Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Game of Luck онлайн ротативка

Играй с истински пари
Не е налична безплатно
Играй безплатно
Тази игра не се препоръчва за лица под 18
Game of Luck онлайн ротативка
Рейтинг 5.0 от 4 мнения

Game of Luck е предложениe на EGT, което се различава от повечето им слот игри, както с визия, така и с един допълнителен късметлийски символ – четирилистната детелина. Иначе, на разположение тук са стандартните пет барабана с по три активни позиции и общо 20 печеливши линии, чийто брой не може да бъде променян. Възвръщаемостта е в размер на 95.76%, което е нормален показател.


Дизайн и звук

Зеленото фоново изображение и отделните символи не са особено впечатляващи, макар че печеливша комбинация с всеки от тях ще ги раздвижи в кратка анимация, под празнични мелодии. Иначе озвучението също не е нещо запомнящо, тъй като най-често ще чувате тракащото въртене на барабаните. Все пак, всичко е въпрос на вкус, така че може и сами да добиете впечатления от играта с няколко безплатни завъртания в онлайн версията на Game of Luck.


Печалби и специални символи в Game of Luck

Повечето печалби в Game of Luck не са особено големи, като от обикновените символи най-доходоносен е щастливият ирландец, макар че пет броя от него ще умножат залога ви само по 20. Това, на което трябва повече да разчитате са специалните символи. Първият от тях е конската подкова, която е и уайлд символ, като освен самостоятелна печалба, тя може да се заменя с всички обикновени символи, за да образува печеливша комбинация.

На разположение е и скатер, за който не е необходимо да попадне в конкретна линия за да ви донесе пари. Той не включва и някаква допълнителна бонус игра, но пък ще ви се отплати добре. Пет скатера ще умножат залога ви по 200. Специално внимание е отделено и на още един символ – четирилистната детелина. Тя може да се появи само на втори и четвърти барабан, но когато това се случи превръща в уайлд, заобикалящите я от всички страни символи, които съответно ще могат да се разменят с всичко освен скатерите.


Джакпот и удвояване

Ако отделните печалби в играта ви се струват ниски, то винаги бихте могли да ги удвоите, като за целта познаете цвета на произволна карта от тестето. Разбира се, грешката има своята цена, която в случая е загуба на спечеленото. Тук е и джакпотът с четирите бои, в който се влиза напълно случайно, но носи сигурни дивиденти. Най-голям е джакпотът при пиката, следван от купа, каро и спатия.


Заключение

Game of Luck е интересна игра, най-вече със своите специални символи. За разлика от повечето заглавия, тук освен уайлд и скатер символи имате и една късметлийска детелина, която не се пада особено често, но когато това се случи, печалбите ви ще са добри. Играта не е сред популярните, но ако искате да пробвате нещо различно, вероятно би била добър избор.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2023 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18