BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

20 Dazzling Hot онлайн ротативка

Играй с истински пари
Не е налична безплатно
Играй безплатно
Тази игра не се препоръчва за лица под 18
20 Dazzling Hot онлайн ротативка
Рейтинг 4.2 от 5 мнения

EGT знаят добре как да изцедят максимума от плодовете, когато става въпрос за разработване на слот игри. Поредното тяхно плодово предложение се казва 20 Dazzling Hot, като в него няма нищо различно от повечето подобни слот игри. Насреща са стандартните пет барабана с по три активни позиции, докато печелившите линии са 20 на брой и не могат да бъдат променяни. Имате обаче богат избор за размер на залога.


Опростен дизайн с плодове

Дизайнът няма с какво да ви изненада, тъй като той не включва нищо друго освен въртящи се на тъмен фон разноцветни плодове. Дори тяхната визия е често срещана и леко старомодна. Тук е и ефектът с огнените пламъци при всяка печеливша комбинация, както и няколко обикновени кратки сигнала при някаква печалба.


Печалбите в 20 Dazzling Hot

Три броя от който и да е плод ще избият залога ви, а всичко над това ще ви донесе и печалба. Например, при линия с пет портокала, сливи, череши или лимони ще получите множител 10 на залога ви. При гроздето и динята пък, той скача до 25. Най-доходоносна е късметлийската седмица, при която печалбата може да достигне до 1000 пъти по стойността на залога. Няма уайлд символ, но пък има скатер, който е под формата на звезда. Когато тя се появи поне три пъти по барабаните, независимо дали попада в печеливша линия, вие взимате печалба, която може да умножи по две, десет или петдесет вашия залог.


Двойно или нищо и мистериозен джакпот

Почти всяка печалба в играта може да бъде удвоена и то няколко пъти. Това става след като познаете черна или червена ще бъде изтеглената произволна карта от тестето. Разбира се, грешният избор ще занули печалбата ви. Тук е и играта с мистериозния джакпот, до която, за да се доберете, трябва да имате повече шанс, тъй като в нея се влиза по напълно случаен принцип. Тя се състои в събиране на карти за игра до момента, в които стигнете до три от една и съща боя и получите съответния за нея джакпот.


Заключение

В играта няма някакви специфични бонуси, безплатни врътки и дори уайлд символ, но пък носи добри печалби, като това важи даже и за най-ниско платените плодове. Имате богат избор за стойността на залога ви, но преди да инвестирате сериозни средства е препоръчително да изпробвате 20 Dazzling Hot онлайн, където може да играете безплатно.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2022 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18