Петър Борисов

Ирландия и Дания оставиха развръзката за реванша

Видяно 17 пъти
road to world cup

road to world cup
След нулево равенство в Копенхаген в първата среща Ирландия и Дания оставиха развръзката за реванша. Той е във вторник от 21:45.

Отборът на Ирландия

Ирландия успя да опази вратата си суха, но не успя да отбележи на датска земя. У дома вече се надява да го направи и да си осигури участие на мондиала. В първата среща ирландците очаквано не бяха по-настоятелния отбор. Имаха все пак някои ситуации за гол, които не успяха да реализират. Припомняме, че в квалификациите Ейре допусна само едно поражение. То бе с 0:1 тук от лидера Сърбия. Сега трябва да внимават да не се повтори и тук подобно нещо. Домакинският фактор може да им даде предимство, но правилото за голове на чужд терен може да им изиграе лоша шега.

Отборът на Дания

Дания очаквано стоя по-добре на терена в първия мач и създадоха повече възможности за гол. В завършващата фаза обаче не бяха на ниво, а и добрите намеси на ирландския вратар също им попречиха да се разпишат. Като цяло обаче датчаните се намират в добра форма напоследък. Вече общо 10 поредни мача не са регистрирали загуба. Спечелиха и последните си три гостувания, които бяха срещу Черна Гора, Армения и Казахстан. За последно загубиха навън с 3:2 от Полша през октомври 2016-та.

Очакваме двата отбора да не се втурват да атакуват и да търся гол на всяка цена, макар че ще имат нужда от такъв. Залогът е голям, така че нищо чудно да подходят по-предпазливо. Въпреки че на пръв поглед постигнаха не лош резултат като гост, то това 0:0 си е коварно и може да изиграе лоша шега на ирландците. Ние не очакваме те да спечелят и според нас Дания ще стигне до класиране.

Прогноза: Дания да се класира топка

Коефициент: 1.66Коефициент: 1.65Коефициент: 1.57
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай