Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Еврошанс залози и прогнози

Видяно 299 пъти
Внимание

Получихме редица сигнали за нередности при играта в Еврошанс. Макар че никой от екипа ни не е пострадал лично, ви съветваме да се насочите към други букмейкъри с по-безупречна репутация. Предлагаме ви да си изберете някой от най-популярните сайтове за залози в България:

Само за няколко години играта направи фирмата фаворит сред много от любителите на залаганията. Причината за успеха ѝ се дължи на това, че е относително лесна за разбиране, динамична е и предлага различни варианти за прогнозиране. Допълнителен плюс е, че тегленията се правят на всеки пет минути между 8 ч. и 23 ч. всеки ден.

Какво представлява Еврошанс?

Еврошанс е числова игра, която в известен смисъл наподобява бинго.Във всяко теглене участват числата от 1 до 80, като системата избира 20 от тях на случаен принцип. Целта на залагащите е да познаят максимален брой от тях. За да спечелите от залога си, трябва да сте отгатнали поне шест от печелившите числа.

лого на еврошансИнтересното тук е, че печелите и ако не сте познали нито едно число. С това възможностите, които Еврошанс предлага, не се изчерпват. Пилотната игра, с която Евробет стартира дейността си през 2006 г. дава възможност на феновете да могат да усложнят прогнозите си, като ги направят в комбинация, да предположат какво ще бъде първото изтеглено число или да заложат на сбора на печелившите числа. За да направят играта още по-интересна, организаторите предлагат и опцията за фигурални залози, които допълнително усилват хазартната тръпка.

Именно това разнообразие прави Еврошанс толкова популярна и любима за всички фенове на числовите игри.


Как се играе Еврошанс?

основен талон на еврошанс
Изглед на основния талон

Повече от десет години след началото си, Еврошанс все още събира мнозина в пунктовете на Евробет из цялата страна. Честите тегления предполагат силни емоции през целия ден, а защо не и големи печалби. Нека разгледаме по-отблизо правилата и възможностите за игра в Еврошанс. Ще се спрем върху спецификите на всяка опция за залог. Макар по визия хартиените фишове да се отличават леко от електронните варианти, принципите за игра са същите.


Основна игра без комбинации

За участие в основната игра ще имате на разположение фиш, разделен на две. В лявата му част ще видите поле с числата от 1 до 80. Именно тук трябва да маркирате предпочитаните числа, с които ще играете. Те може да са максимум 12. Ако не желаете да прогнозирате самостоятелно, отбележете опцията „Случаен избор“ и системата ще генерира комбинация автоматично. В дясно трябва да посочите с колко числа ще играете. Броят им трябва да е равен на маркираните числа в лявото поле на фиша. Ако играете онлайн, тази стъпка се прави автоматично от системата.

Определяне на сума за залагане

Следващата ви задача е да определите колко пари ще заложите. При хартиения фиш избирате от конкретни суми – 0,1 лв., 0,5 лв., 1 лв., 2 лв., 3 лв., 5 лв., 10 лв., 20 лв., 50 лв. Може да отметнете и повече суми, като в този случай залогът ви ще е равен на сбора им. Друга опция е да умножите залога си х 2, х 3 или х 5. Електронният фиш ви позволява да въведете сумата директно, без да правите отметки, както е при хартиения фиш. Имайте предвид, че и в двата случая стойността на билета ви трябва да е поне 0,60 лв. Последната стъпка е да изберете в колко залагания да участвате с талона си.


Основна игра с комбинации

таблица с коефициенти в еврошанс
Таблица с коефициенти

Играта с комбинации включва всички изброени по-горе стъпки, плюс едно допълнително уточнение. И тук в лявото поле избирате предпочитаните си числа. Този път обаче трябва да попълните и сектора „Комбинация“, който се намира в долната дясна част на фиша. Той оказва как маркираните от вас числа да се групират за пълно комбиниране. Ако, да речем, изберете числата 1, 2, 5 и 8, а в полето за комбинации отбележите 2, това ще означава, че искате да се възползвате от всяко възможно групиране по двойки на своите числа (1 и 2; 1 и 5; 1 и 8; 2 и 5; 2 и 8; 5 и 8).

При играта с комбинации отбелязаният залог не е крайната сума, която дължите за фиша си. Важно е да помните, че ще заплатите този залог за всяка отделна комбинация, с която ще играете. При посочения по-горе пример, ако отбележим залог 0,10 лв., ще трябва да го платим шест пъти – за всяка от комбинациите 1 + 2; 1 + 5; 1 + 8; 2 + 5; 2 + 8; 5 + 8. В такъв случай общата стойност на фиша ни ще бъде 0,60 лв. За улеснение при играта с комбинации използвайте таблицата, предоставена от Евробет. В реалните пунктове за игра можете да се снабдите с такава от букмейкъра си. Минималният залог и тук е 0,60 лв.


Специални залози

Големи и малки числа

Както вече споменахме, Евробет са се постарали сериозно да разнообразят пилотната си игра. В момента участниците имат възможност да проверят късмета си в редица специални залози. Първият от тях е прогнозата за големи и малки числа. За малки се считат числата от 1 до 40, а за големи – всички останали. Тук имате три възможни предположения за това какви ще бъдат числата в следващото теглене:

  • Големи – обзалагате се, че 12 от изтеглените 20 числа ще бъдат в диапазона от 41 до 80 (Коефициент 3)
  • Неутрални – смятате, че големите или малките числа ще са 9, 10 или 11 на брой (Коефициент 1.15)
  • Малки – предполагате, че 12 от изтеглените 20 числа ще бъдат в диапазона от 1 до 40 (Коефициент 3)

Най-малката сума, с която може да е играете, е 0,60 лв.


Сбор на изтеглените числа

Може да засилите тръпката, като опитате да познаете в кой диапазон ще попадне сборът на следващите печеливши числа. Опциите ви за залог тук са пет:

  • Сбор в диапазона от 210 – 706 (Коефициент 5)
  • Сбор в диапазона от 707 – 772 (Коефициент 3)
  • Сбор в диапазона от 773 – 847 (Коефициент 2)
  • Сбор в диапазона от 848 – 913 (Коефициент 3)
  • Сбор в диапазона от 914 – 1410 (Коефициент 5)

Трябва да играете най-малко с 0,60 лв.


Четен или нечетен сбор на числа

Третата възможност при специалните игри е да прогнозирате дали сборът на изтеглените числа ще е висок (от 810 до 1410) или нисък (от 210 до 809), като същевременно отгатнете дали ще бъде четен или нечетен. Коефициентът тук е 2.6, а минималният залог – 0,60 лв. Важно е да отбележим, че тази специална игра е на трето място при хартиените фишове, но при електронния вариант тя се показва в четвъртото поле за специалните залози. Това обаче не трябва да ви смущава, защото принципите на игра са еднакви и в двата случая.


Залог за първото изтеглено число

Друго интересно предизвикателство на Еврошанс е залогът за първото изтеглено число. При този залог имате възможност да прогнозирате дали първото число в тегленето, в което ще участвате, е по-голямо или по-малко от първото печелившо на предходното теглене. Заедно с това, ще трябва да познаете дали то е четно или нечетно. Имайте предвид, че коефициентите за тази игра са динамични. Фишът ви трябва да е на стойност поне 0,60 лв.


Фигурални залози

Еврошанс са помислили и за онези от вас, за които обикновеното изреждане на числа е скучно. Фигуралните залози ви дават възможност да си представите по-артистично строго изброените резултати от тегленията. За разлика от другите игри, тук трябва да маркирате 40 числа. Имате два основни варианта за групирането им:

  • Да изберете една от предварително очертаните фигури – диамант, мишена, тетрис, шахмат, пришълец, осмица;
  • Да посочите сами 40-те числа, като маркирате четири реда, три реда и две колони или пет колони.

В тази игра също трябва да участвате поне с 0,60 лв., а печалбите се определят изключително любопитно. 100 000 лв. е наградата за играчите, познали всички числа, но и за тези, които не са отгатнали нито едно. Единственият шанс да останете без печалба е, ако сте познали осем, девет, 10, 11 или 12 числа.


Експрес талони

Дори онези от вас, които не искат да се задълбочават в пресмятания на вероятности и коефициенти, могат да участват в играта Еврошанс. За целта просто трябва да закупите експрес талон. Това са фишове с фиксирана цена, които участват по определен начин в следващото теглене. Достъпни са както в букмейкърските пунктове, така и онлайн на сайта на Евробет.

С талона на цена 2 лв. участвате с две предвиждания – с осем и с 10 числа. Залогът за всяко от тях е по 1 лв., като се борите за печалби от 100 000 лв. и от 12 000 лв.

Ако закупите експрес талон за 3 лв., ще участвате в следващото теглене с три прогнози по 12 числа. Всяка от тях струва по 1 лв., а в замяна имате шанс да спечелите 1 000 000 лв.

В случай, че решите да похарчите малко повече пари и да купите талон за 5 лв., в следващото теглене ще участвате с пет предвиждания – с четири, пет, шест, седем и с 12 числа. Всяко от тях ще струва по лев, а ще ви даде шанс да спечелите 100 лв., 380 лв., 1 600 лв., 5 000 лв. и 1 000 000 лв.

Най-скъпият сред талоните с фиксирана стойност е на цена от 10 лв. Чрез него участвате с шест предвиждания в следващото теглене. Прогнозите са с по три, осем, девет, 10, 11 и 12 числа. Залогът за предвиждането от три числа е 4,80 лв., за това с девет числа – 1,20 лв., а всички останали струват по лев.


Тегления на живо

тегления на живо в еврошанс
Теглене на числа на живо

Евробет ви дава шанс да следите тегленията в Еврошанс директно от секцията „Теглене на живо“. Числата излизат едно по едно, което определено засилва емоцията от залаганията и разнообразява играта ви. Тегленията се провеждат на всеки пет минути и престоят ви в този раздел ще бъде динамичен. Освен датата, часа и номерата на последното теглене, в дясната част на секцията ще откриете информация за печелившите резултати за отделните игри. Под числата може да видите кога ще е следващото теглене и колко време остава до него, за да побързате със прогнозите си. Играта “Еврошанс” може да следите на живо: https://www.eurobet.bg/live-eurochance/.


Статистика на числата

статистика на числата в еврошанс
Информация за статистиката на числата в Еврошанс

За улеснение на феновете, които обичат да правят информиран избор, а не да оставят играта си на случайността, Евробет са направили отделна секция със „Статистика на числата“. В нея може да видите по колко пъти се е падало всяко число. Предвид могат да се вземат игрите от началото, тези през последната година, печелившите числа за предходните шест и три месеца, както и само тегленията от последните месец или седмица. Системата може да подреди числата по пореден номер или по брой изтегляния. В тази секция ще видите още кои са т. нар. „горещи“ числа – тези, които се падат най-често. Има информация и за „студените“ числа, които са се падали най-рядко. Ако искате да видите статистиката, за да прецените как да играете, натиснете: https://www.eurobet.bg/page/statistics_eurochance.


Проверка на талон

проверка на талон в еврошанс
Проверка на основен талон в Еврошанс

Системата на Евробет дава възможност за проверка на фиш онлайн. В секцията „Проверка на талон“ може да видите резултатите си от основния талон, от специалните и фигурални залози. Необходимо е да въведете числата и сумите си по начина, по който са отбелязани в билета ви. За да може системата да изчисли печалбата ви, ще са необходими още номерата на тегленето и тиража. Този вариант е особено удобен за онези от вас, които са регистрирали залог в реален пункт за игра на Евробет, но не са имали време да изчакат тегленето на числата. Разбира се, той е приложим и за онлайн потребителите, но те могат да следят печалбите от фишовете директно от профила си. За проверка на талон натиснете: https://www.eurobet.bg/page/eurochance_talon.


Големи печалби от Еврошанс

големи печалби в еврошанс
Раздел „Големи печалби“ в играта Еврошанс

Ако все още се чудите дали да играете, посетете раздела „Големи печалби от Еврошанс“. В него ще намерите подробности за всички печалби над 1000 лв. Може да търсите по година или по определен тираж. В таблицата ще откриете информация за това кога и колко са заложили щастливците и каква сума са спечелили. Може да си направите и заключение с колко числа играят останалите прогнозиращи и кой е най-удачният за вас вариант. Ако сте любопитни колко може да спечелите от Еврошанс, разгледайте: https://www.eurobet.bg/page/[email protected]&menu_id=232.


История и хронология на тиражите

тиражи в еврошанс
Страница с тиражите в сайта на Еврошанс

Педантичните играчи, които искат сами да направят статистика на печелившите числа, могат да направят това в раздела „История на тиражите“. Тук ще откриете информация за номерата, датата и часа на отделните тегления, както и за щастливите числа в тях. Може да систематизирате справката си по година, тираж и телене или да търсите по дата и час. Разделът е подходящ за всички, които са подозрителни, не вярват в статистиките на букмейкърите и искат да си направят собствени изводи за „горещите“ и „студени“ числа. Вижте повече тук: https://www.eurobet.bg/page/[email protected]&menu_id=227


Бонусите в Еврошанс

Допълнителните промоции са едно от основните неща, които вълнуват всеки играч. Сигурно вече се чудите дали играта Еврошанс предлага бонуси. Отговорът е да, но по малко по-различен начин. Ако залагате онлайн, вероятно сте свикнали да получавате стартов бонус при зареждането на акаунтите си или допълнително поощрение при повторно захранване. Тук нещата се случват по друг начин.

Карта 'Евробет клуб'

Евробет стимулира своите играчи чрез програмата си за лоялни клиенти. Всеки желаещ може да получи карта „ЕВРОБЕТ клуб“, в която да трупа точки от своите валидни залози. Впоследствие те могат да бъдат „осребрени“ кеш, да се превърнат в безплатни залози на различна стойност или да ви дадат право на участие в томболи за материални награди. Трябва да отбележим, че според настоящите оферти на фирмата, ще трябва да натрупате залози от поне 80 лв., за да може да получите първия си лев в брой. Въпреки това обаче предложението е жест към редовните играчи, а и трябва да отбележим, че от Евробет се стремят да разнообразяват томболите и наградите си. Недостатъкът е, че точки се трупат само от залозите, направени в реалните пунктове на Евробет.

Друга форма на поощрение са допълнителните безплатни промоции на Еврошанс, които се организират традиционно около големи празници като Коледа и Великден. Евробет насърчава играта на своите клиенти, като ги включва в томболи за различни премии и награди.


Еврошанс мобилна версия

мобилна версия на еврошансКакто вече споменахме, играта Еврошанс събира и до днес своите фенове в букмейкърските центрове на Евробет из цялата страна. Сега обаче наличието на реален пункт за залози не е наложително. Нещо повече, не е необходимо да имате дори компютър, защото може да играете Еврошанс и през телефона си. Никога не е било по-лесно да направите своите прогнози. Може да отворите мобилния вариант на сайта през телефона си и да играете съвсем спокойно.

Интерфейсът е достатъчно олекотен, за да не засича. Ако имате надеждна интернет връзка, ще можете да следите гладко тегленията на живо и да сте част от играта, независимо къде се намирате. Ако сте избрали този начин на игра, имайте предвид, че с мобилната версия няма да може да играете с комбинации в основния талон. Имате достъп само до числата от 1 до 80, но не и до сектора, в който може да отбележите своите предпочитани комбинации. Не знаем на какво се дължи тази липса, но според нас е сериозен пропуск и то при една от най-предпочитаните игри на Евробет.

В мобилния вариант на сайта няма да откриете и ръководството за игра към Еврошанс. Така че ако досега не сте играли и тепърва ще се учите, по-добре помислете за игра пред компютъра или в някой от пунктовете.


Как да депозирате пари?

За да играете Еврошанс, ще трябва да депозирате пари в своя акаунт. Евробет предлагат пет основни начина, по които може да захраните баланса си – чрез ePay, на каса на Easy Pay, от банкомат, чрез банков превод или с дебитна карта. Минималният депозит, независимо от метода на зареждане, е 10 лв. За да преведете пари чрез ePay, е нужно да имате регистрация и наличност в електронния си портфейл. Easy Pay е добър начин за онези от вас, които искат да инвестират пари в брой в хазартното си хоби. Процедурата чрез банкомата пък е удачен вариант, защото може да я изпълните, без да се съобразявате с работното време на различни банки и офисите на Easy Pay. Евробет посочват на сайта си, че всички непредвидени разходи по депозиране или теглене на средства са за сметка на клиента. За да добиете по-ясна представа от условията при различните варианти, подготвихме таблица.

Метод на плащане
Минимален депозит
Времетраене
Такси
ePay10 лв.НезабавноНяма
Easy Pay10 лв.НезабавноНяма
През банкомат10 лв.НезабавноНяма
Банков превод10 лв.До пет работни дниСпоред условията на банката
Банкова карта10 лв.НезабавноСпоред условията на банката

Как да се свържете с Еврошанс?

За всякакви въпроси и предложения относно играта Еврошанс може да се свържете с клиентския център на Евробет. Ще го откриете на тел. 0700 20 260 или на 02/903 25 25. Ако предпочитате да оформите питането си в писмен вид, може да изпратите имейл на адрес [email protected] или да използвате директната форма за съобщения в раздел контакти на сайта.


Нашето мнение за играта Еврошанс

Няма да крием, че сме впечатлени от разнообразните възможности за прогнози, които предлага играта Еврошанс. Не е чудно, че в началните години на Евробет тя прави бранда разпознаваем. Достатъчно показателен е и фактът, че мнозина посещават пунктовете, за да я играят. Организаторите са успели да я развият през годините, така че да предлага разнообразни възможности за залагания. Постарали са се да я направят и по-динамична с тегленията на всеки пет минути. В обобщение ще кажем, че Еврошанс е подходяща за всички, които обичат числата и игрите на лотариен принцип, както и за неопитните залагащи, които просто искат да опитат късмета си.

Вход в Еврошанс

Други игри от списъка на Eurobet, които си струва да пробвате: