Efirbet

Стъпки при депозиране в Winbet

Видяно 590 пъти
стъпки при извършване на депозиране в Winbet

Депозирането на средства в сайта на Winbet не отнема повече от няколко минути. Щом вече сте се сдобили с регистрация, значи сте на финалната права, която ще ви отведе до забавленията в Уинбет. Това, което ви остава, е само да заредите средства към акаунта си. Процедурата е съвсем лесна и няма да отнеме много време. Вижте по-долу какво трябва да направите.

Посетете Winbet

 

Как да депозирате в Winbet?

форма за депозит в Winbet
Изглед от формата за депозит в сайта на winbet.bg

За да захраните баланса си в Уинбет, е необходимо да отворите сайта и да влезете в профила си от жълтия бутон „Вход“, който се намира в горната дясна част на екрана ви. След като вече сте влезли с регистрацията си, на реда с профилната ви информация в горния край на сайта ще видите голям надпис „ДЕПОЗИРАЙ“, който ще ви отведе до желаната функция. Щом го активирате, системата ще ви пренасочи към панела за депозиране. От вас ще се изисква да въведете информация в следните три полета:

  • Метод: Тук е нужно да укажете на системата чрез кой от разплащателните методи желаете да захраните сметката си.
  • Сума: Ще трябва да решите каква сума искате да инвестирате.
  • Промоционален код: Обърнете специално внимание на това поле. Ако сте се спрели на някоя от офертите, предлагани от Уинбет, тук трябва да посочите кода ѝ. Повече за предложенията на букмейкъра може да откриете в секция „Промоции“ в централната лента за навигация.

Щом сте готови с попълването, натиснете бутона „Депозирай“ и системата ще обработи заявката ви. Ако сте избрали като метод дебитна карта, ще трябва да въведете данните ѝ. Системата ще поиска да попълните следното:

  • Име на картодържателя: Това са имената, изписани върху пластиката. Те се попълват на латиница, за да са в същия вид, в който са отпечатани върху картата. Имайте предвид, че данните трябва да съвпадат с имената на собственика на профила, който се оптивате да захраните.
  • Номер на картата е задължително поле, в което трябва да попълните номера, изписан на лицето на своята пластика.
  • Дата на валидност е информация, която също трябва да въведете. Ще я намерите на лицето на картата си, точно под номера, който въведохте преди малко.
  • Код за сигурност CVV е последната стъпка, която ви дели от залога ви. Кодът за сигурност са последните три цифри от номера, отпечатан на гърба на вашата карта.
  • Ако се спрете на ePay като метод за зареждане, системата ще ви отведе автоматично до платформата на електронния портфейл.

запазване на заявка за банков депозит
Автоматично съобщение за известяване на запазена заявка

В случай, че изберете банков превод, платформата ще обработи заявката ви, а като основание на превода, ще трябва да посочите своя Псевдоним. Обърнете внимание, че в този случай няма да може да въведете промо код.
Ако пък сте решили да захраните акаунта си чрез EasyPay, системата ще генерира код, който трябва да посочите на касата на фирмата.

Ситуацията с CASHTERMINAL e сходна. С този метод също няма да имате право да въведете промо код. При плащането на устройствата на CASHTERMINAL ще е нужно да въведете уникалния си клиентски ПИН, който ще намерите в профила си.

winbet профил на потребител и лични данни
Преглед на секция „Профил“, извеждане на лични потребителски данни в Уинбет

За целта отворете профилното си меню в горния десен ъгъл на сайта. Изберете „Профил“, след което пред вас ще се появи лист с данните ви. В долния му край ще видите и реда, върху който е изписан вашият Клиентски ПИН.

 

Методи за депозит в Уинбет

Както вече сте забелязали, преди да захраните сметката си в Winbet, ще трябва да изберете какъв метод да използвате. За щастие, компанията приема достатъчно типове разплащания, така че всеки да открие правилното решение за себе си. Вижте опциите, които букмейкърът предлага, систематизирани в таблица:

МетодМинимумМаксимумВреме за трансферТакси
Кредитна/дебитна карта10 лв./5 EUR10 000 лв./5 000 EURВеднагаБезплатно
Банков превод10 лв./5 EUR10 000 лв./5 000 EUR2 – 10 работни дниСпоред условията на банката
Easy Pay10 лв.НямаВеднагаБезплатно
ePay10 лв.Зависи от типа картаВеднагаБезплатно
CASHTERMINAL10 лв.100 000 лв.ВеднагаБезплатно
Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай