Caramel Hot

Играйте с реални пари и се възползвайте от
БОНУС ЗА НОВ КЛИЕНТ

Caramel Hot е още едно горещо слот предложение на EGT, в коeто фокусът на прожекторите отново е насочен към популярните плодове. Играта включва стандартните пет барабана с по три активни позиции, но и с цели 30 печеливши линии, които по желание биха могли да бъдат и намалени, а това съответно се отразява на стойността на залога ви, но и на шанса за печеливша комбинация.


Ретро плодове със съвременна визия

Въпреки че са използвани символи, познати още от зората на слот машините, то плодчетата в Caramel Hot са далеч по-съвременни и изглеждат много реалистично. С подобрена визия са и останалите няколко символа по риловете, като не е забравен и „горящият” ефект при печеливша линия. В озвучението няма нещо по-специално, но все пак, отделните печеливши комбинации идват с различен празничен сигнал.


Печалбите в Caramel Hot

Самостоятелните комбинации с плодове не носят особено големи приходи, но при игра с 30 печеливши линии, често печалбите включват по няколко отделни съвпадения. Все пак, от плодовете най-доходоносна е ябълката, но още по-добра печалба може да ви донесе звънецът и двата специални символа. Първият от тях е късметлийската седмица, която е и уайлд, така че може да се заменя с всички останали без скатера, който пък е обозначен със звезда и може да ви осигури множител от 200 по стойността на залога, при уцелване на всички барабани.


Възможност за удвояване и джакпот

Тук няма допълнителни бонус игри или безплатни завъртания, но от EGT не са забравили да добавят възможността за удвояване на печалбата, при правилен избор на черно или червено, където обаче рискувате и да загубите спечеленото. Насреща е и мистериозният джакпот кръг, в който попадате на случаен принцип. В него обръщате карти до момента, в който не съберете три от една и съща боя и грабнете нейния джакпот. Тази игра по-лесно ще бъде дочакана, ако изпробвате Caramel Hot безплатно онлайн, където премахвате риска от загуба на средства.


Заключение

Правилата на Caramel Hot са елементарни, тъй като идеята тук е да се предаде съвременен вид на класическата ретро слот машина. Ако предпочитате опростените игри, това е нелош избор, който включва стандартна възвръщаемост и цели 30 печеливши линии. В Caramel Hot е намерен добър баланс между големина и честота на печалбите.

Публикувай коментар

    Все още няма мнения. Бъдете първият добавил!

X