20 Dazzling Hot

Играйте с реални пари и се възползвайте от
БОНУС ЗА НОВ КЛИЕНТ

EGT знаят добре как да изцедят максимума от плодовете, когато става въпрос за разработване на слот игри. Поредното тяхно плодово предложение се казва 20 Dazzling Hot, като в него няма нищо различно от повечето подобни слот игри. Насреща са стандартните пет барабана с по три активни позиции, докато печелившите линии са 20 на брой и не могат да бъдат променяни. Имате обаче богат избор за размер на залога.


Опростен дизайн с плодове

Дизайнът няма с какво да ви изненада, тъй като той не включва нищо друго освен въртящи се на тъмен фон разноцветни плодове. Дори тяхната визия е често срещана и леко старомодна. Тук е и ефектът с огнените пламъци при всяка печеливша комбинация, както и няколко обикновени кратки сигнала при някаква печалба.


Печалбите в 20 Dazzling Hot

Три броя от който и да е плод ще избият залога ви, а всичко над това ще ви донесе и печалба. Например, при линия с пет портокала, сливи, череши или лимони ще получите множител 10 на залога ви. При гроздето и динята пък, той скача до 25. Най-доходоносна е късметлийската седмица, при която печалбата може да достигне до 1000 пъти по стойността на залога. Няма уайлд символ, но пък има скатер, който е под формата на звезда. Когато тя се появи поне три пъти по барабаните, независимо дали попада в печеливша линия, вие взимате печалба, която може да умножи по две, десет или петдесет вашия залог.


Двойно или нищо и мистериозен джакпот

Почти всяка печалба в играта може да бъде удвоена и то няколко пъти. Това става след като познаете черна или червена ще бъде изтеглената произволна карта от тестето. Разбира се, грешният избор ще занули печалбата ви. Тук е и играта с мистериозния джакпот, до която, за да се доберете, трябва да имате повече шанс, тъй като в нея се влиза по напълно случаен принцип. Тя се състои в събиране на карти за игра до момента, в които стигнете до три от една и съща боя и получите съответния за нея джакпот.


Заключение

В играта няма някакви специфични бонуси, безплатни врътки и дори уайлд символ, но пък носи добри печалби, като това важи даже и за най-ниско платените плодове. Имате богат избор за стойността на залога ви, но преди да инвестирате сериозни средства е препоръчително да изпробвате 20 Dazzling Hot онлайн, където може да играете безплатно.

Публикувай коментар

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!

X