Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Cleopatra онлайн ротативка

Играй с истински пари
Не е налична безплатно
Играй безплатно
Тази игра не се препоръчва за лица под 18
Cleopatra онлайн ротативка
Рейтинг 5.0 от 5 мнения

Има доста слот игри, които съдържат в името си Клеопатра, но тук ще разгледаме предложението на разработчиците от Altea Gaming. Както се досещате, то е посветено на Древен Египет и богатствата, които крие той, но с главен герой Клеопатра. Играта включва пет барабана с до десет печеливши линии, чийто брой може сами да изберете.


Дизайн и озвучение

Визията на играта не е толкова впечатляваща, като барабаните са разпръснати на древен папирус, а символите по тях са предимно класическите карти за игра. Ще откриете обаче още кобра, скарабей, Цезар и разбира се, самата Клеопатра. Озвучението напомня на ретро слот машина, като мелодия върви само докато барабаните се въртят. Всяка печеливша комбинация пък идва със звук на монети и оптимистичен сигнал.


Как се играе Cleopatra?

Въпреки своя леко ретро дизайн, Cleopatra предлага удобен геймплей. Точно под барабаните ще откриете бутони за завъртане на риловете, за автоматични врътки, които могат да бъдат до 24, както и бутон с информация относно печалбите в играта. Имате възможност също да изберете броя на печелившите линии и залога ви. Разбира се, ще получавате и постоянни сведения за общата ви налична сума и размера на съответната печалба. Голямо удобство носи и намиращият се от дясната страна списък с печалби, които ви осигуряват отделните комбинации.


Клеопатра носи голямата печалба

Логично, символ Клеопатра е най-желаният, тъй като е най-доходоносен. Ако ви се падне пет пъти в печеливша линия, ще стигнете до джакпотът, който в случая умножава по 500 вашия залог. Символ Цезар също ще ви зарадва, особено ако се появи четири или пет пъти в печеливша комбинация. При него множителят може да достигне до 200. Египетската книга пък е едновременно уайлд и скатер символ, така че тя може да участва в различни печеливши комбинации. По-интригуваща обаче е нейната бонус функция.


Бонус рунд с безплатни завъртания

При уцелване на три или повече скатера, влизате в бонус рунд, който включва десет безплатни завъртания, в които е възможно да получите още безплатни врътки, като максимумът е впечатляващите 180. Преди да започнат те обаче, на случаен принцип избирате специален символ, който ще се разпръсква по всички позиции на съответния барабан, стига да успее да се падне в печеливша линия.


Заключение

Cleopatra е игра с малко старомодна визия, но пък се играе лесно и носи чести печалби, макар и малки. Интересен е и бонус рундът, представляващ десет безплатни врътки със специален символ. Преди да тръгнете да харчите пари обаче в търсене на този бонус, ви препоръчваме да изпробвате Cleopatra безплатно онлайн, за да се запознаете от първо лице с нейните възможности.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2023 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18