Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Dragon Reels онлайн ротативка

Играй с истински пари
Не е налична безплатно
Играй безплатно
Тази игра не се препоръчва за лица под 18
Dragon Reels онлайн ротативка
Рейтинг 4.8 от 8 мнения

Богатото разнообразие на слот игри от EGT се разпростира в широки граници, като предложението им Dragon Reels е посветено на Китайската империя. Играта предлага пет барабана с по три активни позиции и печеливши линии, чийто брой може сами да изберете, като максимумът е 25. Доста добра обаче е възвръщаемостта, която в случая е 96.44%.


Китайски дух във визията и озвучението

Без да е нещо толкова впечатляващо, дизайнът на играта добре пресъздава усещането за Китай, като това важи, за фоновото изображение, за специалните символи и дори за озвучението, тъй като всяка печеливша комбинация е съпроводена със специфичен инструментал. Това добре се вижда и в онлайн версията на Dragon Reels, където може да играетe и безплатно.


Печалбите в Dragon Reels

Символите с карти за игра започват още от десятка и стигат до асо, като те носят по-ниски печалби. Печелившите линии със специални символи обаче вдигат летвата на потенциалните премии, като най-желани в това отношение са линиите с гейша или самурай. Най-голямата печалба обаче идва от комбинациите с уайлд символи, като пет от тях ще умножат залога ви по 200. Уайлд символът съответно може и да се променя във всички останали символи без скатера, стига това да носи печеливша комбинация.


Бонус с десет безплатни завъртания

Играта предлага и скатер печалби и то доста добри, започвайки още от два скатера по барабаните. При три или повече от тях обаче, освен съответната печалба, получавате и десет безплатни завъртания и то с множител две на спечеленото. По време на безплатните врътки всеки уайлд символ вече може да се превръща и в скатер, а и не е изключено да добавите и още безплатни завъртания.


Джакпот и шанс за удвояване

Както в останалите слот игри на EGT, така и тук на разположение е джакпот кръг, в който се влиза на случаен принцип. Избирате последователно карти до момента, в който не съберете три от една и съща боя и спечелите съответния джакпот. Най-голям той винаги е при пиката, следвана от купа, каро и спатия. Отново може и да удвоявате отделните си печалби, като за целта трябва да познаете черна или червена ще бъде произволна карта. При грешен избор обаче губите спечеленото.


Заключение

Dragon Reels не е толкова популярна в слот средите, въпреки добрия процент на възвръщаемост. Играта предлага доста добри уайлд печалби, но по-вълнуващи са безплатните завъртания, които идват с допълнителни бонуси. Управлението и правилата в Dragon Reels не са сложни, така че няма да имате проблеми с това как се играе.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2023 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18