Въведение

Футболът е един от най-любимите спортове по света, което пък го прави и сред най-предпочитаните сфери за залагания. Целият дизайн на Бет365 подсказва, че футболът се радва на особена почит сред клиентите на букмейкъра. Още щом заредите началната страница, на челно място пред вас ще излязат водещите събития в този спорт. Ако се заровите в раздела обаче, ще установите, че Bet365 предлага наистина голямо разнообразие от селекции и пазари за любителите на коженото кълбо. В този текст ще ви запознаем с възможностите, които букмейкърът предлага.

Селекции в раздел Футбол

Както споменахме, за да разгледате отблизо изобилието от опции за игра, които предлага разделът „Футбол“, трябва да изберете именно него от менюто с различни спортове. Пред вас ще се открие подраздел, който е структуриран в три основни секции – „Фишове“, „Отбори“ и „Дългосрочни“. Нека видим какво предлага всеки от тях.

Фишове

Ако се разровите в секция „Фишове“, ще откриете всички футболни първенства, за които Бет365 предлага залози. В това число влизат всички важни турнири, за които се сещате – Европейско и Световно първенство, Шампионска лига, Купата на УЕФА и пр. Следят се всички мачове и квалификации. Това обаче съвсем не изчерпва опциите ви. Бет365 дава шанс да залагате и на вътрешните първенства на редица страни на Стария континент и извън него. Сред най-предпочитаните селекции от този тип са турнирите във Великобритания, Италия, Франция, Германия и Испания. Възможностите тук са наистина необятни, тъй като най-страстните запалянковци имат на разположение и футболните надпревари в Австралия, Северна и Южна Америка, както и в Останалия свят, където ще намерите страни като Индия, Алжир, Япония и Уганда.

Отбори

Стремежът на Bet365 да улесни играта на своите клиенти личи и в подраздела за футболни залози. Ако сте твърд привърженик на определен тим, секцията „Отбори“ ще ви позволи да подберете селекциите си по този признак. Щом отидете на него, ще може да изберете от падащо меню съответното първенство и любимия си отбор. След като го маркирате, той ще се появи в графата „Мои отбори“. В нея ще може да следите всички пазари, които се предлагат за конкретния тим. Това е особено удобна опция за най-върлите фенове, които искат да залагат единствено за случващото се с най-любимия футболен клуб.

Дългосрочни

Секцията „Дългосрочни“ пък е подходяща за любителите, които отдавна следят футбола и имат цялостен поглед върху случващото се в този спорт. Както подсказва самото име, тук ще може да направите прогнози, засягащи важните турнири, които предстои да се проведат по света. Отново може да играете за вътрешните надпревари на конкретни държави или да предвидите развоя на най-значимите събития като Европейското или Световното първенство. Въпреки че става въпрос за събития, отдалечени във времето, букмейкърът предоставя съответен коефициент срещу всяка прогноза, за да може да се ориентирате в предположенията си.

Футболни пазари

Ако сте разгледали изобилието при наличните селекции, със сигурност предполагате, че пазарите са също толкова разнообразни. Броят им зависи от популярността на първенствата и мачовете, за които сте изпрали да заложите. Както може да предположите, за надпреварите в Алжир, например, не са налични всички опции за залог, които се предлагат при срещи от Шампионска лига.

За най-горещите маркети букмейкърът предлага десетки възможности за предположение. Сред тях, разбира се, са стандартните пазари като Краен резултат, Краен победител, Хендикап, Резултат/Двата отбора да отбележат гол, Голове – Четно/Нечетно и др. Някои от предложенията, които няма да срещнете на много други места, са Уинкаст, Таймкаст, Скоркаст, Скоркаст – По всяко време и пр. За големите турнири са налични пазари като Да се класира, Голмайстор и т.н.

Пазарите, които Бет365 предлага, са наистина много и няма как да бъдат описани в един текст. Съветваме ви да посетите сайта и сами да се убедите в разнообразните възможности за игра, които букмейкърът е осигурил.

Разгледайте футболните пазари

Футбол на живо

Друго предимство на сайта е опцията за залози на мачове, които се следят на живо. В дясната част на линията за навигация, в която са поместени секциите „Фишове“, „Отбори“ и „Дългосрочни“, ще откриете и бутон „На живо“. До него ще видите число, показващо съответния брой събития, които текат в реално време.

Ако влезете в секцията „На живо“ пред вас ще се разкрият всички провеждащи се към този момент срещи. Информацията е структурирана по изключително удобен начин, тъй като мачовете са разделени по първенства. От този екран може да следите подробностите около всички събития, които ви вълнуват. Виждате справка за резултата, коефициентите, пазарите и за това коя минута от мача се играе.

Bet365 радва своите потребители и с опцията „Пряко предаване“, откъдето може да следите директно излъчване на различните срещи. За целта ще се нуждаете от инсталиран Flash Player. Имате и възможност за справка около предстоящите мачове в секцията „Програма“.

Защо да залагате на футбол в Бет365?

Ако след всичко прочетено все още не сте сигурни дали да правите футболните си залози именно в Бет365, нека ви споделим и още няколко важни подробности. Първата от тях е, че букмейкърът е познат с изгодните коефициенти, които предлага на потребителите си. Друг важен момент е, че компанията развива сериозна политика за поощряване на верните си клиенти. Пример за това е Бонус Лоялност от Bet365, на който се радват всички, които правят редовно спортни залози на сайта. Промоцията Екстра бонус за Евро мачове е друг фактор, заради който си струва да се замислите. Не на последно място по важност се нарежда и новата възможност „Промени залог“, която Бет365 предлага за някои прогнози.

Нашият съвет е да посетите сайта на букмейкъра и да разгледате обстойно възможностите, които футболният сектор предлага. Богатството на пазарите и добрата подредба на опциите говорят сами за себе си.

Вход в Bet365

Публикувано на

Вашето ревю

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *