Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Fortune Spells онлайн ротативка

Играй с истински пари
Не е налична безплатно
Играй безплатно
Тази игра не се препоръчва за лица под 18
Fortune Spells онлайн ротативка
Рейтинг 5.0 от 4 мнения

Със слот играта си Fortune Spells, разработчиците от EGT ни пренасят в свят с магии, които лесно могат да се свържат и с идеята за печалба. На разположение са стандартните пет барабана с по три активни позиции, а печелившите линии достигат до десет, макар че ако желаете, може да намалите техния брой. Възвръщаемостта на играта също няма да ви разочарова, тъй като тя е малко над 96%.


Дизайн с любопитни анимации и звук

Дизайнът на играта е сравнително семпъл, като на заден фон се вижда буйна растителност в гората, като дори и барабаните са обсипани със зелени листа. Впечатление правят отделните символи и най-вече интересният начин, по-който са анимирани. Различни мелодии ще чувате и при отделните печеливши комбинации.


Печалбите в Fortune Spells

Линиите с по пет джуджета или гъбки ще умножат залога ви по 75, но още по-високи са печалбите при комбинации с горската фея или магьосника, като при пет броя от последния може да си осигурите множител от 500. Линия с четири магьосника ще умножи залога ви по 100. Въпреки това обаче, най-желаният символ е белият еднорог, който е и уайлд, така че при необходимост може да се заменя с всички останали символи по риловете.


12 безплатни врътки със специален символ

Белият еднорог е и този, който ще ви отведе в бонус играта с 12 безплатни завъртания, като преди нейното начало ще получите специален символ, който ще се разгръща на всички позиции по барабана, на който се падне, образувайки много печеливши линии. Не е изключена и възможността за нови три еднорога по време на безплатните завъртания, което ще добави още 12 допълнителни врътки към наличните.


Джакпоти и удвояване

Всички по-ниски печалби могат да се удвояват, стига да познаете правилния цвят в играта на черно или червено, където обаче грешният избор ще занули спечеленото. На разположение е и класическия за EGT джакпот кръг, в който се попада на случаен принцип. В него непременно ще грабнете един от четирите джакпота, които се крият зад боите спатия, каро, купа и най-доходоносната пика.


Заключение

Fortune Spells предлага добре познат геймплей за игра на EGT. Насреща са класически компоненти, като уайлд символ и игра с безплатни завъртания. Различна обаче е визията, застъпваща темата за горски феи и магьосници. Без съмнение обаче, печалбите тук биха могли да бъдат доста добри, като в това може да се уверите, играейки Fortune Spells онлайн, където не е необходимо да инвестирате пари.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2023 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18