Петър Борисов

Франция може да стопи надеждите на Холандия

Видяно 5 пъти
road to world cup

road to world cup
В четвъртък се подновяват квалификациите за световното първенство. Най-голям интерес в този ден предизвиква сблъсъкът Франция – Холандия, който ще започне в 21:45.

Домакинът Франция

Франнция заема второто място в групата с равен брой точки с лидера Швеция. Именно срещу шведите им бе последната квалификация, която загубиха с 2:1 като гост. След нея успяха да запишат успех с 3:2 срещу Англия в контрола през месец юни. Франция спечели и двете си домакинства до момента в групата. Едното бе срещу България, спечелено с 4:1. Другото бе срещу Швеция, в което надделяха с 2:1. Успяха да победят и Холандия в първата среща помежду им с 1:0 като гост. Дидие Дешан има доста голям избор на футболисти, които са от световна класа, така че не трябва да се притеснява за своя състав.

Гостите от Холандия

Холандия изостава от заветните първи две места на три точки и се намира на трета позиция в подреждането. Те не започнаха особено добре групата, а като неприятна изенанада им дойде и загубата от България с 2:0, след която последва и треньорска смяна. След нея се забелязва известна промяна, съдейки по резултатите на отбора. В момента „лалетата“ са с 3 поредни победи. Две от тях бяха в приятелски мачове – 2:1 над Мароко и 5:0 над Кот’Д Ивоар. Спечелиха с 5:0 и последната си квалификация, която бе срещу Люксембург.

Франция гони първото място в групата и трябва да навакса загубата от Швеция. Холандия обаче изостава от челните места и също излзиа за победа. При гостите нещата изглеждат малко потръгнали след загубата от България, но сега ще си проличи докдъе са стигнали. Французите притежават доста класни изпълнители и според нас са с по-големи шансове за успех.

Прогноза: 1, над 2.5 гола топка

Коефициент: 1.53Коефициент: 1.53Коефициент: 1.53
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай