Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Футболни резултати

Специфика на футболните резултати

футболни резултати спецификаВсеки един футболен запалянко се вълнува от това как е завършил двубоят на неговия отбор и дали фишът му се е оказал печеливш. Ако и вие търсите информация за крайния изход или как се развива даден двубой, то това е вашето място. В тази секция на сайта ще намерите футболни резултати от цял свят. Бързината, с която се обновяват ще ви бъде от полза при залагането на живо.

Това е един уникален инструмент, който ви гарантира точност и актуалност около развитието на двубоите. Може да намерите информация за резултати от футболни срещи, които са завършили или се играят в момента. Най-отгоре са именно мачовете на живо.

При скролване надолу ще откриете предстоящите сблъсъци и най-отдолу изиграните срещи с краен резултат. Ще откриете информация за голмайстори, резултат на полувремето, както и точните минути, в които са реализирани попаденията. Показват се картоните, получени в срещата, които влияят неимоверно на развитието ѝ. В двубоите от по-големите първенства ще получите информация за съставите и извършените смени. Страхотно средство, гарантиращо ви сведения за мачове от всички краища на света.

 

Как да разчетете таблицата с футболните резултати?

Въведение – сами може да се уверите, че ние ви предлагаме следене на значително по-голям брой срещи, отколкото други подобни сайтове. Ако посетите страницата на еврофутбол с вчерашни резултати ще откриете огромната разлика. Може би и на вас ви се е случвало да не знаете как е завършила дадена среща и дали вашият фиш е печеливш. С използването на това приложение ние ви гарантираме, че този проблем е решен и вие ще бъдете запознати с всички резултати, които ви вълнуват. Таблицата с резултатите е най-обогатена при футбола. Ние ви предлагаме актуална информация и за други спортове, които ще откриете в горния ляв ъгъл на менюто. За да добиете повече представа за възможностите, които ви предоставя тази услуга, нека да разгледаме функциитe на отделните бутони.

Допълнение – този livescore ви дава възможност за преглед на срещи с по-задна дата. Ако изберете от най-горното меню „Results“ ще се зареди страница, в която може да откриете футболни резултати от вчера. Ще се появи поле с датите от изминалата седмица, в която може да проверите вече изиграните двубои. При натискане с курсора върху крайния резултат се отваря прозорец, в който ще откриете как е протекъл двубоят.

Освен резултати за футболни събития, тук може да намерите и други спортове. Резултати на живо за тенис, както и за други спортни срещи ще откриете, като изберете от падащото меню в горния ляв ъгъл съответния спорт. Предоставяме ви възможност за следене също на баскетбол, американски футбол, хокей на лед, бейзбол и снукър. Това са най-предпочитаните спортове за залагане и нашата задача е да имате достъп до всичко, случващо се с тях. Не само футболните резултати се обновяват подробно. За останалите спортове също ще намерите информация за хода и развитието им, резултатите в отделните сетове, четвърти, фреймове, като всичко е подредено и лесно разбираемо.

В началото на всеки един ред присъства „x“, който ви служи за премахване на двубоите, които не ви вълнуват. Така лесно може да селектирате срещите с по-важно значение за вас и да не се ангажирате с останалите.

Самият livescore ви предлага допълнителни сведения за дадена среща. Ако откриете (N) това означава, че мачът няма да се играе не стадиона на домакинския отбор. В затворените скоби „[]“ е показано класирането на отбора в местния шампионат. Ако двубоят е реванш от турнирен сблъсък, то в скобите ще е вписан резултата от първата среща между двата отбора.

Едно от нещата, което все още липсва, е информация за футбол на живо по ТВ. Това би внесло допълнително удобство за вас и би ви запознало с всичко интересно от текущия ден по родните медии. Преди да бъде достъпна подобна услуга може да посетите букмейкърите, които сме ви предоставили в страницата с ревютата. Там ще намерите сайтове за футбол на живо, в които може да гледате изключително много мачове от целия свят.

Целта на един лайвскор е да ви поднесе по лесен и достъпен начин множество срещи, които вие сами може да подредите по различни признаци, които ви вълнуват. Правилното избиране на лайвскор трябва да следва няколко прости стъпки.
Първо, информирайте се допълнително за услугите, които предоставя. Проверете няколко резултата в различни сайтове, за да се уверите в точността му. Следете бързината, с която се обновява и най-важното, разбира се, е да ви доставя информацията, от която се нуждаете.

 

Какви биват футболните резултати?

Изготвили сме ви кратка статистика, с най-често срещаните резултати, като тя е базирана на срещите, изиграни през сезон 2016/2017.

Домакинските победи най-често завършват с минималните 1:0 и 2:1. В Англия, например 10% от двубоите през изминалия сезон са завършили именно по този начин. Ако вие сте фенове на по-високите коефициенти и търсите резултати с повече голове, то може да ги намерите в Испания и Италия. Голяма част от срещите завършват с победи 3:1 за домакина, а дори не е рядкост и крайното 4:1.

При равенствата, логично първото място заема 1:1. Във всеки кръг ние ставаме свидетели на не малко двубои, завършващи именно така. Втората позиция заема резултат, който ние като фенове на футбола, няма как да харесаме – 0:0. Често обаче предпазливата и равностойна игра води точно до този изход на двубоите. Все пак има и случаи на резултатни голови равенства. В Испания над 20% от равенствата са завършили 2:2 или 3:3.

Победите за гостите не са рядкост, макар логично да са по-малко от домакинските. Тук резултатите са предимно по-ниски и не се случва толкова често гостът да си тръгне с убедителен успех.

Има няколко шампионата, в които може да откриете наистина впечатляващи резултати. Холандските Ередивизи и Ерсте Дивизи често ни предлагат доста резултатни двубои. В МЛС, швейцарската Супер Лига, както и в няколко по-малки първенства изобилстват головете и за залагащите това е страхотен вариант за търсене на „оувъри“. В руското, българското, френското и португалското първенство по-често се срещат „ъндъри“ и не са от шампионатите за предпочитане при търсене на голове. Все пак това е статистика, която в някои случаи се нарушава и има своите изключения. Така, че доверявайте се на своята преценка или се възползвайте от нашите съвети при анализирането на двубоите. Проследете техния развой тук и бъдете подготвени за много радостни моменти заедно с нашето приложение.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Публикувано на 05 септември 2017, последна промяна на 26 август 2022
Коментирай