BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Атанас Танев

Какво са мобилните залози ?

Видяно 35 пъти
Какво са мобилните залози

Отдавна отмина времето, в което се налагаше, ако искате да се поровите в интернет да си стоите у дома, тъй като разполагахте само с настолни компютри.

Днес всеки един смартфон и таблет разполага с високоскоростен интернет, почти всеки сайт има мобилна версия и не е никакъв проблем да си вършите работата, да се забавлявате и дори да правите онлайн залози, докато сте навън.

Днес всички уважавани букмейкърски къщи като Бет365, Sportingbet, Efbet, Betfair разполагат със специално разработени мобилни версии, чрез които можете лесно да правите залозите си.

Какво печелите, ако използвате мобилните приложения за залози?

Както споменахме, възможността да залагате, без значение къде се намирате си е едно страхотно предимство, в това спор няма, но освен свободата, която ви дават мобилните залози има и още нещо.

Много от водещите букита като Bet365, Sportingbet предлагат различни бонуси, от които можете да се възползвате, ако направите залозите си през смартфон или таблет. Например, ако решите да използвате мобилната версия на Bet365, за да направите залога си, при регистрация за мобилната услуга получавате бонус от 100% за направен залог до 100 лв. Този бонус го получавате, независимо, че имате регистрация в сайта, получавате го, защото използвате мобилната версия на Bet365.

Sportingbet пък предлага на новите си потребители на мобилната им версия до 5 паунда безплатен залог.

Мобилните залози, от които можете да се възползвате са напълно защитени, проверени са за вируси и което е най – важното – всяка една букмейкърска къща използва мобилна версия специално разработена за нея.

За да залагате през мобилния си телефон или таблета не е нужно нищо повече от една добра интернет връзка, да инсталирате приложението на мобилните залози от любимия си букмейкър и да се регистрирате.

Ако искате да получите по – подробна информация как работят мобилните версии на букитата, можете да влезете на страниците на Efribet.com, където ще откриете много допълнителна и интересна информация.

Атанас Танев
Атанас е основател на проекта Ефирбет и е човекът, който стои зад всичко в сайта - ревюта, прогнози, бонуси, дизайн и т.н. Вълнува се от онлайн маркетинг, афилиейти, предприемачество и спорт.
Коментирай