Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

5 Dazzling Hot онлайн ротативка

5 Dazzling Hot онлайн ротативка
Рейтинг 5.0 от 4 мнения

5 Dazzling Hot е перфектно предложение за начинаещи в слот игрите, тъй като тя е максимално опростена, а същевременно с това може да донесе доста добри печалби. На разположение са пет барабана с по три активни позиции, но и само пет печеливши линии, въпреки че ниво на възвръщаемостта от 95.74% не е лошо.


Класически дизайн с доказалите се плодчета

Дизайнът на играта е максимално опростен, като на заден фон се виждат преливащи нюанси на червеното, а плодовете по барабаните са с ярки контрастни цветове, изглеждайки по-апетитно отколкото реалистично. Няма нищо специално и в озвучението, като най-често ще чувате тракането на барабаните, където отново е търсен ефект, наподобяващ механично завъртане. Различните печеливши комбинации пък идват с оптимистични сигнали.


Как се играе 5 Dazzling Hot?

Няма какво да ви затрудни в управлението на 5 Dazzling Hot, поне в нейната онлайн версия, която може да играете безплатно. Всички налични бутони се намират под барабаните, като може да спирате звука, да увеличавате картината на цял екран, да включвате режим за автоматични врътки и разбира се, да изберете с какъв залог да играете


Печалбите в 5 Dazzling Hot

На разположение е скатер печалба, като за целта трябва да съберете три или повече символа със звезда, независимо дали те попадат в печеливша линия. Това е сравнително честа печалба, но не е сред най-доходоносните, каквито са например динята и гроздето, при които дори линия само с три символа ще умножи залога ви по десет. При пет символа пък множителят скача до 100. Най-желаният символ обаче си остава червената седмица, която ще умножи залога ви по 1000, ако успеете да направите печеливша линия с пет седмици.


Класически бонус игри

Няма да срещнете нищо специално в играта, като например, безплатни врътки, тематични бонуси и дори уайлд символи. На разположение обаче си остава стандартният за EGT игрите джакпот кръг, в който избирате произволни карти до момента, в който съберете три еднакви бои и вземете съответстващия на тях прогресивен джакпот. Най-голямата печалба се крие зад пиката, следвана от купа, каро и спатия. Не е пропусната и възможността за удвояване на печалбата, където трябва да познаете черна или червена ще бъде случайно изтеглена карта от тестето. Разбира се, грешният избор ще занули печалбата ви.


Заключение

Играете само с пет печеливши линии, но пък печалбите определено си заслужават, особено, ако сте достатъчно търпеливи да стигнете до линия със седмици. Все пак, препоръчително е първо да изпробвате онлайн 5 Dazzling Hot, тъй като така може да играете и безплатно, докато свикнете с играта, макар че тя е изключително опростена и едва ли ще ви трябва много време за разучаване.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2022 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18