BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Какво са футболните прогнози

Какво са футболните прогнози?

Футболните прогнози представляват удобен наръчник за залагащите. Достъпният и лесен начин по който могат да бъдат използвани ги правят предпочитани. Не всички типстъри подхождат еднакво към анализирането на даден двубой. Прогнозите могат да бъдат обосновани и математически (информация за тях ще намерите по-надолу в ревюто). Тяхната цел е да предоставят на залагащите полезен инструмент, който да направи избора им по-лесен, а и самите те да са уверени в своя залог.

какво са футболните прогнози

Невъзможността на някои хора да отсеят ключовите събития преди срещата и грешната оценка, която вземат води до загуби. Затова е нужно да се подходи към залагането с доза сигурност и изборът на двубой и залог към него да става със съдействието на доказани професионалисти в тази сфера. Вие лесно може да разберете кои анализатори подхождат съвсем професионално към работата си и кои не. Поради тази причина сме се постарали в нашите футболните прогнози да се съдържа стойностна и достоверна информация, която да бъде в по-голяма полза на залагащите. Важно е де се спомене, че прогнозите никога не бива да се възприемат, като нещо изключително сигурно, но те гарантират надеждност и по-голяма шанс за успех.


Какво означава понятието „Обосновани прогнози“?

Те предлагат по достъпен начин всичко най-важно около даден двубой. Целта на обоснованите прогнози е да се отдели конкретна информация, която да се предостави на потребителите по начин, при който те да добият представа за самата среща и да си изградят мнение за нея. Точният изказ и силна аргументация правят прогнозата по-лесно възприемана от читателя. Футболните експерти имат за цел да анализират фактите, с които разполагат по правилен начин и да направят заключение на анализите си под формата на залог. Те са добре запознати с характерните особености във всяко едно първенство.

Дори да не сте съгласни с предположението на даден човек е добре да добиете представа за аргументите, които излага той. Обоснованите прогнози са едни от най-предпочитаните, защото залогът за даден двубой се крепи на факти, с които анализаторите са наясно. Те включват в себе си моментното състояние на отборите, възможните липси в двата отбора и подобни ключови събития преди двубоите. Винаги се доверявайте на професионалисти, които имат дълъг опит в анализирането на футболни срещи. Понякога грешната преценка на обстоятелствата може да ви донесе лоши последствия.


Как се публикуват и колко често?

Повечето спортни залози често водят до пристрастяване и до избиране на грешните срещи. Експертите на Efirbet.com работят професионално и са се доказали в точния си подбор на мачове. Прогнози се публикуват ежедневно, но само тези, които крият в себе си нужната доза сигурност и се крепят на актуалната информация около отборите. Честотата на публикуването им е спазено с нормите, които трябва да поддържат залагащите. Всеки ден вие може да намерите нещо ново в секцията с прогнози, но спазвайте правилото за разумно залагане и следвайте политиката, която водят истинските професионалисти.

ежедневни футболни прогнози

Каква е успеваемостта на повечето прогнози?

Има няколко признака, които са важни за един типстър и неговия имидж. Успеваемостта е една от тях. Тя е най-важния фактор, който показва на потребителя спечелените прогнози от специалиста на база общия им сбор. Efirbet.com и неговите експерти се славят с много точни прогнози, които водят след себе си само положителни резултати. Целта винаги е запазване на формата и продължаване на успешния ход. Прогнозите се делят на печеливши и загубени, но целта винаги е първите да надделяват над вторите. Това е добрата успеваемост, която може да ви гарантира страхотни печалби и удоволствие от залагането.


Ежедневни футболни прогнози

Натовареното ежедневие в наши дни и недостатъчно време за подробен обзор на програмата и пълното анализиранe на срещите за деня могат да ви донесат само и единствено загуби. Затова са създадени ежедневните футболни прогнози. Те трябва да бъдат стойностни и добре формирани на база събитията за предстоящия ден. Предлагат на потребителите всичко актуално и трябва да ги запознаят с най-добрия избор за деня. Отсяването на срещите става, чрез подробен анализ на всяка една от тях, като информацията за конкретното събитие бива събирана от различни достоверни източници. Добавянето на ежедневни прогнози може да ви покаже колко сериозно са се заели със своята работа футболните анализатори. Разбира се, в дните, когато тиражът предлага двубои за които няма особено много информация и липсват факти, то е добре залагането в този ден да се пропусне.


Какво трябва да знаем за математическите футболни прогнози?

математически футболни прогнози

Математиката също бива използвана при залагането. Този вид прогнози се базират на статистиката. Използват се последните срещи на домакина и госта, както и мачовете помежду им, като базисна основа върху, която се изчислява шансът за успех на дадено събитие. Недостатъка при тях е, че не се споменават кадровите проблеми в отборите, назначението на нов треньор например и подобни определящи факти около развитието на двубоя. За разлика от обоснованите прогнози, при математическите ще намерите само вероятността за успех, която получава дадена прогноза. Използват се много компютърни програми, които сами генерират вероятностите за победител и голове в различните двубои. Този вид футболни прогнози също са използват често, защото те могат да придадат стойност на залога. Подходящи са за хора, които разчитат единствено на статистиката при анализирането на срещите.


Сигурни прогнози – Има ли ги наистина?

Сигурни прогнози няма, освен ако не сме разбрали от някой играч на даден отбор, дали няма нещо гнило около мача. Сайтовете, които гарантират подобна услуга го правят с цел трупане на посетители. Прогнозите могат да са добре мотивирани, но никога на 100% сигурни. Винаги е възможно да се случи нещо в двубоя, което да повлияе на крайния изход или на избрания от нас пазар. Не се доверявайте на хора, които предлагат сигурни прогнози, защото това е една измама, с която лесно може да различите непрофесионалистите. Подобно нещо, като сигурни прогнози не съществува. Разчитайте само на специалисти, които ви гарантират даден шанс за печалба, но с добри аргументи. Прогнозите се оценяват с вероятности в проценти и винаги остава малък шанс те да се окажат непечеливши. Единствения подход, който може да предприемете, за да доближите до максимума сигурност при залозите, е да дадете кредит на доверие на някой компетентен в тази сфера или сами да се подготвите с много четене и изследване на събитията около двубоя.


Защо да избягваме арбитражните футболни залози?

артибражни залози efirbet

Арбитражните залози опровергават горния абзац. Реално може да се печели без никакъв риск. Това обаче е забранено и букмейкърите се опитват да се справят с този проблем. Арбитражните залози се получават, заради разликата в коефициентите, които предлагат букмейкърските къщи. Те не са някаква рядкост, но избягвайте този начин за печалба. Ако бъдете хванати в това начинание, то може цялата ви сума в сметката да изгори. Не винаги си струва риска, защото ви трябва голям капитал, а печалбите не са особено големи. По-добре се доверете на собствените си познания или на някой вещ в прогнозирането на футболни срещи.


За изненадите в предвижданията на футболни мачове

Както вече споменахме случват се някои обстоятелства в дадена среща, които оказват силно влияние на прогнозирания знак. Грешните съдийски отсъждания са един от най-наболелите проблеми в последните години. Измислена дузпа или неправилно отсъден фал могат да повлияят на крайния изход. Изгонване на капитана или някой опитен футболист също е решаващ фактор. Няма как ние да предвидим как ще свири съдията и дали неговите отсъждания няма да помогнат на някой от двата отбора. Световната футболна федерация се опитва да промени това с навлизане на технологиите във футбола. Това определено ще намали риска от загуби при залозите.

Футболът е отборен спорт и състоянието на футболистите и тяхната мотивация също може да се окажат решаващи. Ако някой от футболистите не е в добра кондиция или има лични проблеми, но въпреки това бива включен в състава, това ще наруши баланса в отбора и ще доведе до непредвидена ситуация. Важно е при анализа на дадена среща анализаторите да се запознаят с метеорологичните условия, но все пак изсипването на един пороен дъжд ще наводни терена и ще създаде неприятности за играчите. В такива случаи реализирането на голове би било непосилно и в много случаи виждаме, че тежките условия водят по-скоро до груба игра и ниска резултатност. Факторите, които могат да повлияят на дадена футболна среща при нейното провеждане са много и няма как анализаторите да са напълно подготвени за тях.


Кои прогнози да изберем – безплатните или платените?

безплатни или платени прогнози

На първо място и двете трябва да гарантират сигурност и да бъдат полезни на залагащите.

1.Платените
Всичко платено по принцип би трябвало да предлага по-голяма прецизност и по-задълбочен анализ. Това не винаги е така, но по пътя на логиката би трябвало да е. При платените прогнози трябва да присъства по-богата информация и обстоен анализ на поведението на отборите през сезона.

2.Безплатните
Безплатните прогнози също не са за подценяване, защото в този бранш много анализатори работят в полза на потребителя и трупат своите доходи по различен начин, без да затрудняват ползвателя на услугата. На пазара присъстват много специалисти предлагащи безплатни прогнози, които имат значително по-добра успеваемост от свои колеги, на които се заплаща.

Отговорът е двузначен и трудно може да определим кое би било по-добро за вас. Не всеки има възможностите да се възползва от платени услуги, затова и безплатните прогнози си остават най-често използваните. Доверявайте се на успеваемостта и профита на анализатора, а кои услуги ще изберете си остава лично ваше решение.


Избор на сайт за футболни прогнози. Как се прави?

Първото нещо, което веднага се набива на очи е неговият дизайн. Ако той е направен професионално и е приветлив, то посетителят ще бъде привлечен. Това изобщо нищо не говори за професионализма на работещите в сайта, но все пак е едно от първите неща, които се виждат при посещението. Важно е да прочетете подробно условията за ползване на сайта и информацията, която поднасят за себе си админите му.

Дългият опит в повечето случаи гарантира по-голяма тежест и се очакват по-добри резултати. Щом са успели да се задържат за дълго време на пазара, то явно работят прецизно и техните клиенти са доволни от това. В повечето сайтове може да намерите информация за периода, в който функционира той най-долу на самата страница. Стигаме до най-важния етап при избора на сайт. Това, разбира се, е секцията с прогнозите. В тази част сами може да добиете представа за възможностите и професионализма на хората, които публикуват прогнозите.

Разгледайте внимателно какви авторитетни букмейкъри са включени в списъка към всяка прогноза, а също така травняват ли коефициенти между тях. Добре е когато се дават прогнози да се показва и коефициента за определения знак в поне 3 различни букмейкъра.

Разгледайте внимателно поне няколко прогнози и аргументацията към тях, ако са обосновани. Старайте се да прочетете абсолютно целите прогнози и се опитайте да разберете, дали начина на писане ви допада. Важно е да ви харесва поднасянето на информацията. Разгледайте и останалите страници на сайта. Добре изготвените сайтове за футболни прогнози разполагат с редица полезни статии и инструменти, които ще са ви полезни.

Потърсете в социалните мрежи или различни директории мнения за сайта от други потребители. Дали те са останали удовлетворени от своя избор. Посетете и фейсбук страницата, ако сайта има такава. Там също ще откриете отзиви, които биха ви били полезни. Важно е един сайт да отговаря на вашите изисквания. За да има смисъл от неговата полза се опитайте да го следвате и да се доверите на специалистите в него, разбира се, ако те покриват споменатите вече условия.


За какво да бъдем внимателни при прогнозите?

за какво да внимаваме

Както вече бе споменато – сигурни прогнози няма! Винаги може да изникнат препятствия, които да попречат. Колкото и професионално да работят типстърите в даден сайт, то и те могат да допуснат грешки или някоя от прогнозите да не се окаже печеливша. Бъдете внимателни и подхождайте отговорно към своите спортни залози. Преценявайте разумно какъв залог е подходящ за избраната опция. Прекалената амбицираност за бърза и по-голяма печалба рядко се оказва печеливша стратегия. Постепенното и плавно трупане на печалби е по-добрия вариант. Опитвайте се, ако нямате собствена стратегия, да си изградите такава или да следвате препоръчителните стратегии за залози, които сме описали в раздел „Наръчник„. Грешните методи и постоянното залагане са лоши пороци, които носят безумни последствия след себе си. Внимавайте с недоказани типстъри и не се подвеждайте по сайтове и фейсбук страници, които си изграждат фалшив имидж. Бъдете внимателни и предпазливи, защото не всички работят в полза на потребителите.


Заключение

Доверявайте се само и единствено на сайтове за футболни прогнози, които ви доставят коректна информация и точна статистика. Преглеждайте внимателно всички прогнози за деня и изберете тези, които и на вас ви изглеждат вероятни. Никога сигурността на дадена прогноза не е 100% и винаги са възможни изненади, които да повлияят на изхода на двубоя.

Efirbet.com е сайт, който спазва нужните условия и правила. Потребителите могат да открият прогнози за всички водещи първенства, както и да получат ценни съвети за залагането. Нашата цел е взаимно да си бъдем полезни. Ние гарантираме, че сме отговорни и коректни към нашите клиенти. Доказали сме, че работим професионално и сме амбицирани към още успехи.

Атанас Танев
Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.