Петър Борисов

Хърватска вече стяга багажа за световното

Видяно 7 пъти
road to world cup

road to world cup
Ситуацията в двойката между Гърция и Хърватска изглежда ясна, но все пак предстои реванш на гръцка земя. Той е тази неделя от 21:45.

Ситуацията за Гърция

Ситуацията за Гърция стана доста сложна в реванша. След като допуснаха загуба с 4:1, сега се нуждаят от поне три чисти гола за да продължат, което на пръв поглед изглежда почти невъзможно. По принцип гърците се представяха сравнително добре в защитен план, но в този мач имаше не една грешка в тяхната отбрана, което доведе до трагичния резултат. Те не бяха инкасирали 4 попадения повече от 5 години. За последно това се случи на Евро 2012, когато паднаха с 4:2 от Германия. Поради всички тези обстоятелства водещите букмейкъри дават леко предимство на Хърватска и в реванша.

Ситуацията в Хърватска

Хърватска вече се вижда на световното, но както и Андрей Крамарич заяви, ги очаква труден мач в Гърция. Хърватите заслужено спечелиха на свой терен. Те започнаха да натискат още от първата минута, което им донесе три гола само до почивката. Очаквано след четвъртия през втората част намалиха оборотите, а сега също може да изиграят по-спокойно този втори мач. Явно „шахматистите“ са се събудили, след като се наложи да треперят до последно в квалификациите. Сега обаче поне не им се налага да го правят в този реванш, но все още не са се класирали на теория.

Гърците допуснаха необичайно много грешки в първата среща, което се отрази на резултата. Сега имат нужда от белязане и на доста голове, което не им е най-силната страна. Хърватска свърши доста добре своята работа и сега няма за къде да си дава толкова зор. Все още обаче нищо не е приключило, но този път гърците са тези, които трябва да търсят попадения.

Прогноза: Х, под 2.5 гола топка

Коефициент: 3.30Коефициент: 3.40Коефициент: 3.40
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Петър Борисов

Експерт Петър Борисов

Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Публикувано на 11 ноември 2017, последна промяна на 13 ноември 2017
Публикувай коментар

Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!