BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Николай Тодоров за Efirbet: Пандемията и синът ми ме направиха по-добър футболист

Видяно 56 пъти
Николай Тодоров

Нападателят на шотландския Инвърнес Николай Тодоров се представя отлично в предсезонната подговотка и вкарва във всяка една от контролите на тима. 24-годишният футболист наскоро стана баща и се опитва да съчетава професията с личните задължения при отглеждането на малкия Александър. Юношата на ФК Плевен говори пред Efirbet за футбола, бащинството и целите пред себе си.

Николай, в контролите преди началото на сезона бележиш във всеки двубой. На какво се дължи отличната ти форма?

– Вложих много усилия, за да се подобря в различните аспекти. Докато траеше пандемията и сериозните мерки, тренирах много вкъщи, в парковете и дори в планини. Сега се чувствам много добре и се наслаждавам на всичко.

 

Скоро стана баща. Това мотивира ли те допълнително и как ти се отразява бащинството?

– Разбира се, че ме мотивира. Искам Александър да е горд с мен, когато порасне. Мисля, че има много позитивен ефект върху мен.

 

През изминалия сезон бяхте на прага на промоция за елита. Даже трябваше да влезете в Премиершип, но в крайна сметка това не се случи. Защо се разви така ситуацията?

– Бяхме набрали скорост и заемахме второто място. Аз пробих в стартовия състав и се наложих, но тогава се появи коронавирусът и всичко спря. Отмениха мачовете и взеха решение промоция да печелят само първите отбори в класирането. Това беше тежък финансов удар за много отбори, защото бонусите да влезеш в елита са доста големи, но появата на COVID-19 нямаше как да се предвиди. Все пак здравето на хората е на първо място.

Направихме добра подготовка, аз съм сред най-добрите на физическите тестове, а и имаме добър отбор. Ще се борим да влезем пак в елита. Има доста различни правила сега – пътуваме сами в колитве за тренировка и направо в тренировъчен екип. На влизане в базата ни правят тестове, попълват се документи. Мисля, че клубът се справя много добре с правилата и организацията.

 

Минал си през почти всички юношески гарнитури на националния ни отбор, а имаш мачове и за младежкия отбор. Очакваш ли скоро повиквателна и за мъжкия ни тим, ако продължиш така? И някой свързвал ли се е с теб по тази тема?

– Горд съм, че съм представял България и се стремя да се подобрявам. Надявам се един ден да получа повиквателна. Дотогава съм концентриран върху клубния си отбор и ще се старая да вкарам още много голове. Миналата година имаше разговори за повиквателна за националния отбор, но не се стигна до такава. Важното е да съм здрав, да работя здраво и едни ден повиквателната ще дойде.

 

Как се справяш с бащинството и футбола едновременно? Сменяш ли памперси след тренировка?

– Справям се доста добре, според мен. Жена ми върши главно нещата и ме оставя да почивам през нощта, защото знае колко е важно да съм професионалист и какво значи това за мен. Понякога се ядосва, че отделям много време за тренировки, фитнес и възстановяване, но във всеки друг момент съм до нея и Александър и съм отдаден на тях изцяло. стараем се да намерим баланс.

Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай