Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

100 Cats онлайн ротативка

Играй с истински пари
Не е налична безплатно
Играй безплатно
Тази игра не се препоръчва за лица под 18
100 Cats онлайн ротативка
Рейтинг 5.0 от 1 мнения

Със своята игра 100 Super Hot, разработчиците от EGT предлагат на слот играчите цели сто печеливши линии, но без някакви допълнителни бонуси или безплатни врътки. Със 100 Cats обаче това се променя, тъй като тук отново има 100 печеливши линии, които могат да се регулират, а и към тях е включена допълнителна скатер игра с безплатни завъртания. Барабаните отново са пет с по четири активни позиции. Приличен е и процентът възвръщаемост от 96.03%.


Дизайн с лек котешки акцент

Ако изключим няколкото котки по част от символите в играта, трудно ще откриете нещо друго, свързано с главните герои тук. На заден фон се вижда нощен морски пейзаж със светлините на големия град в далечината. Дори в озвучението няма нищо котешко, като то включва стандартното тракащо завъртане на риловете с няколко също толкова обичайни сигнала за печалба.


Печалбите в 100 Cats

Заедно със символите на котки, на разположение са и класическите карти за игра, като в случая налични са от вале до асо. Разбира, се те носят по-ниски печалби спрямо шестте различни котки, от които най-доходоносни са черната и бялата. Пет броя от тях в печеливша комбинация ще ви осигурят множител шест на залога ви. Сами се досещате, че от печалби с единични печеливши линии няма как да направите голяма печалба, но когато направите печеливша комбинация, то най-често тя ще е придружена и от други такива.


Уайлд и скатер символи плюс безплатни врътки

100 Cats предлага и подреден уайлд символ, за който отговаря руса красавица в стил Мерилин Монро. Тя може да се заменя с всички останали символи без скатера и освен това, разполага със самостоятелна печалба, достигаща до десет пъти стойността на залога. Скатерът може да се падне на втори, трети и четвърти барабан, като ако това се случи, ще получите и десет безплатни завъртания. По време на тях отново имате шанс за три скатера и допълнителни десет врътки.


Удвояване на печалбата и джакпот

Имате възможност да удвоите повечето печалби, познавайки черна или червена ще бъде произволна карта от тестето. Тук е и играта с мистериозния джакпот, до която се стига на случаен принцип. В нея обръщате карти докато съберете три от една боя и вземете нейния джакпот. Най-нисък той е при спатията, а най-висок при пиката.


Заключение

Повечето отделни печеливши комбинации в играта не са толкова добре платени, така че разчитайте на това, че ще успявате да удряте по няколко печеливши линии наведнъж, което не е толкова трудно имайки предвид и подредените уайлд символи. Ако изберете 100 печеливши линии, то трябва да се приготвите и за по-големи залози. Това обаче няма да е проблем, ако играете 100 Cats онлайн, където не е задължително да залагате пари.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2023 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18