BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Blue Heart онлайн ротативка

Играй с истински пари
Не е налична безплатно
Играй безплатно
Тази игра не се препоръчва за лица под 18
Blue Heart онлайн ротативка
Рейтинг 4.1 от 7 мнения

Blue Heart е игра на EGT, в която те създават сюжет за крадци на диаманти, като именно такива са и символите по риловете. Те в случая са пет на брой с по четири активни позиции, но по-голямо впечатление правят наличните сто печеливши линии, които биха могли да бъдат и намалени, тъй като повечето линии вървят и с по-голям залог. Разбира се, това няма да е проблем, ако играете безплатно Blue Heart онлайн.


Опростена визия с диаманти

Дизайнът определено не е силната черта на тази игра, макар че опростената визия често е предпочитана. Накратко, в Blue Heart на тъмен фон се въртят символи на карти за игра и различни диаманти. Нищо по-специално и в озвучението, като освен стандартното тракане при завъртане на барабаните, има още няколко различни кратки мелодии за отделните печалби.


Печалбите в Blue Heart

Част от символите са карти за игра, като по традиция те носят най-малки печалби. Комбинациите с диаманти са по-добре платени, като това зависи и от техния цвят. Доста доходоносни са и двата символа на крадците мъж и жена, но най-добра сума ще приберете от синия сърцевиден диамант. Пет броя от него ще умножат залога ви по десет, но освен това, той играе и ролята на уайлд символ, така че може да се заменя с всички останали без скатера.


Бонус с десет безплатни завъртания

Скатер символите могат да се срещнат на втори, трети и четвърти барабан, като ако са три на брой, ще получите малка печалба и далеч по-вълнуващите от нея, десет безплатни завъртания, в които уайлд символите ще изобилстват и печелившите комбинации няма как да липсват. Не е изключено по време на безплатните завъртания да получите и нови десет такива.


Джакпот и удвояване на печалбата

На случаен принцип може да попаднете в специален джакпот рунд, в който избирате карти докато не съберете три от една и съща боя. Когато това се случи, взимате съответния джакпот. Не липсва и възможността за удвояване на печалбата, стига тя да е в определени граници. За целта познавате цвета на произволна карта при шанс 50/50. Грешният избор ви занулява печалбата и ви връща към основната игра.


Заключение

Отделните комбинации в играта не ви носят толкова големи печалби, но наличните 100 печеливши линии увеличават техния интензитет за всяка врътка. Възвръщаемостта от 96.03% също е на добро ниво, така че, ако търсите нещо по-опростено, но и с достатъчно бонуси, за да не бъде скучно, то визията и правилата на Blue Heart вероятно ще ви допаднат.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2022 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18