Tietosuojakäytäntö

1. Esittely

Efirbetin käyttäjä voi vapaasti jakaa mielipiteitä ja tietoja ilmaisvedoista, saada arvosteluja vedonvälittäjiltä, ​​tarkistaa ottelutilastot ja olla menestynein kaikista urheilutapahtumien tipsteristä, etsiä vinkkejä ja jakaa mielipiteitä ja tietoja urheilutapahtumista. Lukija voi tarkistaa lisätietoja kaivopalveluista käyttöehdoistamme .

Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on kertoa sinulle, kuinka keräämme, käytämme, käytämme neuvoja tai käsittelemme sinulta keräämiäsi henkilötietoja, kun käytät sivustoa www.efirbet.com/fi. Tämä tietosuojakäytäntö liittyy tietojesi käsittelyyn Efirbetissä, eikä se koskaan liity mihinkään muuhun tietojen käsittelyyn, joka saattaa tulla esiin millä tahansa muulla alustalla.


2. Rekisterinpitäjä ja rekisteröidyt

Saatat joutua paljastamaan kaikki tietotavat itsestäsi, kun käytät Efirbetiä. Kaikkia paljastettuja tietoja ei kuitenkaan voida pitää henkilötiedoina. Sinua kutsutaan rekisteröidyksi, kun käsittelemme tietojasi täällä. Sinulla on EU: n tietosuojalaissa ja tässä tietosuojakäytännössä mainittu oikeus. Loppukäyttäjiemme on pidettävä mielessä, että olemme vastuussa Efirbetin tietojenkäsittelyn keinoista ja tarkoituksesta. Siksi olemme oikeudellinen rekisterinpitäjä henkilötietojen suhteen, jotka annat foorumillamme. Rekisterinpitäjänä meillä on velvollisuus ja vapaus käsitellä kaikkia tietojasi; Laki velvoittaa meitä yhtä lailla suojelemaan henkilötietoja EU: n tietosuojalain määräysten, erityisesti yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) sekä tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.


3. Tietotyypit ja käsittelyn syy

Saatamme joutua käsittelemään alustallamme lähettämiäsi henkilötietojen erilaisia ​​muotoja, jotta voimme ylläpitää ja turvata Efirbetin johdonmukaisen toiminnan, kehittää palvelumme edelleen, parantaa loppukäyttäjiemme kokemusta ja tarjota yleisiä huippupalveluja. Lisätietoja käsittelemiemme tietojen erilaisista muodoista ja jäljempänä kuvatuista aikomuksista käsitellä tietoja.

3.1. Tunnistetiedot

Henkilökohtaiset tunnistetiedot (PII) – kun olemme luoneet tilin Efirbetissä, meidän on pakko käsitellä sinusta erilaisia ​​tietoja, kuten järjestelmämme antama tunnus, näyttönimesi, käyttäjänimesi ja sähköpostiosoitteesi. Voimme käsitellä tietoja vain, jos päätät lisätä ne profiiliisi kanssamme. Joissakin tapauksissa saatamme joutua pyytämään valtion myöntämää henkilötodistusta. tarvitsemme kopion tästä henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

Meidän on käsiteltävä henkilökohtaisia ​​henkilötietojasi, jotta voimme erottaa alustamme loppukäyttäjän toisesta. Käytämme sähköpostiosoitettasi kommunikoidaksemme kanssasi kaikista muutoksista, jotka olemme mahdollisesti tehneet tilillesi ja palveluihimme; lähetämme sinulle myös push-ilmoituksia ja uutiskirjeitä sähköpostiosoitteesi kautta.

Voit päättää paljastaa sukunimesi, etunimesi, matkapuhelinnumerosi ja niin edelleen. Yksityiskohdista voi olla hyötyä tilin yksilöimisessä kanssamme ja yhteydenpidon parantamiseksi. Jos olet yksi kilpailujemme voittajista ja sinun on tarpeen kommunikoida kanssasi siitä. Pyydämme etunimesi, sukunimesi, valtion myöntämän henkilötodistuksen ja puhelinnumerosi; tarvitsemme yksityiskohdat henkilöllisyyden vahvistamiseksi ja palkintosi siirtämiseksi sinulle.

Sähköiset tunnistetiedot – Kun olet kirjautunut sisään Efirbetiin, meidän on käsiteltävä laitteesi IP-osoite, selaimesi versio ja käyttämäsi selaintyyppi sekä laitteen käyttöjärjestelmä. Käsittelemme myös aikaa, jolloin kirjauduit sisään. Sosiaaliset tunnukset luodaan, jos kirjaudut foorumillemme sosiaalisten verkostojen kautta. ‘Sosiaalinen tunnus’ on eräänlainen todennustieto, jota käsitellään sen jälkeen, kun olet kirjautunut sisään Efirbetiin.

Meidän on käsiteltävä laitteesi IP-osoite, jotta palvelimemme ja laitteesi välillä olisi helppo tiedonsiirto. IP-osoitteen käsittely auttaa yhtä hyvin määrittämään likimääräisen sijaintisi. Yksityiskohdat voidaan haastaa palvelujen räätälöimiseksi sinulle; se tarjoaa esimerkiksi haluamasi kielen mukaisen oikean sisällön ja maassasi hyväksyttävän rahapeleihin liittyvän sisällön. Voimme soveltaa myös likimääräisiä sijaintitietojasi analyyttisiin tarkoituksiin. Voit tarkistaa evästekäytännöstämme lisätietoja siitä, miten tietojasi käsitellään analyyttisiin tarkoituksiin. Käyttöjärjestelmän ja selaimen tietojen käsittely on välttämätöntä, koska se varmistaa, että voimme tarjota sinulle säännöllisiä palveluja. Käsiteltävät tiedot auttavat meitä myös ratkaisemaan kaikki tekniset ongelmat, joita saatat kohdata käyttöympäristön käytön aikana.

Jos kirjaudut Efirbetiin sosiaalisten verkostojen kautta, foorumi ei käsittele mitään sosiaalisen verkoston profiiliesi ja tiliesi tietoja. Tarjoamme sinulle pikemminkin sosiaalisen verkoston tunnuksia, joita käytetään vain todennusehdotuksiin eikä mitään muuta.

3.2 Erityiset taloudelliset tiedot

Taloudelliset henkilöllisyystiedot – Olemme velvollisia käsittelemään tietoja Skrill- tai PayPal-tilistäsi vain, jos voitat rahapalkinnon alustallamme. Tilin tiedot lisätään profiiliisi ja niitä käytetään voittopalkintojesi lähettämiseen sinulle.

3.3. Nauhoitukset

Kuvat – Sinun odotetaan lataavan kaikki valitsemasi profiilikuvat tilillesi foorumillamme. Voit päättää ladata kuvan tai avatarin. Voimme päättää tallentaa lähettämäsi profiilikuvan tiliprofiilisi personointia varten.

3.4 Yksityiset tavat ja kiinnostuksen kohteet

Vinkkejä – Saatamme joutua näyttämään joitain tietojasi julkisesti, kun olet mukana tietyissä vuorovaikutuksissa verkkosivustomme kanssa. Olemme pakollisia käsittelemään tiettyjä tietoja, kun lähetät vinkkejä, kuten vihjeen ajankohdan ja päivämäärän. Käsittelemme myös vihjeeseen liittyvät tiedot tapahtumasta, kommenttisi ja vinkkikielen.

Luomme yhtä lailla erilaisia ​​tilastoja kaikkien kaatopaikkojen onnistumisesta foorumillamme. Käsittelemme myös tietoa, joka on välttämätöntä kilpailun suorittamiseksi tipstereidemme keskuudessa, kuten korkeimman ennustuksen onnistuneiden tipsterien vahvistus.

Alustallamme olevista vinkeistä käsiteltäviä tietoja tarvitaan vinkkien luomiseen ja myös niiden tarjoamiseen loppukäyttäjiemme ja Efirbet-kävijöiden saataville. Kaatumismenestystä koskevat tilastot vaaditaan kilpailujen oikeudenmukaisuuden ja läpinäkyvyyden varmistamiseksi tipstereidemme keskuudessa.

Asetukset – Käsittelemme alustallamme olevia tipstereitä koskevia tietoja ja kiinnostuksen kohteitasi koskevia tietoja, kuten haluamasi palvelut ja Efirbetin sisältö. Voimme yhtä lailla käsitellä verkkosivustosi sivusi Tietoja minusta -sivulla antamiasi tietoja, joista osa sisältää kiinnostuksen kohteesi, sosiaalisen verkostosi tilejä koskevat tiedot ja kuvauksen itsestäsi.

Yksityiskohdat tipsteristasi ja seuraamistasi seuraa kaikkia Efirbetin rekisteröityneitä jäseniä. Arvostamme asiakkaidemme turvallisuutta ja avoimuutta ylivoimaisesti. Siksi katsomme, että jokaisen vierailijamme, potentiaalisen tipsterin ja nykyisen tipstereemme foorumillamme tulisi antaa mahdollisuus arvioida jokaisen alustamme luotettavuuden ja menestyksen. Tipsterit ovat yhtä vapaita jakamaan tietoa muille alustallamme.

Käsittelemme yksityiskohtia vierailijoidemme ja tipsteriemme eduista ymmärtääksemme heidän henkilökohtaiset mieltymyksensä, ja voimme käyttää mieltymyksiä vähittäiskaupan markkinoinnissa. Voimme käyttää myös muita markkinointialustoja, jotka olemme selittäneet yksityiskohtaisesti evästekäytännössämme. Jos et pidä automatisoidusta päätöksenteosta, kuten profiilista, sinun kannattaa lukea ” Oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä ” ja ” Oikeus olla automaattisen päätöksenteon kohteena ” -osiossa, jotka löytyvät kohdasta “Oikeutesi” -osio; löydät tämän tietosuojakäytännöstä saadaksesi lisätietoja.


4. Evästeiden käyttö

Kaikki verkkosivustollamme vierailevat selaimet saavat meiltä evästeitä. Käytämme evästeitä palvellaksemme asiakkaitamme parhailla mahdollisilla palveluilla. Evästeiden käyttö auttaa meitä käsittelemään tavanomaisia ​​Internet-lokitietoja ja tietoja verkkosivustomme kävijöiden erilaisista käyttäytymismalleista. Evästeet auttavat meitä toimittamaan sisältöä kolmansilta osapuolilta, mainostamaan tuotteitamme, analysoimaan kaikkien kävijöiden käyttäytymistä verkkosivustollamme ja parantamaan myös verkkosivustomme navigointia. Voit käydä evästekäytännössämme saadaksesi lisätietoja evästeistä, siitä, miten käytämme sitä ja kuinka voit kieltäytyä evästeiden vastaanottamisesta.


5. Kuinka suojaamme tietojasi

Emme säilytä tai kerää tietojasi kauemmin kuin vaaditaan, kuten olemme jo keskustelleet yllä. Käytämme sekä organisatorisia että teknisiä toimenpiteitä alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti; Tämän tarkoituksena on varmistaa tietojesi täydellinen turvallisuus, jotta estetään sellaiset ongelmat kuin laiton käsittely, tietojen luvaton käyttö, luvaton käyttö tai paljastaminen, muuttaminen, väärä menetys, vahingossa tapahtunut menetys, varkaus jne.


