Efirbet

Промени залог на Bet365

Видяно 94 пъти
bet365 новини снимка

Бет365 е букмейкър с дългогодишен опит, който се стреми да разбира нуждите на своите клиенти и да предлага разнообразни пазари и гъвкави механизми за игра. Пример за това е опцията Промени Залог, от която могат да се възползват феновете на спортните залози. В този текст ще разгледаме какво представлява тя и как може да подобри играта ви.

Какво представлява?

Опцията Промени Залог ви дава възможност да променяте своите прогнози преди провеждането и дори по време на събитието, за което играете. Тя е особено ценна за онези от вас, които обичат да правят информиран избор и не разчитат единствено на късмета, но и на опита си в хазартните залагания. Функцията е гъвкава и е активна дори при множествени залози, в които част от събитията вече са уредени.

За да промените залога си, трябва да посетите секцията „Мои залози“ и да натиснете бутона „Затвори залог“, който ще ви даде възможност да обновите прогнозите си.


Може да добавяте селекции

Имате шанс да добавите нови селекции към множествените си залози. Системата ще ви насърчи да разгледате сайта отново и да направите своя избор. След като посочите допълнителното събитие, за което искате да играете, то ще се отрази във временния ви фиш. Сайтът автоматично ще обнови коефициентите във фиша ви, добавяйки параметрите на новата селекция. Ако прецените, че наистина искате да играете за съответната среща, трябва да натиснете бутоните „Добави към Залог“ -> „Запази промени“ и „Потвърди“. С това залогът ви е окончателно обновен.


Как да размените селекции?

Освен да добавите, можете и да размените селекции в своите залози. Необходимо е да отворите фиша си от секцията „Мои залози“ и да натиснете селекцията, в която желаете да направите промяна. На екрана веднага ще видите наличната опция „Размени Селекция“, чрез която ще отразите новите си прогнози. Имайте предвид, че размяната на селекция може да се осъществи само в рамките на същия пазар. И тук системата ще изчисли новите параметри и стойности на фиша ви автоматично. След това отново ще трябва да запазите промените и да потвърдите решението си.


Премахнете селекция от множествен залог

Чрез опцията Промени Залог Bet365 ви дава възможност да премахнете селекция от множествен залог. Когато разгледате фиша си, ще видите, че левия ъгъл до всяка от селекциите има „Х“. Чрез натискането му ще може да я премахнете от множествения си залог и тя ще излезе като задраскана във фиша ви. Коефициентите в талона ви ще бъдат обновени незабавно. Не забравяйте да запазите въведените промени.


Как да промените вида на своя залог?

Имате право също да промените вида на направения от вас залог. Отворете своя фиш. В горната му част посочете настоящия вид на залога си, след което системата ще ви даде възможност да направите нов избор. Достъпни са всички опции. Те ще се показват до броя на селекциите, с които играете, и до новата сума за залог. Отбележете предпочитанията си и фишът ви автоматично ще се обнови с новите стойности, коефициенти и възможни печалби. Не забравяйте да запазите промените си.


Условия на опцията Промени Залог

Както описахме по-горе, най-важното при обновяването на залога, е да не забравите да запазите направените промени. Имайте предвид, че опцията не е достъпна за абсолютно всички събития. Букмейкърът си запазва правото да въвежда промени във функцията по всяко време. Ако по някаква причина опцията е била недостъпна или блокирана, залозите ще важат в първоначалния си вид. Ето някои от по-важните правила на Бет365 за тази опция.

  • Ако функцията Промени Залог е налична преди началото на дадено събитие, но то не е сред предлаганите На Живо, знайте, че след старта му няма да може да обновите прогнозите си.
  • Функцията не е достъпна за Подсигурени Залози
  • Обработката на заявката ви за промяна на залог отнема време. Ако междувременно са настъпили промени на пазарите, опитът да обновите фиша си може да се окаже неуспешен.
  • След като сте променили залога си успешно, коефициентите на фиша ви ще се преизчислят според новите ви прогнози. Залагате с обновените стойности.
  • Всички лимити за даден залог важат и за направените промени в прогнозите.

Правила и условия


Как ще подобри играта ви?

Вероятно вече сте се убедили сами в гъвкавостта, която Бет365 ви предлага. Несъмнено опцията Промени Залог дава стабилност на играта ви и може да направи прогнозите ви по-точни. Това е идеалната възможност за онези от вас, които разчитат не само на своя нюх, но и на добрата си информираност, когато подбират селекциите си. Ако в последния момент сте научили важни подробности за условията или играчите в дадено събитие и това е променило мнението ви, Бет365 ви дава шанс да го отразите в прогнозите си.

Другият плюс на тази функция е, че запазва хазартната тръпка до последно и придава още по-голяма динамика на залозите.

Вход в Bet365

Играенето на казино игри и спортните залози онлайн не са само за забавление. Те водят до потенциален риск от зависимост. Играйте разумно и отговорно като вземете мерки за предотвратяване на рисковете. Повече информация в сайта на НАП и Bet365 отговорна игра

Efirbet
Експерт
Efirbet
Efirbet е вашият сайт за най-добрите съвети за спортни залагания, ревюта на букмейкъри и онлайн казина.
Коментирай