Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Age of Troy онлайн ротативка

Играй с истински пари
Не е налична безплатно
Играй безплатно
Тази игра не се препоръчва за лица под 18
Age of Troy онлайн ротативка
Рейтинг 5.0 от 4 мнения

Age of Troy e слот игра на EGT, която както подсказва нейното име, е посветена на древна Троя и историята за хубавата Елена, която е и един от символите. Играта включва класическите пет барабана с по три активни позиции и печеливши линии, чийто брой може да се избира, достигайки до максималните 20. Възвръщаемостта на Age of Troy е приличните 96%.


Дизайн и звук

EGT не се славят с особено впечатляващ дизайн в своите слот предложения, така че недейте да имате големи очаквания. На заден фон се виждат древни рисунки, а по барабаните има някои доста интересни символи, свързани с Троя и епохата. Барабаните се въртят с класическото тракане, а всяка печеливша комбинация има отделен сигнал.


Печалбите в Age of Troy

Най добрата печалба в играта ще ви донесат печелившите линии със символ принц Парис, като той може да умножи залога ви по 50, ако се падне пет пъти. Хубавата Елена също е сред доходоносните символи, като тя може да ви осигури множител 25. В тази класация, малко след нея са символите с кораб и троянския шлем. На разположение е и уайлд символ, който не носи отделна печалба, но може да се заменя с всички останали без скатера, образувайки печеливша комбинация.


Безплатни врътки с уайлд символи

Доста ценен символ е и този със свещения храм, който е скатер. Три броя от него ще ви осигурят 12 безплатни завъртания, при които няма да имате някакъв множител на печалбата, но пък ще получавате солидно количество уайлд символи, чрез които неизбежно ще направите доста печеливши комбинации. Ако по време на безплатните врътки попаднете на нови три скатера, то автоматично получавате още 12 завъртания.


Случаен джакпот и удвояване

Както почти всички игри на EGT, тук също е наличен класическият джакпот рунд, в който се влиза по напълно случаен принцип. Ако имате късмета това да ви се случи, ще трябва да откривате карти до момента, в който не съберете три от една и съща боя и вземете нейния джакпот. Най-голям той е при пиката, следван от купа, каро и спатия. Разбира се, отново може да опитате да удвоите печалбата си, познавайки черна или червена ще бъде произволна избрана карта, при шанс 50/50.


Заключение

Age of Troy е сравнително популярна слот игра и това е нормално, тъй като тя е направена по интересен начин, а и защото безплатните завъртания могат да ви донесат доста добри печалби. Правилата не са трудни, но винаги е добра идея първо да изпробвате Age of Troy онлайн, където може да играете безплатно и без риск от загуба на пари.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2023 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18