Петър Борисов

Италия разполага с последен шанс да се класира на световното

Видяно 16 пъти
road to world cup

road to world cup
Очаква ни интересен реванш между Италия и Швеция. Мачът е на „Сан Сиро“ и започва в понеделник от 21:45.

За Италия

Италия е изправена пред заплахата да пропусне световното първенство. Нещо, което не се е случвало от 1958г. или точно половин век. Италианците така и не можаха да отбележат гол в първата среща и сега трябва да направят това на всяка цена. Въпреки че като цяло повече владееха инициативата, „адзурите“ така и не създадоха почти никакви чисти голови положения. Най-сериозното бе мощен шут от далеч на Матео Дармиан, който срещна гредата. В състава си италианците разполагат с добри футболисти, но те не блеснаха в първия мач. За реванша сега ще липсва Марко Верати, който получи нов жълт картон в Швеция и е наказан.

За Швеция

След като пропусна последните две световни първенства, сега Швеция е близо да не пропусне за трети пореден път. Шведите изчакваха своя момент и също не се впускаха да атакуват в първия мач. Така се стигна до 61-ата минута, когато стигнаха до късметлийски гол. Резервата Якоб Йохансон шутира отдалеч, а топката рикошира коварно в Де Роси и влетя изненадващо в мрежата на Буфон. По-трудното обаче за „тре кронур“ предстои сега. Припомняме и че в квалификациите допуснаха загуби като гост от Франция, България и Холандия, така че трябва да внимават доста в този реванш.

Изходът пред Италия е само един и той е победа на реванша. Не създадоха почти нищо интересно пред шведската врата в първия мач и това трябва да се промени. В противен случай би било огромен провал евентуално некласиране на мондиала. Шведите имат преднина, която ще се опитат да използват. Едва ли ще тръгнат да атакуват и по-скоро ще чакат своя момент, сходно на първия мач. Вариантът да се стигне до продължения също ни се струва доста вероятен. Нашият краен избор остава победа за Италия.

Прогноза: 1, под 2.5 гола топка

Коефициент: 1.55Коефициент: 1.50Коефициент: 1.53
€100 за Спорт бетфеър промоцияВземете до 110лв ефбет бонусБонус 100лв. бет365 оферта
Типстър Петър Борисов
Петър Борисов
Петър е един от хората, занимаващи се с прогнозите, анализите и ревютата в сайта. Негова заслуга са и голяма част от новините, както и стратегиите и ръководствата.
Коментирай