Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Extremely Hot
Рейтинг 5.0 от 2 мнения

Разработчиците от EGT имат поредно предложение за всички привърженици на слот игрите с плодове. Става въпрос за Extremely Hot, която предлага само пет фиксирани печеливши линии, но и с някои доста добри плащания, които заслужават вашето търпение. На разположение са стандартните пет барабана с по три активни позиции. На прилично ниво е и възвръщаемостта от 95.99%.


Добре познат ретро дизайн

Няма как да се впечатлите от дизайна на играта, тъй като той не е нищо особено, предлагайки тъмносини барабани, въртящи се на червен фон и включващи символи с плодове и то в тяхната най-популярна и старомодна визия. Озвучението пък отново включва потракващ звук при завъртанията, допълнен от няколко сигнала за печалби.


Печалбите в Extremely Hot

Играта предлага само четири символа на плодове, които обаче са добре платени, а и носят допълнителен шанс за печалба. Линия с пет броя от череши, портокали, лимони или сливи ще умножи залога ви по 40. Четири от тях пък ще ви осигурят множител 10. При BAR символа потенциалната печалба скача до множител 200 на залога ви, а при печеливша комбинация с пет седмици ще ударите джакпот от 1000 по стойността на залога ви. Няма уайлд символ, но пък има скатер, който не е нужно да попада в конкретна печеливша линия, за да ви донесе печалба и то достигаща до множител 50.


Колкото повече, толкова повече

Допълнителните печалби в играта идват със символите на плодове, като когато запълните всички позиции на първите три барабана с някой от четирите плода, общата ви печалба ще се умножи по три. Ако направите същото с първите четири барабана, множителят на печалбата ви става четири. Запълвайки всички позиции с един плод, ще умножите общата печалба по пет, което е екстремно гореща сума.


Удвояване и джакпот игра

Extremely Hot не прави изключение от останалите EGT игри, като тук отново наличен е джакпот рундът, в който се влиза напълно случайно, но пък винаги носи печалба. Той се състои в събиране на карти, докато не стигнете до три от една и съща боя, за което ви се полага съответния джакпот. Разбира се, имате опция и за удвояване на отделните печалби, но само ако познаете цвета на произволна карта, като грешката ще занули печалбата ви.


Заключение

Това е игра, за която не се изисква каквото и да е разузнаване, което не означава, че не може да поиграете безплатно Extremely Hot онлайн, за да се запознаете с обстановката преди да влагате средства. Няма някакви специални бонуси, няма дори уайлд символ, но пък печелившите комбинации са доходоносни, макар че със само пет печеливши линии, те няма как да бъдат толкова чести.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2022 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18