Петър Борисов

Хайдук и Брьондби също оставиха развръзката за реванша

Видяно 10 пъти
Лига Европа

Лига Европа
От 21:30 е реваншът между Хайдук и Брьондби, които оставиха развръзката за реванша след нулево реми в Дания.

Хайдук Сплит

Първият мач в Дания Хайдук го изиграха по сходен начин на първата среща с Левски във втория кръг. Във втората среща със „сините“ показаха друго лице и е доста вероятно и сега да заложат на по-атакуващ стил. Мачът ще си се играе и на техният стадион в Сплит. Първоначално нямаше да има публика, поради наказание. Решението обаче бе обжалвано и се очаква домакините да имат солидна подкрепа от трибуните. През уикенда победиха Цибалия с 2:1 в мач от първенството.

За Брьондби

Брьондби не намери път към вратата в първата среща и има нужда от задължителен поне един гол. Това не е лесна задача в Сплит. Датчаните се справиха с ВПС Вааса във втори кръг, но там загубиха с 2:1 гостуването си във Финландия. През уикенда спечелиха у дома с 5:3 срещу Лингби. Защитата на тима не се представя добре на моменти, но срещу Хайдук издържа в първият мач. Във втората среща това ще е по-трудно.

Хайдук излиза за победа в Сплит. Брьондби ще търси гола, който според нас може и да не дойде. Хърватите са стабилни отзад, което може и сега да е проблем за датчаните. Според нас Хайдук ще спечели в мач без много голове.

Прогноза: 1, под 2.5 гола топка

Коефициент: 1.85Коефициент: 1.80Коефициент: 1.83
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай