Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Fruits Kingdom онлайн ротативка

Играй с истински пари
Не е налична безплатно
Играй безплатно
Тази игра не се препоръчва за лица под 18
Fruits Kingdom онлайн ротативка
Рейтинг 5.0 от 4 мнения

Разработчиците от EGT определено искат да изцедят максимално плодовете, които са живата класика в слот индустрията. Поредната тяхна игра, която включва цяла плодова салата, се казва Fruits Kingdom, като в нея са замесени и кралски особи. Играта предлага пет барабана и общо десет печеливши линии, които обаче може да промените на седем, пет, три или една. Повече от прилична е и възвръщаемостта от 96.25%.


Дизайн и звук

Трудно ще бъдете впечатлени от дизайна, тъй като той е максимално опростен. На светлокафяв фон се въртят черни барабани с разноцветни плодове, сред които обаче има и някои по-рядко срещани, като праскови и червена ябълка, ако това има някакво значение за някой. Без изненади и в озвучението, което включва тракащо завъртане на барабани плюс кратка мелодия при отделните печалби.


Печалбите в Fruits Kingdom

От печелившите линии с плодове, най-добри пари ще ви донесе тази с ябълките, като пет от тях ви осигуряват множител 40. Още по-доходоносни обаче са символите на принца и принцесата, които ще умножат залога ви по 75. На разположение е и уайлд символ, който е представен като златна корона. Той може да донесе и най-голямата печалба в играта – множител 1000. Освен това, като уайлд символ, короната може да се променя в останалите символи с цел образуване на печеливша комбинация, която пък ще бъде изплатена и в двойно по-голям размер от стандартната.


Безплатни завъртания

Символът звезда играе ролята на скатер, като освен, че ви носи доста добри самостоятелни награди, всеки три или повече скатера на различни барабани ще отключат 15 безплатни врътки, в които печалбите ще се умножават по три. Ако по време на тях отново попаднете на три скатера ще получите допълнителни 15 безплатни врътки.


Случаен джакпот

От EGT не са забравили да добавят и класическия за техните игри, джакпот кръг, в който може да влезете на случаен принцип. В него избирате произволни карти, до моментът, в който не съберете три еднакви бои, които ще ви донесат и прилежащият им джакпот. Най-нисък той е в спатията, следван от каро, купа и доста добре заплатената пика. Тук е и играта за удвояване или загуба, в която може да се включите след всяка реализирана печалба, като за целта познаете черна или червена ще бъде картата.


Заключение

Fruits Kingdom предлага сравнително чести печалби, но често те са дори под сумата на залога ви. В играта обаче има някои печеливши комбинации, за които си струва да бъдете търпеливи. Все пак, преди да инвестирате пари, изпробвайте нервите си в Интернет, където Fruits Kingdom може да се играе безплатно.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2023 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18