Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Ето кога ще започне сезонът и във Формула 1 – дати и програма

Видяно 28 пъти
Формула 1 обяви дати и програма

Oфициално се обяви, че на 5 юли ще започне сезонът във Формула 1. Тогава ще стартира Гран При на Австрия. Седмица по-късно, отново в Австрия на писта „Ред Бул Ринг“, ще се проведе и втора надпревара.

Програмата предвижда осем поредни старта в Европа. Следва Гран При на Унгария на 19 юли. На 2 и 9 август на „Силвърстоун“ във Великобритания предстоят два поредни старта. В Испания на 16 август ще бъде Гран При на Испания. После е Гран При на Белгия, което е планирано за 30 август. Последният осми европейски старт във Формула 1 ще бъде на писта „Монца“ за Гран При на Италия.

Сезонът трябваше да стартира през месец март, но Covid-19 пандемията отложи голяма част от плануваните стартове. В по-късен етап предстои изясняване на пълната програма за новия сезон, като надеждите са да се проведат поне 15 надпревари. Очаквано, поне първите осем европейски старта, ще са без публика и при спазването на всички необходими здравни мерки.

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай