BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Premier Roulette Diamond Edition

Играй с истински пари
Не е налична безплатно
Играй безплатно
Тази игра не се препоръчва за лица под 18
Premier Roulette Diamond Edition
Рейтинг 3.7 от 3 мнения

Premier Roulette Diamond Edition е разработка на Microgaming, която представлява европейска рулетка с една нула и съответно 37 свободни слота. Статистическото предимство на рулетката е в размер на 2.7%, което е за предпочитане. Всички менюта са добре структурирани, така че дори и начинаещите играчи няма да срещат трудности, макар че винаги е добра идея да поиграете Premier Roulette Diamond Edition безплатно преди да инвестирате каквито и да е пари.


Дизайн и звук

Microgaming отново са се постарали да предложат красив дизайн, в който акцент е лъскаватa рулетка, изглеждаща напълно реалистично. Нещо повече, разработчиците са дали право на избор между шест различни визии на играта, различаващи се по цвят на рулетката и на масата за залагане. Добре озвучени са действия като поставяне на чипове и завъртането на топчето, а гласът зад кадър ще се включва само когато трябва да оповести падналото се число.


Удобни функционалности

Размерът на рулетката позволява ясното различаване на слотовете, но все пак, имате опция за автоматично доближаване на всяко паднало се число. Друга функционалност, която може да активирате е автоматично изкачащ прозорец с детайли по евентуалната ви печалба. Завъртането на топчето е реалистично и ефектно, но ако желаете нещата да стават по-бързо може да превключите на турбо режим и да пропуснете тази стъпка от играта. От дясната страна на екрана пък може да видите кои са последните десет паднали се числа. Наличен е и бутон за още по-подробна статистика.


Как се играе Premier Roulette Diamond Edition?

В долната част на екрана е таблото за залози, както и наличните чипове, подредени по-големина. На разположение тук са бутони за връщане стъпка назад или напред, изчистване на масата от залози, удвояване на даден залог, както и бутонът Play, който слага начало на завъртането. На разположение са всички обичайни възможности за външни и вътрешни залози, но ако те не са ви достатъчни, в режим експерт ще откриете още много различни комбинации за залагане, а също така и опция за автоматични врътки.

Когато насочите мишката към някой от секторите, той ще осветява всички числа, които обхваща. Освен това в малко прозорче до курсора на мишката ще получавате сведения за направения залог, по какъв множител ще се умножи печалбата ви, в какъв размер ще бъде тя, както и колко са минималният и максималният позволен залог за конкретната селекция. Направата и премахването на даден залог става с левия бутон на мишката, само че във втория случай е необходимо и да задържите бутон „Shift” от клавиатурата.

Коментирай
Упоменати в
Trustpilot
DMCA.com Protection Status
Gamstop
RGF
Играйте разумно!
©2015 - 2022 · Всички пpaвa зaпaзeни. Букмейкърски сайтове и бонуси към тях от EfirBet.com.
Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! 18