залози не се предлага. Имаме обаче добра новина за вас! Фирмата няма да обърне гръб на запалянковците и се очаква съвсем скоро спортните залози да се появят. От Евробет обещават разнообразни игри, високи коефициенти, а може би дори и начален бонус при регистрация. А дотогава може да тренирате с последния проект не букмейкъра – играта https://www.eurobet.bg/page/winnings@sportchance&menu_id=302.

Как се играе Спорт Шанс?

Друга игра, в която може да опитате късмета си на сайта на Евробет, е Спорт Шанс. Тя е най-новият продукт на букмейкъра и в известен смисъл цели да компенсира липсата на възможност за спортни залози. В Спорт Шанс залагате на виртуални мачове. Те са с продължителност 60 секунди и се провеждат на всеки пет минути. Вече не е нужно да чакате дълго, за да разберете дали избраният от вас отбор печели.

спорт шанс в евробет
Раздел “Спорт шанс” със спортни залози

Участвате в играта чрез талон, в който отбелязвате различни прогнози – за резултат от първото полувреме или за крайния изход на мача, дали първият гол ще е дело на домакините, или на гостите и пр. Ако решите да участвате в повече срещи, знайте, че с един фиш може да играете само за мачовете от текущия ден. И тук, както при Еврошанс, минималният залог е 0,60 лв. Маркирате с колко ще участвате, посочвайки точен залог, сбор от суми или умножавате избраното число х 2, х 3 или х 5. Таванът е 1000. Ако имате късмет и познаете, печалбите ви се изчисляват по коефициента, валиден в момента, когато сте направили залога си.

Секция „Проверка на талон“

В секцията „Проверка на талон“ бързо и лесно може да видите дали предположенията ви са се превърнали в печалба. Тази графа е предимно за онези, които са играли с хартиен фиш в наземен пункт на Евробет, защото при онлайн игрите може да следите печалбите директно от профила си. Всичко, което трябва да направите, е да въведете числата си, заедно с номерата на тиража и тегленето.

За да окуражат играта ви, организаторите са предвидили секция за „Големи печалби“ и тук. При играта “Спорт Шанс” за такива се считат суми над 500 лв. Изброени са предположенията, заложените и спечелени суми, както и населените места, в които са щастливците.

Раздел „История на тиражите“

Разделът „История на тиражите“ ви дава възможност да направите справка за конкретна среща. На пръв поглед може да проследите крайния резултат на мача, а ако кликнете на „+“, ще видите и подробности около развоя на играта.

Ако обичате спорта и иновативните методи за залагания, то Спорт Шанс е за вас.

Лотария България

Другата особено популярна игра на Евробет са скреч картите от серията Лотария България. Те представляват фишове с развлекателни игри на разнообразна тематика, които могат да донесат на играещия незабавни печалби. Правилата за участие са съвсем прости – необходимо е да сте пълнолетни, да заплатите цената на билета, да спазвате указанията към полетата за изтриване и да запазите скреч картата, ако е печеливша. Всяка игра има специфични указания, които са означени на гърба на билета. На практика това също е игра с първоначален залог, който в случая се заплаща при покупката. Колкото по-голям е залогът – два, три или пет лева, толкова по-големи може да са печалбите, които варират при различните игри. Късметът може да ви възвърне стойността на билета или да ви донесе печалби в размер на 1 млн. лева, а защо не и кюлче чисто злато.

лотария българия в евробет
Раздел с играта Лотария България

Проверка на билет

За да сте сигурни дали печелите, трябва просто да натиснете бутона „Проверка на билет“ в раздела, посветен на Лотария България. Щом изтриете фиша по указания върху него начин, до баркода ще намерите 13-цифрен уникален номер. След като го въведете в секцията на сайта, ще видите каква е печалбата ви.

Видове билети

Любителите на този тип преживявания могат да избират между билетите „Кеш Лабиринт“, „Пасианс“, „100 Милиона кеш“, „Кръстословица“, „BINGO Милиони 4 в 1“, „Вегас“, „24 Карата Злато“, „Златото на инките“, „Милион подаръци“, „Супер кеш“, „Бинго Милиони“, „Кеш 1 Милион“, „Неочаквана ваканция“, „Левче кефче“, „Кеш на мига“ и „Астро“. Организаторите обещават нови интересни преживявания с издаването на нови билети с различна тематика. Повече за фишовете на Лотария България може да прочетете тук: www.eurobet.bg/page/lotaria-bulgaria.

Какво е Лотомания?

Подобно на Еврошанс, Лотомания също е цифрова игра, но е доста опростена. Участниците попълват фишове, в които избират осем цифри и числа от 1 до 20, както и една от четири звезди. Тиражите са на всеки пет минути. В тях се теглят по осем числа, а целта е да познаете колкото се може повече от тях, в задължителна комбинация с печелившата звезда. Сами определяте колко пари да заложите – 0,5 лв., 1 лв., 2 лв., 5 лв. или 10 лв. Печелите, ако сте познали минимум четири числа и тяхната печеливша звезда.

лотомания в евробет
Раздел с играта Лотомания

Секция „Проверка на талон“

Ако сте играли Лотомания, но не сте дочакали тегленето на числата, може да проверите дали фишът ви е печеливш в секцията „Проверка на талон“ към играта. Необходимо е да въведете предположенията си по начина, по който сте ги маркирали в оригиналния фиш. След това трябва да отбележите номерата на тиража и тегленето, в които сте участвали. След като натиснете бутона „Провери“, системата автоматично ще покаже печалбата ви.

Сайтът на Евробет ви дава възможност да следите тегленията на Лотомания в реално време чрез специално оказаната секция. На челно място в нея виждате печелившите числа, номера и тиража на последното теглене. Ако играете онлайн, в дясната част на раздела ще виждате фишовете, с които участвате.

Сектор „Големи печалби“

В сектора „Големи печалби“ може да видите кои са най-заклетите фенове на играта и в кои населени места падат най-хубавите награди. Ако се чувствате късметлия днес и искате да видите дали любимите ви числа са излизали в досегашните тегления за деня, може да го направите в раздела „История на тиражите“. Полезна информация ви предлага и специалната „Статистика на числата“. В тази секция виждате честотата, с която дадено число е изтегляно сред печелившите комбинации. Организаторите предлагат порция „горещи“ и „студени“ числа, с които да изпробвате късмета си.

Ако сте сигурни в любимата си комбинация, може да опитате шанса си с Лотомания.

Играта 5 от 11

5 от 11 е най-новата числова игра на Евробет, която фирмата пусна през пролетта на 2017 г. Тя е подходяща и за начинаещи любители, защото предлага лесни условия. Може да избирате между игра без точен ред и игра с точен ред. Всичко, което трябва да направите в първия случай, е да изберете до осем числа от 1 до 11 и да отбележите с колко числа ще играете. Целта ви е да познаете петте числа, които ще излязат в следващото теглене. Същият фиш предлага и допълнителни игри. Имате опция за залог с точен ред. Тук се стремите да отгатнете всички числа и поредността, в която излизат. Може да се включите и в Супер играта на 5 от 11. Целта в нея е да познаете числата в две поредни тегления. И в 5 от 11 самите вие избирате каква сума да инвестирате, но минималният залог е 0,60 лв.

5 от 11 евробет
Секция „5 от 11“ в сайта на Евробет

Секция „Проверка на талон“

Евробет предлага автоматична проверка на фиш и за играта 5 от 11. Това става в секцията „Проверка на талон“. За целта трябва да маркирате числата така, както са във фиша ви. Системата сама отбелязва броя на числата, с които играете, а след като въведете номерата на тиража и тегленето, изчислява печалбата ви.

Секция „Теглене на живо“

Едно от най-атрактивните неща при тази игра е, че тегленията се провеждат на живо на всеки пет минути, от 8 ч. до 23 ч., всеки ден. Това се случва на живо пред камери в секцията „Теглене на живо“. Истински водещи прочитат излезлите числа, което ви кара да се чувствате като част от играта.

Раздел „Големи печалби“

Ако се чудите колко може да ви донесе 5 от 11, отворете раздела „Големи печалби.“ В него ще видите историята на щастливците, спечелили по-сериозни суми от играта. Може да добиете впечатление с колко и какви числа са играли те, каква възвръщаемост на залозите си са получили.

Ако ви е любопитно как са се развивали тегленията в конкретен ден, може да направите справка в „История на тиражите“. Търсите по година и тираж или по дата и час на тегленето. В случай, че искате да си харесате късметлийски числа, може да разгледате секцията „Статистика на числата“. Петте „горещи“ са тези, които се падат по-често в сравнение с петте „студени“. Има и едно неутрално число. Ако сте изградили стратегия по въпроса, може да я опитате в 5 от 11.

Покер Шанс за любителите на картите

Евробет са помислили и за любителите на картите. По същество “Покер Шанс” също представлява числова игра, но симулира графично раздавания в казино. На екрана виждате три маси, на които следва да бъдат раздадени карти. Вашата цел е да отгатнете печелившото място на една или повече от масите в „казиното“. Играта се провежда в четири етапа – DRAW, FLOP, TURN, RIVER. Може да се включите в залаганията най-късно в третия етап – TURN. С каква сума да участвате избирате сами, но минималният залог е 1 лв.

евробет покер шанс
Изглед от играта „Покер шанс“ в сайта на Евробет

Развоя от проведените покер игри следете в раздела „История на тиражите“. В него може да направите справка кои играчи от масите са печелили най-често.

В случай, че обичате покера, но не може да си намерите подходящи партньори за игра, Покер Шанс е идеалната възможност за вас.

Бонуси в Евробет

Ако сте любител на хазартните емоции и сте свикнали да играете онлайн, вероятно вече се чудите дали Евробет предлагат някакви допълнителни бонуси за залаганията при тях. Отговорът е „да“, но не под формата, под която се предлагат в другите сайтове. Не очаквайте автоматично поощрение, щом заредите акаунта си. Евробет стимулира редовните си клиенти по друг начин – чрез членската карта „ЕВРОБЕТ клуб“. Тя се издава безвъзмездно в пунктовете, а всеки играч може да има само по една карта. Валидните залози ви носят точки, които по-късно може да обмените според офертите на компанията. Избирате дали срещу тях да получите пари кеш, право на безплатен залог или участие в жребий за материални награди. Компанията обновява предложенията си постоянно. Важно е обаче да знаете, че в картата се трупат точки само от залозите, направени в букмейкърските пунктове на Евробет.

Компанията прави и други жестове към феновете си. Около големи празници като Коледа, Великден и пр. пуска допълнителни бонус тегления в играта Еврошанс.

Мобилната версия на Евробет

мобилна версия на евробетЕвробет е сред лидерите в бранша с хазартни игри в България и не е изненада, че компанията е помислила и за мобилна версия на сайта си. Тя ви позволява да залагате, независимо дали разполагате с компютър или около вас има пункт на Евробет. Имате нужда само от интернет, за да изпитате тръпката от любимите си лотарийни игри.

Мобилният вариант предлага достъп до всички игри, които имате на разположение на обичайния сайт. Челната позиция на мобилната версия е отредена на оранжевия бутон “Играй онлайн”, който ви отвежда директно при прогнозите за Еврошанс. Малко по-надолу е опцията за проверка на печалбите в скреч билетите на Евробет. Следват резултатите от тегленията на Еврошанс, Спорт Шанс, 5 от 11, Лотомания и Покер Шанс. Вероятно е планирано потребителят да бъде улеснен, като игрите са подредени по популярност.

Сайтът е лек, подреден и осигурява лесен достъп на абонатите.

Има обаче един сериозен недостатък. В Еврошанс липсва една от опциите за игра. Мобилната версия на Евробет не осигурява достъп до залаганията с основен талон и комбинации. Друга липсваща секция при Еврошанс е ръководството „Как се играе“. Малък минус още е, че при началната страница числата от тегленията в игрите са подредени едно под друго в различни цветове и това може да подразни окото.

Как да заредите сметката си?

Ако лотарийните игри на Евробет ви се струват привлекателни и сте решили да опитате късмета си онлайн, ще трябва да заредите акаунта си с пари. Това може да стане по няколко начина – чрез ePay, с Easy Pay, през банкомат, с банков превод или чрез банкова карта. Имайте предвид, че първите три начина са обединени на сайта в общ бутон „чрез ePay“. Щом го натиснете, се появяват останалите две възможности.

За да платите с ePay е необходимо да имате личен електронен портфейл в системата, от който директно да прехвърлите средства към акаунта си.

Easy Pay пък е удачен вариант за онези от вас, които имат свободни пари в брой и искат да инвестират именно тях за игра. При този вариант системата на Евробет генерира код за плащане, който трябва да си запишете. Щом посетите каса на Easy Pay, трябва само да го продиктувате и преводът ще бъде извършен.

Ако искате да депозирате средства от банкомат, ще ви трябват кодовете на търговеца и на заявката за плащане. От менюто на устройството изберете „Други услуги“ -> „B Pay“, въведете записаните кодове, сумата за депозит и потвърдете плащането.

Банковият превод е друга опция да захраните баланса си към Евробет. За целта ще ви е нужен булстат на фирмата. Системата на Евробет допуска директни плащания с банкови карти. Приемат се транзакции от дебитни карти VISA, Maestro, MasterCard, кредитни и корпоративни карти VISA и MasterCard.

Минималната сума на депозита не зависи от метода на захранване и винаги е 10 лв. От Евробет посочват, че непредвидените разходи по депозиране и теглене на средства са за сметка на клиента.

Метод на плащане
Минимален депозит
Времетраене
Такси
ePay10 лв.НезабавноНяма
Easy Pay10 лв.НезабавноНяма
През банкомат10 лв.НезабавноНяма
Банков превод10 лв.До пет работни дниСпоред условията на банката
Банкова карта10 лв.НезабавноСпоред условията на банката

Контакти с Евробет

Ако имате въпроси към Евробет, може да ги откриете на телефон 0700 20 270. Системно съобщение ще ви помоли да изберете дали искате да се свържете с букмейкърската мрежа, да потърсите съдействие за технически проблем или да съобщите за нередност.

Help Desk отделът има свои координати. Въпроси, свързани с игрите или с регистрацията на билетите от Лотария България, може да отправяте на телефон 02/903 25 25 или 0700 20 260.

Ако предпочитате да изпратите питането си в онлайн вариант, може да пишете на Евробет на bm@eurobet.bg или през директната електронна форма на сайта им.

Какво е усещането ни за Евробет?

Със сигурност можем да кажем, че Евробет се отличава от останалите букмейкъри. Изглежда, че в момента акцентът на този бранд пада върху скреч картите с незабавни печалби. Останалите игри, макар и с различен дизайн, са предимно числови и ако не сте фен на този тип залози, Евробет не са вашето поле за изява. Не можем да не отбележим обаче, че брандът наистина се е усъвършенствал в тази сфера. Категоричен пример за това е разнообразието при играта Еврошанс.

Приятно впечатление прави новата игра “Спорт Шанс”, която е доста по-различна от останалите и може да се разчете като послание към всички спортни фенове със страст към залаганията.

В заключение ще кажем, че игрите на Евробет могат да бъдат чудесно забавление за всички, които обичат лотарийните емоции. Хубавото тук е, че не е нужна сериозна подготовка, да имате спортни познания или да сте експерти по коефициентите. В пунктовете и на сайта на фирмата може да откриете игри, с които просто да опитате късмета си, а това прави Евробет добър вариант за всеки начинаещ любител.

Вход в Евробет

Експертно мнение за Евробет и игрите от сайта
Рейтинг 4.8 от 13 мнения

4 мнения за “Експертно мнение за Евробет и игрите от сайта

Публикувай коментар
 1. Dan4o
  10.04.2018 в 8:15

  Evrobet imat nai-dobrite lotariini igri i igri na kusmeta za stranata i az lichno im se naslajdavam pochti vseki den. Vse oshte nqmam online registraciq, no v punktovete na Evrobet zalaganeto e priqtno.

  0 0
 2. Vanio
  08.02.2018 в 22:06

  Те хубаво пуснаха онлайн игрите си ама ми е чудно колко регистрирани потребителя имат. Не очаквам много от Евробет, поне не и докато не заприличат на онлайн букмейкър. Трябват си бонуси затова, поддръжка, чат на живо …. да не говорим за спортни залози, казино игри…

  0 0
 3. Петя
  31.01.2018 в 9:45

  Даже ми е чудно, че има толкова малко коментари тук … Явно още малко хора залагат на Евробет игрите онлайн. Е, аз мога да изразя мнение. Доволна съм изцяло от предложения и отншоението. Не очаквах, че всичко ще минава без проблеми, когато се регистрирах, но ето на, сайтът им работи без задръжки. Колкото до игрите, мисля че са си доста добри за игри на лотариен принцип. Покер шанс е моята любима, но често залагам и на късмета в Еврошанс. А, и да добавя – изплащанията стават доста бързо.

  0 0
 4. Aston_Martin90
  28.11.2017 в 8:01

  Надявам се Евробет да задържат нивото си на предлаганите лото игри. Дано да не тръгнат и те да правят спортни букмейкъри чрез този сайт, понеже смятам, че ще го развалят. Засега имат най-добрите лото игри онлайн в България и мисля, че ще ги подобрят още. Аз лично залагам в Спорт шанс и 5 от 11 – много добри игри!

  0 0

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *