Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Атанас Танев

Как да изберете букмейкър?

Видяно 45 пъти
Как да изберете букмейкър

Понеже скоро минах по този път и знам, че не е много лесно да се направи избор на букмейкър, реших, че този материал може да е от полза на тези от вас, които са решили да изпробват късмета си със залагания онлайн.

Опитах се да систематизирам някой от основните неща, на които трябва да обърнете внимание, когато избирате букмейкър.
За да се спрете на подходящото буки първо трябва да се запознаете с водещите букмейкъри малко по – подробно, нали? За тази цел ви е нужен сайт като Efribet.com, където ще откриете всички водещи букмейкъри на едно място. На страниците на този сайт ще откриете букмейкъри като Bet365, Betfair, Efbet, Sportingbet – все букита, които са се доказали във времето.
На какво трябва да отделите специално внимание при избор на букмейкър?
Лиценз
Уверете се, че букмейкърът е лицензиран в страната си и работи напълно законно. Тъй като в страната ни въпросът с лицензите все още не е уточнен напълно, лиценз за България към този момент имат Betfair и Efbet, а за да правите залози при останалите трябва да използвате препратка или работещ линк за Спортингбет или Bet365. Нека препратката, която трябва да използвате, за да направите залозите си не ви притеснява, това е само начин да заложите без никакъв проблем.
Поддръжка 24/7
Проверете букмейкъра, на който сте се спрели дали предлага денонощна поддръжка. Това е много важно, в случай, че ви се наложи да отправите запитване или нещо не работи – бързата реакция от страна на букито винаги е за предпочитане.
Изплащане на печалби
Обърнете внимание колко време е необходимо на букмейкъра, за да прехвърли печалбата ви, за да си я изтеглите. Някой от букитата се нуждаят от 24 или 72 часа за прехвърляне, докато на други има трябват секунди.
Бонуси
Букмейкърите предоставят различни бонуси за различни суми, така че хвърлете един поглед и там, има бонуси, които си струва да не изпускате.

Атанас Танев
Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.
Коментирай