Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Dice and Roll онлайн ротативка

Играй с истински пари
Не е налична безплатно
Играй безплатно
Тази игра не се препоръчва за лица под 18
Dice and Roll онлайн ротативка
Рейтинг 4.3 от 11 мнения

Dice and Roll е още едно плодово предложение от EGT, което отново използва добре познатите класически плодове, но с доста по-реалистичен вид. Играта включва пет барабана с по три активни позиции и общо десет фиксирани печеливши линии, които не може да променяте. Възвръщаемостта е в средния диапазон, като в случая говорим за 95.76%.


Съвременен поглед на старомодните плодчета

Символите с плодове са често срещани в слот индустрията, но този път те са наистина добре изобразени и изглеждат абсолютно истински. Обновена е и визията на останалите популярни символи, като седмица, звънец и звезда. Всички те се въртят на преливащ лилав фон. Отново всяка печеливша комбинация започва да гори в пламъци, като в зависимост каква е, ще чуете и различна мелодия. Ако искате да се насладите на наличните ефекти, не задължително да залагате пари, защото Dice and Roll има онлайн версия, в която може да играете безплатно.


Печалбите в Dice and Roll

Отделните печеливши линии рядко носят по-сериозни печалби, но все пак, от плодовете най-доходоносни са гроздето и динята. Над тях са канбанката и седмицата, която може да умножи залога ви с множител до 35. Това е нищо обаче в сравнение със скатер печалбата, която не носи някаква бонус игра, но пък ще ви осигури множител 200, стига да попаднете на пет звезди. Важна роля в Dice and Roll играе и уайлд символът, който е изобразен с червени зарове. Той може да се появи на всички барабани, а когато това се случи, всички негови съседни символи също се превръщат в уайлд символи, с изключение на скатера.


Джакпот на случаен принцип и удвояване

Както казахме, в повечето случаи печалбите не са особено големи, но пък на разположение е възможността за удвояване, като за целта е необходимо да познаете цвета на произволна карта от тестето. Имайте предвид, че грешният избор ще занули спечеленото. Ако пък ви допада класическият джакпот за EGT игрите, то той е наличен и тук. В него обръщате последователно карти, докато съберете три от една и съща боя и грабнете съответстващия джакпот.


Заключение

Опростената, но същевременно с това съвременна визия на играта я прави доста приятна. Печалбите рядко са големи, нито пък са толкова чести, но когато попаднете на уайлд символ вероятността да достигнете до солидна премия е доста голяма, а това не се случва толкова рядко, имайки предвид, че уайлд символът може да се падне на всеки един от барабаните.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2023 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18