BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Efirbet

Стъпки при депозиране в Winbet

Видяно 641 пъти
стъпки при извършване на депозиране в Winbet

Депозирането на средства в сайта на Winbet не отнема повече от няколко минути. Щом вече сте се сдобили с регистрация, значи сте на финалната права, която ще ви отведе до забавленията в Уинбет. Това, което ви остава, е само да заредите средства към акаунта си. Процедурата е съвсем лесна и няма да отнеме много време. Вижте по-долу какво трябва да направите.


Как да депозирате в Winbet?

За да захраните баланса си в Уинбет, е необходимо да отворите сайта и да влезете в профила си от жълтия бутон „Вход“, който се намира в горната дясна част на екрана ви.

След като вече сте влезли с регистрацията си, на реда с профилната ви информация в горния край на сайта ще видите голям надпис „ДЕПОЗИРАЙ“, който ще ви отведе до желаната функция.

Щом го активирате, системата ще ви пренасочи към панела за депозиране. От вас ще се изисква да въведете информация в следните три полета:

WINBET минимален депозит

  1. Метод: Тук е нужно да укажете на системата чрез кой от разплащателните методи желаете да захраните сметката си.
  2. Сума: Ще трябва да решите каква сума искате да инвестирате. Предлаганият от WINBET минимален депозит е 10 лв.
  3. Промоционален код: Обърнете специално внимание на това поле. Ако сте се спрели на някоя от офертите, предлагани от Уинбет, тук трябва да посочите кода ѝ. Повече за предложенията на букмейкъра може да откриете в секция „Промоции“ в централната лента за навигация.
  4. На финала: Щом сте готови с попълването, натиснете бутона „Депозирай“ и системата ще обработи заявката ви.

WINBET депозит

Ако сте избрали като метод дебитна карта, ще трябва да въведете данните ѝ. Системата ще поиска да попълните следното:


  • Име на картодържателя: Това са имената, изписани върху пластиката. Те се попълват на латиница, за да са в същия вид, в който са отпечатани върху картата. Имайте предвид, че данните трябва да съвпадат с имената на собственика на профила, който се опитвате да захраните.
  • Номер на картата е задължително поле, в което трябва да попълните номера, изписан на лицето на своята пластика.
  • Дата на валидност е информация, която също трябва да въведете. Ще я намерите на лицето на картата си, точно под номера, който въведохте преди малко.
  • Код за сигурност CVV е последната стъпка, която ви дели от залога ви. Кодът за сигурност са последните три цифри от номера, отпечатан на гърба на вашата карта.

В случай, че изберете банков превод, платформата ще обработи заявката ви, а като основание на превода, ще трябва да посочите своя Псевдоним. Обърнете внимание, че в този случай няма да може да въведете промо код, нито да започнете игра веднага. Операторът ще ви уведоми по имейл, когато получи плащането. За разлика от регламента при други букмейкъри, дори при банкова трансакция към WINBET минимален депозит от 10 лв. е достатъчен.

Ако пък сте решили да захраните акаунта си чрез EasyPay, системата ще генерира код, който трябва да посочите на касата на фирмата.

Ситуацията с CASHTERMINAL e сходна. С този метод също няма да имате право да въведете промо код. При плащането на устройствата на CASHTERMINAL ще е нужно да въведете своя ЕГН.


Методи за депозит в Уинбет

Както вече сте забелязали, преди да захраните сметката си в Winbet, ще трябва да изберете какъв метод да използвате. За щастие, компанията приема достатъчно типове разплащания, така че всеки да открие правилното решение за себе си. Вижте опциите, които букмейкърът предлага, систематизирани в таблица:

Метод за разплащанеМинимален депозитМаксимален депозитВреме за транзакцияМинимално тегленеМаксимално тегленеВреме за транзакция
A1 ЛогоA110 лв.100 лв. / месецведнага---
Bank Wire Transfer ЛогоBank Wire Transfer10 лв.100 000 лв.от 1 до 10 дни30 лв.100 000 лв.от 1 до 5 дни
Visa ЛогоVisa10 лв.60 000 лв.веднага30 лв.80 000 лв.до 24 часа
MasterCard ЛогоMasterCard10 лв.60 000 лв.веднага30 лв.80 000 лв.до 24 часа
ePay.bg ЛогоePay.bg10 лв.5 000 лв.веднага30 лв.5 000 лв.до 24 часа
Cashterminal ЛогоCashterminal10 лв.5 000 лв.веднага30 лв.5 000 лв.незабавно
EasyPay ЛогоEasyPay10 лв.5 000 лв.веднага30 лв.5 000 лв.до 24 часа
Skrill ЛогоSkrill10 лв.5 000 лв.веднага30 лв.5 000 лв.до 24 часа
Експерт Efirbet
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай