Екстра бонус Евро мачове

Бет365 предоставя на своите клиенти опцията да получат допълнителен бонус, ако залагат на Евро мачове. За да се сдобиете с него трябва да направите множествен залог от три или повече селекции. Ако прогнозите ви са били успешни, букмейкърът ще добави бонус към печалбата ви. Размерът му има процентно изражение и зависи от броя селекции, с които сте играли.

За кои залози се предлага екстра бонус?

Пазарите, които могат да ви донесат екстра бонус, са Краен Резултат и Резултат/Двата Отбора да Отбележат гол. Можете да залагате за мачовете от Висшата Лига на Англия, Примера Дивисион на Испания, Серия А на Италия, Първа Бундеслига на Германия, както и в срещите от Шампионска лига на УЕФА.

Важно е да знаете, че в промоцията не участват залозите Двоен Шанс или комбинациите с бонуси Lucky 31 и Lucky 15. Имайте предвид още, че ако играете за събития на живо и промените залога си, той става невалиден.

 

В какъв размер са допълнителните бонуси?

Сайтът на букмейкъра Bet365 предлага бонуси до 100 000 евро или еквивалента им в лева. Те представляват процент от печалбата ви. В зависимост от броя срещи, които сте прогнозирали, размерът им може да е от 5% до 100%. Може да се възползвате от промоцията, ако участвате с поне три прогнози. Вижте по-долу колко може да добавите към печалбата си.

Вид залогБонус
Тройни5% бонус
4-кратни10% бонус
5-кратни10% бонус
6-кратни20% бонус
7-кратни30% бонус
8-кратни40% бонус
9-кратни50% бонус
10-кратни60% бонус
11-кратни70% бонус
12-кратни80% бонус
13-кратни90% бонус
14-кратен и повечеНевероятните 100% бонус
 

Важни условия

Няма да може да се възползвате от промоцията, ако залогът е бил затворен напълно. В случай, че е затворен частично, бонусът ще се начисли върху останалия активен залог. За тази оферта не ви е необходим бонус код от Bet365, а само да направите определените видове залози.

Бонусът се прилага към действително познатите резултати. Ако някои от срещите са отменени или отложени, поради което участвате с по-малко от три селекции, няма да може да се възползвате от бонуса. Ако, например, участвате със седем селекции и един от мачовете бъде отложен, бонусът ви ще се начислява върху останалите шест. Така, при шест правилни прогнози, получавате допълнителни 20% към печалбата си.

Ако сте променили квалифициращия си залог, бонусът ви ще се изчисли на база новите прогнози. Това не важи за случаите, когато играете за събития на живо. При тях всяка промяна в залога прави участието ви в промоцията невалидно.

Бонусите се добавят в рамките на 24 часа след края на последния познат мач, с който сте участвали.

Вземете своя бонус от Bet365

Правила и условия

Екстра бонус Евро мачове
Рейтинг 4.3 от 19 мнения

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *