Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Pixies of the forest 2 онлайн ротативка

Играй с истински пари
Не е налична безплатно
Играй безплатно
Тази игра не се препоръчва за лица под 18
Pixies of the forest 2 онлайн ротативка
Рейтинг 5.0 от 3 мнения

Pixies of the Forest на пръв поглед изглежда като игра за нежния пол, но добрите печалби и високата възвръщаемост от 96.57% я правят атрактивна за абсолютно всеки. Този процент е доста по-висок, спрямо наличния в първата версия на играта. Насреща отново са стандартните пет барабана, но символите не се въртят, а са падащи, като тези от тях, които участват в печеливша линия изчезват и отстъпват място на нови символи, които пък могат да ви донесат нова печалба. Разполагате с цели 99 печеливши линии, като при всяко завъртане залагате 33 монети, а стойността на всяка една от тях може да варира между 0.01 до 1 в съответната валута.


Дизайн и озвучение

Действието в Pixies of the Forest както може да се досетите се развива в гората, а символите по барабаните са класическите карти от вале до асо плюс по-доходоносните четири различни феи и още няколко специални символа. Всяко завъртане на барабаните е придружено с мелодия, която създава усещането за някакво вълшебство. Специално празнично озвучение пък имат печалбите.


Как се играе Pixies of the Forest 2?

Бутонът за завъртане на барабаните се намира от дясната страна, а точно над него е и този за автоматичните врътки, които могат да бъдат до 50. Най-долу имате информация за общата ви налична сума, печалбите и размерът на залога ви, които съответно може да променяте. Тази информация е налична и в горната част на екрана, като там са още бутоните за правилата, таблицата с печалби и изключване на звука.


Бонуси и печалби в Pixies of the Forest 2

При три или повече печалби от едно завъртане, запълвате един от барабаните с улайлд символи за следващите една или повече врътки, което съответно е страхотна предпоставка за още по-добри печалби. Ако пък наредите три бонус символа на барабаните ще получите определен брой безплатни завъртания – пет, осем или десет. По всяко време при безплатните завъртания може да очаквате на екрана да се появи феята кралица, която да ви зарадва с още някоя допълнителна врътка, да добави уайлд символи или да елиминира част от останалите символи. При всички положения ще бъде нещо изгодно за вас, което допълнително да увеличи печалбите ви.


Джакпот рунд

Когато съберете три или повече специални символа с надпис джакпот, ще бъдете отведени в бонус рунд. На разположение са три различни джакпота – златен, сребърен и бронзов. За да грабнете някой от тях трябва да запълните четирите негови празни позиции, а за целта на разположение ще имате 12 феи, между които да избирате.


Заключение

Pixies of the Forest 2 е вълнуваща слот игра, включваща доста елементи и различни бонуси, а освен това предлага и повече от добър коефициент възвръщаемост. За да се запознаете по-добре с нея обаче ви препоръчваме преди да вкарвате пари в слот машина, да поиграете безплатно Pixies of the Forest 2 онлайн, където няма да има рискове от загуби.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2023 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18