BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Петър Борисов

Букмейкърът Interwetten обяви официално партньорство с гръцката Суперлига

Видяно 75 пъти
interwetten

Австрийският букмейкър Interwetten затвърди желанието си да се популяризира на гръцкия пазар и бе обявен за официален партньор на гръцката футболна Суперлига.

Сделката ще осигури на компанията широко присъствие на логото ѝ върху всички стадиони, рекламни пана, зали за пресконференции и др.

Букмейкърът вярва, че партньорството ще му помогне да генерира национално присъствие на местния пазар и да разшири обхвата си за всички фенове на отбори в Суперлигата, както Еfbet например е обсебил българското първенство.

Освен това Interwetten става и официален спонсор на един от отборите в първенството Астерас Триполис.

Говорител на букмейкъра каза: „Гърция е и ще остане много важен пазар за нас. Затова искаме да продължим да инвестираме в спорта тук и да разширим позициите си. Суперлигата е идеален партньор в това отношение, благодарение на своето национално и седмично присъствие. Това отваря множество възможности за комуникация и активности в цялата страна.“

Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай