Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Grace of Cleopatra онлайн ротативка

Играй с истински пари
Не е налична безплатно
Играй безплатно
Тази игра не се препоръчва за лица под 18
Grace of Cleopatra онлайн ротативка
Рейтинг 5.0 от 4 мнения

Grace of Cleopatra е едно от слот предложенията на EGT, което ни връща към Египет, но с акцент най-вече към Клеопатра и Римската Империя. Това е игра с класическите пет барабана с по три активни позиции, а максималният брой на печелившите линии може да достигне десет, макар че ако се чувствате късметлия може да намалите техния брой. Възвръщаемостта от 96.23% е на доста прилични нива, което винаги е добре за играчите, освен ако не играят безплатната онлайн версия на Grace of Cleopatra.


Дизайн и озвучение

Зад въртящите се на черен фон барабани се вижда обширно море с няколко плаващи кораба. Сред символите пък освен задължителната Клеопатра, ще видите още Марк Антоний и Юлий Цезар. Озвучението включва потракващо въртене на риловете и няколко отделни кратки мелодии за различните печеливши комбинации.


Печалбите в Grace of Cleopatra

Символите на карти от тестето отново носят най-малки печалби, но всички останали могат да бъдат доста изгодни. Златната египетска котка и скарабеят могат да умножат залога ви по 75, но това е почти нищо в сравнение със символите на Марк Антонии и Юлий Цезар, където множителите стигат съответно до 200 и 500. Най-желана обаче няма как да не бъде Клеопатра, която носи добра самостоятелна печалба, но и освен това, играе ролята на уайлд символ и може да се разменя с всички останали символи. Три броя от нея пък ви отвеждат към бонус играта.


Клеопатра ви носи десет безплатни завъртания

Бонус играта тук се изразява в наличието на десет безплатни врътки, до които се стига след улучване на три символа Клеопатра. Преди началото на завъртанията пък получавате произволен специален символ и когато той се падне на някой от риловете има способността да се разгръща по всички позиции на съответния рил, като по този начин участва и в повече печеливши комбинации.


Познат джакпот и опция за удвояване

Насреща отново са четирите джакпота, криещи се зад боите спатия, каро, купа и пика, като последният от тях е и най-изкушаващ. В самия джакпот кръг се влиза на случаен принцип, като в него ще избирате измежду 12 карти, до момента в който не съберете три карти от една и съща боя и грабнете съответния джакпот. Разбира се, винаги имате възможност да удвоите своята печалба, като познаете черна или червена е произволна карта, където обаче всяка грешка ще ви отнеме спечеленото.


Заключение

Правилата на Grace of Cleopatra са доста лесни и няма да срещнете трудности с това как се играе. Играта няма скатер, но пък ще предложи уайлд символ с добри самостоятелни печалби и възможност за десет безплатни завъртания. Като към това добавим и добрата възвръщаемост, то играта никак не е лоша, въпреки не особено голямата си популярност.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2023 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18