10LV Inbet
Ели Мартинова

Защо 1xBet Не Зарежда? Как да играем в сайта?

Видяно 742 пъти
1
Не мога да отворя 1хБет

Ако в последно време не успявате да отворите сайта на 1хБет, имайте предвид, че грешката не е във вашия телевизор. Получихме много сигнали от читатели, които използват 1xBet mirror link, но въпреки това не могат да заредят разнообразието от залози в сайта. За екипа на Efirbet всеки проблем на нашите посетители е от огромно значение, затова решихме да ви представим няколко алтернативни начина за достъп до 1xBet.

3 бързи стъпки за достъп до 1XBET:

Как да влезем през Android:
 1. Влезте в раздел „Опции“;
 2. Изберете в „Биометрия и Защита“ – > Инстал Неизвестни приложения.
 3. Включете „Позволяване на този източник„.

Android приложение

 1. Регистрирайте се с код EFIRBET.
  *По този начин ще стартирате с 130% бонус
 2. Свалете и изтеглете iOS апликацията:
 3. iPhone приложение

 4. Вече може да влезете и да залагате.
 1. Регистрирайте се с код EFIRBET.
  *По този начин ще започнете с 130% bonus
 2. Свалете и инсталирайте .exe файла
 3. Изтеглете за Windows

 4. Вече може да влезете.

Екипът на Ефирбет получи официален отговор от 1хБет. От него става ясно, че временното ограничение в достъпа се дължи на факта, че компанията започва техническа подготовка по получаване на лиценз в Европа. Надяваме се процедурата да премине бързо и безпроблемно, но дотогава може да видите как да достъпите сайта в следвашите ни редове.


Не мога да вляза в 1xBet. Защо?

Както знаете, поне за момента руският букмейкър 1хБет няма лиценз, за да оперира легално на територията на България. Ето защо достъпът ви до сайта е ограничен и се налага да използвате алтернативен линк за вход. Разбира се, в нашия сайт винаги ще откриете актуален mirror link за 1xBet:

 

Понякога обаче дори те не помагат и причините за това могат да бъдат най-различни. В някои случаи платформата прави ревизия на своите огледални линкове и за известно време те не са достъпни. Възможно е още властите да са получили сигнал срещу този букмейкър и да разглеждат под лупа резултатите от всички търсения на „1xbet зеркало“ в Google.

Ако заради многото бонуси 1xBet е любимият ви букмейкър, няма да ви се иска да чакате, докато проверките приключат. Ето защо ви предлагаме два начина да стигнете до предпочитания от вас сайт за залози.


Как да отворя 1хБет на компютър?

В случай, че никой огледален линк за вход в 1xBet от представените по-горе не работи, бихте могли да използвате услугите на VPN клиент. На пазара се предлагат доста на брой програми за скриване на IP-то ви. Казано на кратко, те ще замаскират от коя държава се опитвате да влезете в сайта на букмейкъра.

Всеки подобен софтуер ще ви предостави подробни инструкции за употреба, но ние решихме да ви покажем как да се справите с една от най-популярните – UrbanVPN. Ето и как да свалим UrbanVPN и как да го инсталираме:

  Как да сваля UrbanVPN
 1. Заредете официалния сайт и натиснете бутона ‘Free Download‘ в десния ъгъл на сайта. Той ще стартира свалянето на програмата.
 2. UrbanVPN Инсталация
 3. Когато файлът UrbanVPN2.exe се свали, стартирайте процеса по инсталация. Тъй като програмата не идва директно от Microsoft, Windows ще ви попита за позволение. Може спокойно да разрешите инсталацията.
 4. Щом процесът приключи (няма да отнеме повече от минута), приложението ще се стартира автоматично.
 5. UrbanVPN Смяна на Адрес
 6. Остава ви да изберете предпочитана локация. За да достъпите без проблеми 1хБет, ви препоръчваме да отворите сайта през Малта, Норвегия, Русия, Украйна или някоя от държавите в Латинска Америка.
 7. Когато IP адресът ви е безопасно замаскиран, ще може без проблем да отворите линковете за вход в 1хБет.

Как да отворя 1xBet през Телефон?

В днешно време все повече хора предпочитат да залагат през мобилните си устройства всеки реномиран букмейкър разбира отлично това. Ако все още не сте сигурни дали играта през телефон или таблет е за вас, ви съветваме да прочетете всичко за мобилната версия на 1xbet, която предлага същите необятни възможности, които ще откриете и в десктоп сайта. В ревюто ни са обяснени подробно и стъпките за сваляне и инсталация на 1хБет апп – както за Android, така и за iOS. Линк към него ще видите под стъпките за инсталация.

Ако срещате трудности, те вероятно се дължат на факта, че сайтът на 1xBet не работи поради някоя от изброените по-горе причини. В тази връзка ще се наложи и тук да използвате услугите на VPN. Стъпките за инсталация съвсем не са трудни, и до голяма степен се припокриват с описаното по-горе.

 • UrbanVPN Апликация за Андроид
 • UrbanVPN Апликация за iOS
 1. Отворете Google Market, ако притежавате устройство с операционна система Android, или Apple App Store, ако имате iPhone или iPad.
 2. Въведете в търсачката името на програмата – UrbanVPN.
 3. Пред вас ще се отвори приложението с активен бутон за сваляне.
 4. Натиснете го и след като апликацията се изтегли, тя ще се инсталира на устройството Ви.
 5. Стартирайте я и сменете локацията си с друга държава, където повечето mirror link-ове на букмейкъри работят безпроблемно – Малта, Норвегия, Украйна и пр.
 6. След това остава единствено да посетите 1хБет и да играете директно през мобилната версия на букмейкъра.
 7. Ако предпочитате, може да свалите 1хБет апликацията от този линк и да играете директно през мобилното си устройство, без да ползвате браузъра.

Свали апликацията на 1xbet

Както вече отбелязахме, имаме специално ревю по темата за мобилните услуги на букмейкъра. Можете да прочетете всичко най-важно около мобилната версия на 1xBet и това как най-ефективно да я използвате. Също така можете да разгледате в детайли процеса по сваляне на инсталационните файлове и самия начин на инсталиране.

Полезно!
Ще ви бъде от полза да знаете, че някои други реномирани букмейкъри като Melbet, например, също не могат да бъдат достъпени директно от България, защото нямат лиценз. В сайта ни винаги ще може да намерите работещ линк за Мелбет, но понякога платформата на тази компания също е ограничена за България. Ако МелБет не работи и се чудите защо, причините вероятно са същите като тези, ограничаващи достъпа до 1хБет. В тези случаи може да прибегнете до употребата на VPN клиент. В процедурата по свалянето и инсталацията му няма разлика.
Полезно!

В Ефирбет понякога получаваме сигнали от читатели, които сигнализират, че Betwinner не се отваря. Букмейкърът е предпочитан сред много играчи, защото предлага интересни опции за игра, най-различни бетинг секции и богата палитра от промоции. В случай, че не успявате да го отоворите през нито един алтернативен линк за Betwinner, който сме публикували в сайта ни, значи и тук би било добра идея да вкарате в употреба VPN софтуер.


Защо не мога да отворя 1хБет?

За съжаление, докато 1хБет не получат лиценз за България, достъпът ви до сайта може да бъде ограничаван за известни периоди от време. Всъщност, този проблем не е актуален само за България. Ако потърсите в Google, ще забележите колко популярна е фразата: 1xbet не работает. Това е така, защото дори руските играчи понякога изпитват трудност да стигнат до платформата. Най-важното в тези случаи е да бъдете гъвкави. Ако се възползвате от съветите ни, няма да има какво да попречи на играта ви.

Вход в 1xBet

Експерт залози Ели Мартинова
Сертифициран Експерт
Ели Мартинова
Ели се занимава с писане, оформяне и публикуване на ревюта на български, английски и немски. Има опит в журналистиката и любимото ѝ занимание е писането. Има голям опит в работата с букмейкъри.
Коментирай
 1. Anton Antonov
  След като се отвори през ВПН пак не можеш да рег акаунт и да го удостовери с БГ тел