6. Oikeutesi

Sinulla on oikeus joihinkin tietoihin tietojenkäsittelystä ja siitä, miten suhtaudut niihin. Tiedot sisältävät yhteystietomme ja henkilöllisyytemme yrityksenä; se sisältää myös tarkoitukset tai syyt, joiden vuoksi käsittelemme tietojasi, sekä tällaisen toiminnan oikeusperustan. Tarjoamme kävijöillemme myös ne, jotka saavat tietonsa, varsinkin jos vastaanottajat asuvat toisessa maassa. Jaamme myös muita olennaisia ​​yksityiskohtia henkilötietojen avoimen ja oikeudenmukaisen käsittelyn tarjoamiseksi asiakkaillemme.

6.1 Käyttöoikeus

Sinulla, käänteisillä vierailijoillamme ja tipsterillämme on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö tietojasi vai ei. Voit yhtä lailla pyytää rajoittamatonta pääsyä tietoihisi.

6.2. Oikeus oikaisuun

Voit pyytää minkä tahansa tietojesi poistamista kokonaan, jos tiedot eivät ole tarkkoja. Pidä mielessä tietojenkäsittelyn tarkoitus, sinulla on oikeus täydentää tietosi, ellei niitä ole saatu valmiiksi. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä korjaamaan virheelliset tietosi.

6.3 Oikeus tietojen poistamiseen (oikeus tulla unohdetuksi)

Tietyissä olosuhteissa on sinun oikeutesi pyytää meitä poistamaan tietosi tietokannastamme, jotkut niistä ovat:

  • Kun emme tarvitse tietoja enää alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa.
  • Jos olet jo kieltäytynyt suostumuksestasi tietojesi käsittelyyn, eikä minkään lain nojalla voida käsitellä tällaisia ​​tietoja.
  • Jos vastustat tietojesi käsittelyä, eikä ole lakia, joka antaisi meille oikeuden pitää tai käyttää tietoja.
  • Missä olemme käsitelleet tietojasi laittomasti.
  • Jos meidän on poistettava tietosi, koska tällainen poistaminen on laillisen velvoitteen mukaista.
  • Emme ole velvollisia, jos niitä ei ole mahdollista noudattaa tai jos poisto ei ole käytettävissä olevien todisteiden mukaista.

6.4 Oikeus rajoittaa käsittelyä

Voit vaatia tietojesi käsittelyn rajoittamista seuraavissa olosuhteissa:

  • Jos tietojen paikkansapitävyys on kiistelty, käsittelyssä voi olla rajoituksia tarvittavaksi ajaksi, mikä antaa meille mahdollisuuden tarkistaa tietojesi oikeellisuus.
  • Jos pyydät rajoitusta poistamisen sijasta tai tietojenkäsittely ei ole lainmukaista.
  • Emme vaadi tietoja enää alkuperäiseen tarkoitukseen, jota varten keräsimme, mutta tällaisia ​​tietoja tarvitaan silti laillisten oikeuksien puolustamiseksi, käyttämiseksi ja vahvistamiseksi.
  • Jos vastustat tietojenkäsittelyä odottaessasi tarkistusta, ohittavatko lailliset etumme vapauden ja perusoikeudet.

6.5 Oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä

Voit vastustaa tietojesi käsittelyä sekä profilointia omaan tilanteeseen liittyvällä perusteella. Jos vastustat sitä, lopetamme tietojesi käsittelyn, paitsi jos näytämme laillisen perustan, joka antaa meille oikeuden jatkaa tietojen käsittelyä, ja tämä laillinen kanta korvaa automaattisesti perusoikeutesi ja -vapautesi. Tai jos tietojen valmistelu on tarpeen puolustamiseksi, oikeudellisten vaatimusten esittämiseksi tai esittämiseksi.

6.6 Oikeus olla olematta automaattisen päätöksenteon kohteena

Voit vastustaa tietojesi käsittelyä automaattista päätöksentekoa varten. Mukaan lukien profilointi, erityisesti tapauksissa, joissa tällaisella tietojenkäsittelyllä on oikeudellisia vaikutuksia, jotka koskevat sinua tai joilla on huomattava vaikutus sinuun. Kun olet oikeutetusti vastustanut tietojenkäsittelyä, emme voi enää käsitellä tietoja automaattista päätöksentekoa varten. Sinulla on myös ainoa oikeus pyytää inhimillisiä toimia tietojen automaattisen päätöksenteon suhteen.

6.7 Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Joissakin erityistilanteissa voit hankkia verkkosivustollamme alun perin toimittamasi henkilötiedot koneellisesti luettavassa, yleisesti käytetyssä ja jäsennellyssä muodossa; eli digitaalisessa muodossa. Sinulla on oikeus pyytää tietojen siirtämistä jollekin toiselle tai muulle organisaatiolle, emmekä estä pyyntöäsi, mikäli tällainen siirto on mahdollista.

6.8 Oikeus peruuttaa suostumus

Voimme lähettää sinulle push-ilmoituksia, uutiskirjeitä ja sähköposteja, jotka sisältävät tietoja vedonvälittäjien uusimmista tarjouksista ja kuumimmista vinkeistä niiltä, ​​joiden kanssa olemme yhteistyössä, jos suostut siihen. Voit peruuttaa suostumuksen milloin tahansa. Sinulla ei ole mitään velvollisuutta kertoa meille, miksi peruutat sen. Emme myöskään veloita sinua suostumuksesi peruuttamisesta.

Suostumuksesi peruuttamisella ei ole mitään negatiivista vaikutusta tietojesi lailliseen käsittelyyn, koska se on saatu ennen peruuttamista. Emme voi koskaan jakaa tarjouksia, uutisia ja vinkkejä kanssasi, kun olet peruuttanut suostumuksesi.

6.9 Kuinka kieltäytyä

Jos haluat kieltäytyä uutiskirjeemme lähettämisestä, sinun on tehtävä seuraava:

  • Napsauta linkkiä lopettaaksesi tilauksen, jonka löydät minkä tahansa meiltä saamiesi sähköpostien alareunasta.
  • Siirry asetuskeskuksen sivulle ja peruuta tilaus sieltä.
  • Voit myös poistaa selaimen ilmoitukset käytöstä avaamalla selaimesi asetussivun. Voit tarkistaa verkkosivustoltamme hyödyllisiä ohjeita siitä, miten voit poistaa Web Push -palvelun käytöstä.

6.10 Oikeus tehdä valitus

Jos luulet, että oikeuksiasi tietoihinsi on loukattu, sinulla on oikeus valittaa siitä oman paikkasi tietosuojaviranomaiselle. Jos olet EU: n jäsenvaltioista, oikea tietosuojaviranomainen, jota kannattaa valittaa, riippuu asuinmaastasi tai paikasta, jossa rikkomus tapahtui. Meidän kotipaikka on Bulgaria, ja voit ottaa yhteyttä Bulgarian tietosuojavirastoon.

6.11 Kuinka käyttää oikeuksiasi

Jos haluat kysyä mitä tahansa henkilötietojesi käsittelystä, kuten olemme jo selittäneet tässä tietosuojakäytännössä, tai jos haluat käyttää oikeuksiasi, kuten olemme jo kuvanneet edellä Omat oikeudet -osiossa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] .


7. Tietojen säilyttäminen

Jatkamme tietojesi tallentamista tietokantaamme huolimatta päätöksestäsi poistaa tilisi kanssamme. Emme näytä profiilitietojasi julkisesti, kun olet poistanut tilisi. Kaikki verkkosivustollemme jo lähettämäsi tipsterit ovat kuitenkin edelleen kaikkien sivustollemme vierailijoiden käytettävissä. tämä johtuu siitä, että se on osa henkisiä ominaisuuksia. Poistamme kuitenkin jäljellä olevat vinkit; näin ollen mitään vihjeitäsi ei ole mahdollista linkittää henkilökohtaisiin tietoihisi.

Jos haluat meidän poistavan tietosi järjestelmästämme, sinun on lähetettävä meille poistopyyntö käyttämällä prosessia, josta olemme jo keskustelleet edellä.


8. Kenen kanssa henkilötietojasi voidaan jakaa

Voimme päättää jakaa tietosi kanssamme kolmannen osapuolen kanssa, ja olemme luokitelleet kolmannen osapuolen alla oleviin:

Jokainen Better Collective Groupin jäsen, johon voi kuulua parempia Collective A / S: n tytäryhtiöitä. Sinun on otettava huomioon, että määritämme tietojenkäsittelyn keinot ja tarkoituksen ja päätämme myös tämän kolmannen osapuolen käsittelemistä tietyistä tiedoista.Ihmiset, jotka auttavat meitä kehittämään palveluitamme säännöllisesti tarjoamalla palveluja, jotka liittyvät verkkosivustomme kehittämiseen, markkinointiin, ylläpitoon ja analytiikkaan. Nämä henkilöt voivat käsitellä tietojasi tarvittaessa, kun he tarvitsevat sellaista tiettyjen tehtävien suorittamiseen. Meillä on oikeus päättää tietojen käsittelyn keinoista ja tarkoituksista; samoin päätämme käsiteltävistä tiedoista näiden henkilöiden tehtävien suorittamiseksi.Lainvalvontaviranomaiset ja viranomaiset, ja näin tapahtuu, jos laki edellyttää niin.


9. Tietojesi siirtäminen kolmansiin maihin

Saatamme joutua lähettämään tietosi alueelle Euroopan talousalueen ulkopuolella, jos tällainen toiminta on tarpeen palvelujemme säännöllisen tarjoamisen varmistamiseksi. Varmistamme, että siirrettäville henkilötiedoille annetaan asianmukaiset suojatoimet ja riittävä suoja tietosuojalain ja GDPR: n mukaisesti .

Voimme siirtää tietosi määränpäähän, jonka katsotaan tarjoavan riittävän tietosuojan Euroopan komissio.

Jos siirrämme tietojasi vastaanottajalle Yhdysvalloissa, varmistamme aina, että tiedot lähetetään Privacy Shield -mekanismin mukaisesti.

Aina kun pidämme sitä tarpeellisena, teemme aina tietosuojasopimukset tietojesi vastaanottajien kanssa. Sopimuksiin sisältyy Euroopan komission vakiosopimuslausekkeita, jotka velvoittavat tietojen vastaanottajan toteuttamaan asianmukaiset suojatoimet ja varmistamaan myös riittävän suojan sovellettavien tietosuojalakien, erityisesti GDPR: n, mukaisesti.


10. Loppuviitteet

Voimme muuttaa ajoittain tietosuojakäytäntöä. Tärkeät muutokset liittyvät niihin, jotka vaikuttavat valtioosi, velvollisuuksiisi ja oikeuksiisi liittyen tietojen käsittelyyn ja suojaamiseen. Esimerkkejä välttämättömistä muutoksista ovat:

  • Henkilötietojesi käsittely uuteen tarkoitukseen
  • Uuden tekniikan kehittäminen
  • Uuden palvelun käynnistäminen
  • Jne

Ilmoitamme sinulle uusista muutoksista aina kun ne toteutetaan. Annamme sinulle myös mahdollisuuden tarkistaa tällaiset muutokset ennen kuin teemme niistä viralliset.

Pienillä muutoksilla ei ole vaikutusta valtioosi, velvollisuuksiisi ja oikeuksiisi, jotka koskevat tietojesi suojaamista. Esimerkkejä tästä muunnosmuodosta ovat:

  • Kieliopilliset muutokset
  • Rakenteelliset muutokset
  • Organisaatiomuutokset