Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Olympus Glory онлайн ротативка

Играй с истински пари
Не е налична безплатно
Играй безплатно
Тази игра не се препоръчва за лица под 18
Olympus Glory онлайн ротативка
Рейтинг 5.0 от 3 мнения

Древногръцката митология е достатъчно популярна, за да се създаде слот игра в нейна чест, като точно това са направили разработчиците на EGT със своето слот предложение Olympus Glory. То разполага с пет барабана и общо до десет печеливши линии, чийто брой обаче може и да намалите. Процентът възвръщаемост е в размер на 96.23%, което е добър показател.


Атрактивно представени древногръцки богове

В играта преобладават светлосините цветове, а на заден фон е небе с някоя друга светкавица. По-голямо впечатление правят символите на древногръцки богове, които са анимирани доста добре. Всяка печеливша линия с тях ги кара да „оживяват” по интересен начин, а и освен това е придружена с определена специална мелодия, свързана с конкретния образ.


Печалбите в Olympus Glory

Символи с карти за игра допълват образите на доходоносните богове. Печеливши линии с Афродита и Дионис могат да умножат залога ви с множител до 75, докато още по-големи суми носят Посейдон и най-вече Атина, при която комбинация с пет символа ще умножи залога ви по 500. Разбира се, най-сериозно внимание е обърнато на Зевс, който освен че носи добри самостоятелни печалби, играе и ролята на уайлд символ, заменяйки се с всички останали, при необходимост.


Зевс ви носи бонус игра с 10 безплатни завъртания

Освен уайлд символ, Зевс е и скатер, като всеки три или повече броя от него ще ви отведат в специална игра с десет безплатни врътки, преди които се избира и произволен специален символ. Той ще се разпростира на всички позиции по барабана, на който се падне, с което може да достигнете до впечатляващи печалби. По време на безплатните завъртания може да получите и нови десет допълнителни врътки.


Удвояване и джакпот

Повечето от печалбите ви биха могли да бъдат удвоени, но с това рискувате и да ги загубите. Все пак, ако обичате риска, пробвайте да познаете черна или червена ще бъде произволно избраната карта от тестето. Разбира се, тази опция е налична и в онлайн версията на Olympus Glory, където може да я изпробвате безплатно. EGT не са пропуснали да добавят и специалния бонус рунд, в който може да попаднете на случаен принцип и да спечелите един от четирите джакпота, подредени по големина в съответните бои – спатия, каро, купа и пика.


Заключение

Olympus Glory предлага добра възвръщаемост и някои доста изкушаващи печалби. Играта с бонус врътките и специалният символ е направена по-вълнуващ начин и неизбежно ще ви донесе печалби. Освен това, Olympus Glory разполага и със страхотно направени и анимирани символи на древногръцките богове, което не е свързано с приходите ви, но пък прави играта още по-интересна.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2023 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18