Атанас Танев

Как станах по – уверена в покера

Как станах по уверена в покера

Покерът като игра винаги ми е харесвал, но не се осмелявах да играя, защото не се чувствах достатъчно добра.

 

Всеки път, когато опитвах да седна на игралната маса се появяваше някой, който да ми „разясни”, че това не е игра за жени.
За моя радост обаче открих идеалния за мен вариант да се науча да играя добре любимата си игра и наистина да започна да залагам и печеля.
Ако и вие обичате онлайн залозите и любимата ви игра е покерът, но още не сте открили място, където можете спокойно да залагате, ето какво направих аз.
Знаех за букмейкърските къщи отдавна, но не бях обръщала внимание, че предлагат различни игри в онлайн казината си. Когато обаче реших наистина да започна да играя покер, влязох на страниците на Efribet. com и разгледах внимателно ревютата на водещите букмейкъри. Потърсих информация за онлайн казино игрите, които предлагаха букмейкъри като Bet 365, Betfair, Efbet, Spotingbet, тъй като знаех, че тези букмейкърски къщи са водещи в онлайн залозите.
Така открих, че повечето от букитата предлагат и покер онлайн. Аз се спрях на Spotingbet, защото предлагаха не само добър първоначален бонус и много голям джакпот, но и даваха възможност на начинаещи играчи като мен да играят на специални маси със свободни чипове.
След като избрах букмейкъра, трябваше само да вляза през работещ линк за Спотрингбет, да се регистрирам и да започна да играя покер.
Първоначално наистина играех със свободни чипове, тъй като се страхувах да играя с „големите момчета”, но след време се почувствах уверена и сядах по – често на игралната маса, където залагах не много големи суми.
Днес мога да кажа, че редовно влизам през работещ линк за Spotingbet и се забавлявам с любимата си игра. Вече не ми се налага да съм само наблюдател, а мога винаги, когато искам да вляза и да седна на масата за покер.

Атанас Танев

Автор Атанас Танев

Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.
Публикувано на 19 май 2016, последна промяна на 27 август 2018
Публикувай мнение

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!


X