Atlantic City Blackjack Gold

Играйте с реални пари и се възползвайте от
БОНУС ЗА НОВ КЛИЕНТ

Atlantic City Blackjack Gold на Microgaming доста напомня на тяхната класическа версия на играта, но с някои промени и допълнителни възможности. Визията е същата, но усещането е, че играете различна игра, макар че целта ви отново е достигането на 21 или максималното доближаване до него, така че да надиграете вашия съперник – дилърът.


Дизайн и звук

Онлайн версията на Atlantic City Blackjack Gold, на която може да играете и безплатно, предлага стилен дизайн, носещ нужната доза реалистичност на играта. За това допринасят както отделни детайли от казино масата, така и озвучението, включващо ефирна пиано мелодия. Ще долавяте дори шумолене от разговорите на съседните маси. Освен това, има и глас на дилъра зад кадър, който ще ви приканва да залагате, ще съобщава моментния ви сбор на картите, както и отделните операции които направите.


Как се играе Atlantic City Blackjack Gold?

Една от основните разлики спрямо класическия блекджек е тази, че тук след всяко раздаване на първите две карти имате възможност за double, което означава да удвоите залога си и да изтеглите още една последна карта. Това е рисково действие, но може да ви донесе по-добра печалба. Друга новост е, че ще разполагате и със специален бутон с бяло знаме, чрез който се отказвате от настоящото раздаване, като губите само половината от заложената сума. Разбира се, на разположение е и Split опцията, която може да активирате при две карти с еднакъв брой или иначе казано, всеки чифт или комбинация между поп, дама, вале и десятка.

Имате възможност да сплитвате до три пъти, тоест да играете с до четири отделни ръце срещу дилъра. Ако първата карта на дилъра е асо, получавате опция за застраховка, при която правите още половин залог и ако дилърът направи блекджек не губите нищо. Съответно обаче и евентуалната ви печалба ще бъде по-ниска. Както и при стандартната игра, тук отново дилърът тегли карти докато техният сбор стигне 17.


Управлението в Atlantic City Blackjack Gold

Всички налични бутони за управление се намират в долната част, като имате възможност за избор на стойността на залога ви, да връщане на предходния залог, бутон за раздаване на карти, за приключване на раздаването, за удвояване на залога или за сплитване, когато това е възможно. Още по-долу със ситни букви се крие менюто с настройки, откъдето пък може да избирате коя част от озвучението да е активна, както и още няколко опции, свързани с управлението на играта.


Заключение

Една страхотна видео блекджек игра е на ваше разположение. Изпробвайте късмета си тук и сега напълно безплатно, благодарение на демо версията на Atlantic City Blackjack Gold.

Публикувай коментар

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!

X