Петър Борисов

Финландия и Турция излизат в мач без значение

Видяно 1 пъти
road to world cup

road to world cup
В Група I не всичко е решено, но мачът Финландия – Турция вече е без значение за първите две места. Той е в понеделник от 21:45.

Представянето на Финландия

Финландия ще завърши на предпоследното пето място в тази група. Те започнаха доста зле кампанията и бяха без победа в първите си 6 мача, от които загубиха 5. Миналият месец обаче спечелиха с по 1:0 над Исландия и Косово. В петък пък откраднаха точка като гост от Хърватска и определено усложниха ситуацията на върха в групата. Сега също се надяват да продължат с добрите си изяви и в този последен протоколен мач от квалификациите.

Представянето на Турция

Турция имаше чудесна възможност да се доближи до местата за класиране. Те обаче я пропиляха и допуснаха тежка загуба с 0:3 от Исландия в петък. Така сега ще трябва да гледат световното без своето участие на него. Като цяло турците не бяха постоянни в изявите си. На свой терен по принцип се представяха по-добре, а като гост спечелиха единствено срещу аутсайдера Косово.

И двата отбора няма какво да гонят, освен да играят за честта си. При турците разочарованието със сигурност е по-голямо след неприятната загуба преди броени дни, след която се очаква и мотивацията в отбора да е спаднала. Финландия пък показва по-добри резултати в последните си мачове и ще се опита да не допусне и сега загуба на свой терен.

Прогноза: 1Х, под 2.5 гола топка

Коефициент: 1.57Коефициент: 1.55Коефициент: 1.55
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Публикувай коментар
Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!