Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Jacks or Better (EGT)

Играй с истински пари
Не е налична безплатно
Играй безплатно
Тази игра не се препоръчва за лица под 18
Jacks or Better (EGT)
Рейтинг 4.3 от 3 мнения

Разработчиците от EGT също имат своя версия на популярния видео покер Jacks or Better, в който печалбите започват с една двойка, но не и по-слаба от чифт валета. При пълно заплащане на отделните комбинации възвръщаемостта е в размер на 99.54%, но много от казината определят сами какви да са печалбите и това съответно може да промени този процент.


Дизайн и звук

Дизайнът на играта е класически, като най-горе е таблицата с различните комбинации и съответните плащания, под нея се подреждат петте карти, а най-долу са бутоните за управление. Няма някаква фонова мелодия, която да върви непрекъснато. Има обаче няколко кратки сигнала при различните операции в играта, като например при обръщане на картите и при някаква печалба.


Печалбите в Jacks or Better

Най-голямата печалба в играта идва при събиране на роял флъш, който представлява пет поредни карти от една и съща боя и завършващи с асо. При уцелване на конкретно тази комбинация с максимален залог, получавате и допълнително заплащане, което в останалите случаи се равнява на 250 по стойността на залога ви. Всяка двойка с валета или нещо по-голямо ще избие заложената сума, две двойки ще я умножат по две, а тройката по три. По-високите заплащания започват с фул хаус, носещ множител девет. Четири еднакви пък умножават по 25.


Как се играе Jacks or Better?

Jacks or Better е доста лесна игра, като тя се състои в две раздавания на карти. След първото избирате картите, които желаете да запазите, а след второто се вижда, дали и каква печеливша комбинация сте направили. В общи линии това е всичко, което трябва да знаете за този видео покер. Преди да инвестирате пари обаче, изпробвайте няколко безплатни раздавания в онлайн версията на Jacks or Better.

Всички налични бутони за управление се намират в долната част на екрана, като там са опциите за спиране и включване на звука, за разширяване на цял екран, за регулиране скоростта на раздаване, както и богат избор за стойността на залога ви.


Удвояване на печалбата и джакпот игра

По подобие на слот предложенията на EGT, тук отново виждаме популярната игра за удвояване на всяка спечелена сума, чрез познаване цвета на произволна карта. Грешният избор обаче ще занули печалбата ви. На разположение е и играта с мистериозния джакпот, в която се влиза на случаен принцип. В нея събирате карти, докато не попаднете на три от една и съща боя, с което и грабвате нейния джакпот. Най-нисък той е при спатията, следван от каро, купа и пика.


Заключение

Тази видео покер игра е страхотна алтернатива на слотовете, които преобладават в онлайн казината. Пробвайте демо версията напълно безплатно, за да видите дали играта ще ви донесе късмет.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2023 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18