BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Joker Poker

Играй с истински пари
Не е налична безплатно
Играй безплатно
Тази игра не се препоръчва за лица под 18
Joker Poker
Рейтинг 4.7 от 10 мнения

Joker Poker е разновидност на популярния видео покер Jacks or Better, но с някои различия в печалбите и с добавена карта жокер в раздаванията, който пък има способността да се разменя с всички останали карти от тестето и съответно да образува печеливши комбинации. Определено, това прави играта по-атрактивна, но пък не бива да се забравя и промяната в стойността на печалбите.


Дизайн и озвучение

Визията на играта e класическа и без излишни украшения. На тъмнозелен фон са подредени таблица с печалби и пет карти под нея. Най-долу пък са наличните бутони за управление, като те отговарят за звука, за разширяването на цял екран, скоростта на раздаване и разбира се, всички налични опции за размер на залога ви. Озвучението включва само отделни кратки сигнали при обръщане на картите и при евентуални печалби. Няма обаче постоянно повтаряща се фонова мелодия.


Печалбите в Joker Poker

Както вече споменахме, наличието на жокер карта носи повече възможности за печалби, но и те вече са променени. Така например, за разлика от Jacks or Better, при Joker Poker печалбите започват от двойка попове. Освен това, всяка комбинация с две двойки ще покрива залога ви, без да ви носи никаква горница. За да сте на плюс, трябва да направите поне тройка, която ще умножи по две залога ви. По-добри комбинации са стрейт, флъш и фул хаус, но сериозните печалби започват от четири еднакви, които ви носят множител 18 на залога ви. Благодарение на жокера, в таблицата с печалби вече се включва и комбинация от пет еднакви карти, при която залогът ви ще се умножи по 100. Най-добре платен си остава роял флъш, в който обаче не се включва карта жокер. Той идва с множител 500, а при игра с максимален залог, тази комбинация ще ви донесе допълнителен приход.


Как се играе Joker Poker?

Ако някога сте играли популярния видео покер Jacks or Better, то едва ли ще срещнете трудности с Joker Poker. Все пак, не бързайте да влагате пари в играта, тъй като налице е и онлайн версия на Joker Poker, която може да изпробвате напълно безплатно. Философията на играта е съвсем проста и включва две раздавания на карти. След първото избирате кои карти да задържите, като играта ви помага с предложение за запазване, което би могло да ви бъде изгодно. Разбира се, може и сами да вземете този избор. След второто раздаване пък вече се гледа, дали насреща имате печеливша комбинация.


Игри за удвояване и джакпот

Както при останалите казино игри на EGT, така и тук имате възможност да удвоите отделните печалби чрез популярната игра на черно или червено, в която обаче грешният избор ще погуби спечеленото. Насреща е и джакпот игра, в която се влиза на случаен принцип. В нея трябва да съберете три карти от една и съща боя, след което ще грабнете и съответстващия за боята джакпот.


Заключение

Joker Poker е една страхотна алтернатива на видео покер игри, която ще ви забавлява с Joker опцията си за допълнителни печалби. Изпробвайте я напълно безплатно сега.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2022 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18