BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Game Of Thrones онлайн ротативка

Играй с истински пари
Не е налична безплатно
Играй безплатно
Тази игра не се препоръчва за лица под 18
Game Of Thrones онлайн ротативка
Рейтинг 5.0 от 7 мнения

След фурора, който направи Game Of Thrones и популярността, която придоби, то сякаш не е толкова изненадващо, че се появи и слот игра, посветена на филма. Нейният производител е Microgaming, които са се постарали да осигурят вълнуващо преживяване и редица ефекти по време на игра. Game Of Thrones разполага с пет барабана с по три позиции и общо 15 печеливши линии, които не могат да се променят. Разработчикът изтъква и наличните 243 начина за печалба. Играта предлага висока вариативност, поради което и процентът възвръщаемост варира, но определено е в разумни граници.


Визия и звук

Фоновата мелодия е тази от филма и това няма как да не се хареса на неговите фенове. Отделните печеливши линии пък са озвучени по-различен начин. Дизайнът на играта не е толкова впечатляващ, но напълно се вписва в стилистиката, като на заден фон се вижда малка част от железния трон. Бутоните за управление са разположени отдолу, като там ще откриете опция за автоматични завъртания, избор на залог, топ пет на печалбите, както и бутонът за завъртане на барабаните.


Символи и печалби в Game Of Thrones

Символите в играта включват класическите карти вале, дама, поп, асо, които ви носят по-ниски печалби и четирите фамилии Баратеон, Ланистър, Старк и Таргариен, където печелившите линии се отплащат значително по-добре. Налице са обаче още два специални символа. Надпис Game Of Thrones осигурява доста добра сума, стига да се падне три или повече пъти. Той е и уайлд символ и може да се разменя с всички останали символи, образувайки печеливша комбинация.


Бонус

Най-атрактивният символ е този на железния трон, който играе и ролята на скатер. Ако ви се падне два пъти получавате случайна печалба, която в повечето пъти е сравнително малка. Ако обаче успеете да го наредите три или повече пъти на барабаните риловете, влизате в бонус игра. Там първо избирате някоя от четирите фамилии Баратеон, Ланистър, Старк или Таргариен, като всяка една от тях ви носи различен брой безплатни завъртания и големина на множителя, по който ще се умножава печалбата ви.


Ези или Тура

По интересен начин е вмъкната и класическата игра за удвояване на печалбата, като в нея трябва да познаете ези или тура ще се падне на монетата. Имате право да удвоявате до четири пъти, като всяка допусната грешка занулява печалбата ви.


Заключение

Game Of Thrones включва специални символи, различни видове печалби и интригуваща бонус игра. Ако ви допада филмът, то си заслужава да направите поне няколко врътки, но за да се запознаете с правилата, препоръчително е първо да се възползвате от възможността за безплатна игра в онлайн версията на Game Of Thrones, за да сте сигурни, че няма да имате неясности относно това как се играе.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2022 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18