Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Потребител на 1Xbet влезе в историята с печеливша колонка от 44 селекции

Видяно 93 пъти
Фанстатичен удар за 2 милиона с фиш от 44 събития в 1xBet

44-годшиният Мухажан, жител на казахстанския град Алмати, постигна нещо почти невероятно. Залагащият от 2019г. при букмейкъра 1Xbet потребител позна 44 събития в права колонка, които му донесоха грандиозна печалба в размер на 2 милиона долара (876 682 300 казахстански тенге). Той е заложил и не малка сума в размер на 100 000 казахстански тенге, равняваща се на около 240 щатски долара. В следващите редове разказваме за историята на Мухажан и неговата фантастична печалба.

„Залагам доста на футбол. Самият аз съм футболист и познавам добре този спорт. Избрах 1Xbet поради факта, че имат свобода на избор при залагане. Например, неограничен брой събития за акумулаторни залози (брой селекции в един фиш), високи коефициенти, възможност да се залага на един и същ отбор в различни турнири. Харесва ми свободата на избор и мисля, че правилно съм избрал този букмейкър.

Харесвам големите акумулаторни залози или фишове с много на брой селекции. Така, ако се спечели, ще е наистина голяма печалба и нещо, което се заслужава. Честно казано, бях нервен преди изиграването на последните мачове. Когато останат само 3-4 мача и разбираш, че печалбата е все по-близо, искаш – не искаш, започваш да се изнервяш и ставаш неспокоен. Последният ми мач беше през нощта. Не можах да повярвам първоначално какво се случва. Изглеждаше, че не е истина. Веднага събудих жена си и ѝ показах какво се случва. Парите веднага бяха отразени в акаунта ми, който беше на нулата допреди малко“ – каза Мухажан.

Трябва да се отбележи това, че за големия акумулаторен залог не са избрани събития с много високи коефициенти. Най-големият коефициент е бил 1.48. Повечето залози са били направени в полза на фаворитите в евротурнирите и в различни европейски първенства. Тази тактика в крайна сметка се оказва успешна за играча.

Със спечелените пари Мухажан ще подпомогне благотворителна кауза – съпругата му е администратор на доброволческо движение за бездомни животни в град Алмати.

„Казах на жена си, че ако някога спечеля, първото нещо, което ще направим, е да помогнем на нуждаещите се. Следователно радостта беше още по-голяма. Вече е предоставена помощ в определен размер – дълговете на местните ветеринарни клиники са уредени, което е голяма радост. Дори не самата печалба, а фактът, че сме успели да помогнем. Хората се обаждат и просто плачат от щастие, от факта, че това се е случило“.

„Сумите са големи и не всеки може да помогне толкова много. Аз съм бизнесмен и не се нуждая от нова кола или недвижим имот. Имам всичко, защото така съм решил. Вярвам, че печалбата ми се дължи на факта, че основното послание беше да помогна на нуждаещите се. И ако залагащите влязат с мисълта, че печалбата ще е не само в тяхна полза, но и ще я споделят с някого, то това ще бъде тайната на успеха им” – добави Мухажан.

Както се вижда от историята, спечелилият вярва, че рецептата за успех е проста. В крайна сметка всичко се нарежда както трябва за него и в Казахстан се появява нов милионер. Това не е първият случай, когато играчите на 1Xbet печелят огромни суми. През 2020г. друг жител на Алмати спечели близо 9 милиона тенге, но сегашните 876 милиона в местна валута са абсолютен рекорд в историята на залаганията в Казахстан.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай